hits

summer bucket list

Halla! Har dere laget bucket list for sommeren, eller? Jeg har vel egentlig ikke det, men jeg har søkt opp mye forskjellig kult man kan gjøre om sommeren og skrevet det ned. Jeg tenkte å dele disse med dere! Jeg føler sommerferien er den eneste tiden på året man faktisk kan være fullstendig Y-O-L-O, for da er det (som regel) ingenting som stopper deg. Man er rett og slett bare fri som fuglen i to hele måneder, og herreGUD så deilig den følelsen er!! Man kan dra avgårde på roadtrip når som helst, man kan feste til klokka åtte om morgenen uten å måtte bekymre seg for å måtte gjøre skolearbeid dagen etter, man kan dra på hytta uten sivilisasjon i dagesvis og ikke bekymre seg for livet hjemme at all... Det er så mangt man kan gjøre!! Hytta våres er forresten helt uten dekning, så man får verken internett eller signal til mobilen der oppe. Jeg har sinnsykt lyst å få til en tur der i sommer, tenk så herlig å bare koble fullstendig ut.

Vel, here you go! Håper dere finner inspirasjon til gøyale eventyr i sommer :-)Har dere noe på bucket-listen deres denne sommeren, som ikke står her? Tell me!

// Summer is here and I've made myself a bucket-kindof-list. I'm not going to do all of it (haha that would be crazy), but I'll use it as an inspiration for the next two months. Summer break is the only time of the year where I actually feel FREE. I don't need to think about school and all the homework, the only thing I have to think about is having fun and of course, the blog! ;P Haha, always. Well, I hope you find this inspiring, remember to enjoy summer to the fullest. Make memories you can laugh at when you're old!

26 kommentarer

JuliaSofie

Opplev andre verdensdeler er vel at av min ting på bucket list:)

hahah learn to skateboard??? lær deg engelsk, please

i sommer kan man faktisk ikke gå yolo når man har en ekte jobb :)

Du glemmer at det er ganske normalt å ha en jobb når man er på din alder. Ikke alle kan leve av å bare ha det gøy.

Har man jobb/sommerjobb er ikke sommeren så forskjellig fra resten av året.

PLis ikke bruk ordet yolo.

Anna

Hadde man bare vært så heldig å ha sommerFRI. Sommerferie fra skolen betyr dessverre full sommerjobb for mange av oss :(

Sandra

Ska du seriöst gå på Zoo!? Vilda djur hör hemma i vildmarkerna, inte i en trång liten yta där de blir behandlade illa! Börja följ PETA och djurens rätt på facebook så kanske du lär dig något om hur djur bör leva!

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Nice list !

Siri

Haha, Anonym! Trur du sjøl må utvide engelsken din. In your face!

Ingvild

haha, jeg hadde igrunn ingen kommentar til dette innlegget, men etter å ha lest de få kommentarene som har kommet må jeg bare. Haha! Jeg tenkte også at det (dessverre) var mange år siden jeg ikke hadde en jobb som stoppet mwg fra yolo-tilværelsen, men så komisk at de kommentarene som ikke innebærer dette gjlder at du ikke skal skrive yolo og ikke gå i dyrepark. Vet du, det eeeer så typisk! Ler meg ihjel

Værsåsnill, ikke gå i dyrehager.... Greit nok at du spiser dyra, men du har lyst til å se dem i fangenskap og? Dyr hører hjemme i naturen, ikke i bur.

Hei Kristine! Jeg må bare si at du er utrolig heldig som opplever sommeren slik. For min del, er det ikke sånn sommeren er. Jeg jobber hver dag. Hver dag. Jeg var så heldig at jeg fikk en uke fri. Da ble jeg utrolig glad. Vaktene mine er veldig ulike. Mange av de begynner for eksempel klokken fire. Men i det siste har de hatt et stort behov for fler, og jeg har derfor måtte begynne klokken 12 istedenfor. Etter jobb er jeg veldig sliten, og vil heltst bare slappe av. Jeg sier ikke dette for å vise hvor "synt på meg det er". Jeg viser bare dette for å fortelle deg hvor heldig du er. Du bør være takknemlig for at du har den jobben du har. Ja, jeg hvet det er mye jobb. E-poster å svar på, planlegge innlegg, skrive innlegga osv. men det er jo noe du liker. Og som du sier, har du jo så utrolog mye fritid. Jeg skulle gitt alt for å få litt mer fritid til å gjøre noe jeg liker. Når man er små har man denne fritiden. Da består sommerferien bare av glede. Men, når man blir eldre forsår man at sommerferien bare er to måneder av et langs arbeidsliv.

Ja plis Kristine. Get in shape i sommer. Plis, du er så jævlig dvask.

Nikita <3

Herlig :D

Ikea= YOLO sommer

haha, neiida

Kristine Larsen

Zoo skal jeg ihvertfall ikke på! :)

Hanna

Har ikke skrevet noen liste, men starta sommerferien med One Direction! Det var kjempegøy :)

Hvor høy solfaktor bruker du I ansiktet nå? Tenkte på siden du fortalte at du skadet huden din før.

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg bruker 50 i ansiktet :-) Har nesten ikke noe annet valg når jeg går på Isotretionin

Camilla

Selv hadde jeg heller ikke tenkt til å kommentere innlegget, men herregud så frekk folk er! Håper virkelig ikke at du tar det nær av alt dette! Selv synes jeg det er helt greit at noen mener at dyr hører til i det fri, alle har jo sine egne meninger. Men når det kommer til at du vil komme i form, så er det lov å bruke hode litt, haha. Regner jo med at du mener selvfølelsen av å kunne løpe langt uten å bli alt for sliten, ikke at du vill endre på kroppen(som er amazing btw), haha folk ass!

Ingrid

Pleier ikke kommentere blogger men blir såå sint når jeg ser alle de stygge kommentarene. Hvorfor er folk så slemme, er det nødvendig liksom?

Likte innlegget veldig godt forresten! <3

Hanna Marie Stauri

Superflotte og kreative lister! Hvilket program bruker du for å lage slike bilder med sånn hvit firkant inni?

Kristine Ullebø

Hanna Marie: Jeg bruker picmonkey.com! :) Jeg lager bare en rektangel på bilder, og så velger jeg gjennomsiktig farge. Superenkelt!

Janne

Må kommentere dette innlegget siden alle tar helt av med sommerjobbene sine. Jeg er selv student, og har heller ingen rike foreldre som støtter meg. I både august og januar får man ekstra stort stipend, og disse pengene går an å spare til sommerferien. Dette har jeg gjort, jeg bruker de ekstra pengene på leilighet, strøm og mat om sommeren, slik at jeg kan bruke sommerferien på å ha det gøy og slappe av, slik det er meningen at man skal. Alle har et valg :-)

Andrea

Så heldig du er som kan nyte sommeren slik! Unner deg det :-) selv jobber jeg enten 07-15 eller 15-23 vakter på kiwi, så blir ikke mange sene kvelder på meg. Men klager ikke, blir penger av det! Kos deg masse i sommer.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no