hits

pink dress

Garderoben min er helt katastrofe. Klesskapet mitt består av en eneste stor haug av klær, mens det ligger strødd rundt diverse klær rundt om i huset, blant annet på loftet hvor jeg tror jeg har sånn 7 stappfulle søppelsekker. Det som er så gøy er at jeg glemmer helt av klærne når jeg legger de på loftet, så her om dagen snoket jeg litt rundt der oppe og da fant jeg denne kjolen. Den er så.. sommerlig!! Jeg blir skikkelig glad når jeg har den på meg, liksom. Jeg er altfor dårlig til å bruke kjoler egentlig - hvor ofte ser dere egentlig meg i det? Tror litt av grunnen til det er fordi jeg føler jeg ikke kler det, ettersom jeg hele tiden har tenkt at man må ha store pupper og stor rumpe for å se bra ut i det. Lol, så mye rart vi jenter tenker.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Kom hjem sent i går, så jeg sov litt lengre enn vanlig og satt meg ned med Mac'en for å jobbe. Etterhvert ble jeg så trøtt at jeg kjente at jeg måtte bevege meg, så jeg dro på Spenst for en etterlengtet styrkeøkt. Haha, det er så utrolig mye enklere å bare ta seg en løpetur enn å trene styrke synes jeg! Men det var sinnsykt deilig når jeg var ferdig :-)

 // My wardrobe is a mess. My clothes are spread all around in the house, and I have like 7 "garbage" bags filled with clothes. I totally forgot about them, so the other day I found this dress. It's so beautiful and I love the color!! It's not very often that I wear dresses - how often do you really see me wearing it? I think the reason for that is because I tell myself that I don't look good in it, and that you "have to" have big boobs and ass if you want to look good in it. Lol, girls have way too many worries.

I haven't done that much today. I went to bed late yesterday, so I slept in today and worked a couple of hours after breakfast. Then I went to the gym for a workout - I feel great now :-)

21 kommentarer

Sofie-Amunda

Nydelig kjole <3

Kristine Larsen

Flott kjole! passet veldig til kroppen din :D

Skikkelig fin og sommerlig kjole! For en stund siden skrev du at du hadde tenkt til å få bloppis, ble ikke det noe av? Kunne du i så fall ha tenkt deg å selge noen klær her på bloggen, i og med at det høres ut som at du har en del klær du ikke bruker? Hadde vært utrolig gøy!

camilla

Nydelig! Elsket fargen på den kjolen, passet godt til brunfargen du har fått! :D Hvor er skoene fra?

Julia Sofie

Lekker kjole:)

Kjersti

Det med at du trenger store pupper og rumpe er sååå feil, hahah. For det første burde jo alle gå med det de liker, og være fornøyd med kroppen de har. :) Men la meg bare si deg at store pupper er så mye verre enn mindre! Jeg har ganske store, men er slank ellers, så finner INGEN klær som passer omtrent. Og de klærne som passer sitter ikke noe fint i det hele tatt! For ikke å nevne at det ikke finnes BHer i stor størrelse omtrent (kun med heslige mønster/farger), og du har konstant vondt i rygg/nakke. Så vær glad du er som du er, syns du er nydelig jeg! :)

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg heter kristineullebo på bloppis :D Kommer til å oppdatere med klær og div. andre ting der fremover!

Kristine Ullebø

camilla: Takk, så hyggelig å høre! Skoene er fra nelly :)

Barbora

AHHH!! Yaaas yaas please update your bloppis account I am soo excited to see what more you can sell!! I love this dress you look really good and it is perf with tan ♥

Sol Dragseth

du er så nydelig

Veronica

Har du noen gang tenkt over hvor ufattelig overfladisk blogging egentlig er? Altås, jeg mener - tenk deg en vaskedame feks. hvor sinnsykt underbetalt hun er i forhold til feks. en blogger som deg? Hun jobber og står på for å holde det rent og hygiensk. Tenk hvis vi ikke hadde hatt vaskepersonell? Vi hadde svermet i skitt og bakterier, og vi hadde antakeligvis vært syke av oss. De fortjener så mye mer lønn for det viktige arbeidet de gjør. Mennesker som de, som gjør noe viktig for samfunnet fortjener jo faktisk mye mer penger enn hva FEKS. du gjør. Det eneste bloggere gjør er jo å skrive om sitt eget liv, få ting og tang i hytt og pine osv. Det er jo egentlig ganske trist. Misforstå meg rett, jeg syntes bloggere er kjempe interessant og inspirerende. Det er jo selvsagt god underholdning for mange, MEN man burde faktisk ikke fått lønn for å blogge. Man gjør jo ikke noe for samfunnet, man bidrar kun til en mer overfladisk verden som bare blir sykere og sykere for hver dag som går. Nei, denne komentaren var ikke rettet til deg spesielt - men til bloggere generelt. Jeg håper virkelig du også innerst inne mener at disse menneskene som faktisk bidrar til noe i samfunnet fortjener de pengene mer enn hva dere bloggere gjør.

Veldig fin kjole :) Den kledde du!

Jeg har noen spørsmål om språkreise, det er kanskje litt dumt at jeg spør nå, siden du allerede har hatt spørsmålsrunde om språkreisen? men jaja.

Kan jeg dra på språkreise med ingen annet kamera enn mobilen? eller burde jeg da kjøpe kamera? Jeg har Samsung Galaxy S4 som har veldig bra kamera, men jeg vet ikke om det er nok.

Burde jeg droppe Universal Studios hvis jeg er "redd" for karuseller og sånt? eller er det en super opplevelse alikevel? De fleste drar vel dit? :) (sorry hvis jeg maser)

Hilde

Til Veronica her oppe: Man kan mene hva man vil om hva som er viktige yrker og hva som ikke er det, og det er selvfølgelig mange som er underbetalte her i landet. Men nå er det en gang slik at vi lever i en tid da data og internettbruken blir større og større. Å si at man ikke burde tjene penger på å blogge blir for dumt! Det er mye makt i reklame, og selvfølgelig ønsker forskjellige aktører å bruke populære bloggere til å nå flere kunder. Hvorfor skal ikke bloggerne tjene på det? Med data og internett kom nye jobbmuligheter. Slik er det bare. Det er den tid vi lever i.

Veronica

Hilde:

Jeg ser poenget ditt. Poenget mitt er at jeg mener at det er mange fler her i verden som fortjener de pengene bloggere får mye mer. Bloggere kan tjene millioner, det er jo flatisk ikke verdt det? Jeg mener, greit nok at de får litt betalt for reklamering osv. Men ikke fortjener ikke i nærheten av så mye av pengene de får. De kan godt få betalt for det, men en mye mindre sum enn hva de gjør nå. Ja, teknologien, internettet osv osv er vår nye tid - og det er helt forferdelig trist. Det er så trist hvordan vi har blitt så avhengig av Internett og slike overfladiske ting. Vi alle klager jo over dette hele tiden, men det er jo vi som gjør at blir sånn. Syntes synd på dagens barn, ungdom og kommende barn som må vokse opp i en så selvopptatt og overfladisk verden som dette.

Hilde

Veronica: Jeg er enig i at det er mange som fortjener en mye større lønn for jobben de gjør enn det de får i dag. Men jeg er ikke enig i at bloggere ikke fortjener det de måtte tjene. Hvis sjefen min kom til meg i morgen og sa: "Hør her Hilde, jeg tredobler lønnen din", da hadde ikke jeg takket nei fordi jeg synes noen andre fortjener det mer enn meg? Jeg har en helt vanlig kontorjobb og det er nok mange bloggere som tjener mer enn meg. Det finnes også f.eks de som arver masse penger og de som vinner millioner i lotto. Kanskje skulle jeg ønske at det var slik med meg også, men det betyr ikke at jeg ikke unner dem det de har. Nå vet ikke jeg hva Kristine tjener, og ikke er jeg interessert i det heller, men hun startet altså denne bloggen for noen år siden. Hun har fått mange lesere og følgere både her og på Instagram. Klart hun er lukrativ for mange aktører da. De når jo mange nye kunder gjennom henne. Og det er det DE lever av - kunder. Så får det være opp til dem hva de vil betale henne og andre bloggere. Hvis du synes det er så urettferdig så får du heller gå ut mot de som skal selge produktene sine, ikke bloggerne.

Veronica

Hilde:

Tror ikke du skjønte poenget mitt, selv om du tror du skjønte det. Det blir for min del uaktuelt å diskutere ting som dette med noen som misforstår og ikke tar poenget mitt.

Hilde

Uffda, vil jeg ikke ta poenget ditt? Gå og diskuter med noen som er enige med deg du, Veronica :-) Ha en fin dag!

Alex

Hey! Jeg har sett gjennom sikkert ALLE outfit innleggene dine og lett etter hvor du har kjøpt de nydelige skoene dine! De du har på deg på bildene i dette innlegget, hvor er de fra? ELSKER DEM! <3

Veronica

Hahahahaa realllllly

karoline

pretty in pink fikk plutselig mening! Vakre deg!!

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Nice and cute dress ♥

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no