hits

badenymfene

Heisann! Jeg har hatt lyst å blogge i flere timer nå, men jeg har ikke hatt samvittighet til å forlate sola. Det er jo ikke så altfor ofte den viser seg her på vestlandet. Nå føler jeg at jeg har pratet veldig mye om været de siste dagene - det beviser vel at jeg er en ekte nordmann...? Haha, vi prater jo om været hele tiden. I dag var jeg ute av døra halv tolv, og jeg og Guro har badet for andre gang på 24 timer. Haha, og vi skal nattbade i kveld også!! Håper jeg får tatt noen kule bilder. Jeg har hatt med meg den vanntette høyttaleren min overalt de siste ukene, og jeg tror seriøst den må være min beste investering noensinne. Har funnet så mye bra musikk de siste dagene, så jeg gleder meg allerede til å høre tilbake på sangene når høsten kommer og kjenne minnene fra sommeren strømme inn. Slik som i fjor! Om jeg hører sangene fra i fjor sommer føles det som om jeg ER i Florida. Helt utrolig hvor følelsesladet musikk er egentlig.

Nå har jeg nettopp chillet ute i kveldssola mens jeg har pratet med Pål på telefon. Kommer til å savne han så sinnsykt mye når han drar til LA på utveksling!! Når han kommer hjem igjen er jeg ferdig på videregående - altså what the heeeeell. Tiden går for fort :-(

Her badet vi i dag! Tror dette er det varmeste (eller minst kalde, haha) vannet man finner i Førde. Vi har i alle fall testet ut litt forskjellige steder, men her går det liksom an å svømme uten å få krampe.BABE much!

Ser det ikke deilig ut?! :)

// Hey you! Finally a little break from the sun. Haha, I've been talking too much about the weather lately - I think that's a proof that I'm a real Norwegian? If you didn't know, Norwegians talk about the weather all the time haha. I went outside early this morning and did some tanning and swimming with Guro. We're going for a night swim later today! Hoping for some good pictures. I've used my waterproof music speaker everyday the last weeks, think that must be my best investment ever. And I've found SO many cool songs this summer. I look forward to hear them when summer is over - they will make all the memories flow. Crazy how much feelings music can bring!

I've been chilling in the sun while talking with Pål on the phone. Going to miss him so much when he's going to LA of a whole year!! He'll be home when I'm finished with high school, I mean what the heeeeell. Time goes by way too fast :-(

24 kommentarer

M

Ser kaldt ut.. Men herlige bilder :)

Jegskriveromhverdag

Veldig fine bilder av dere, og veldig pene dere er : )

Barbora

Woow that is such a beautiful area! Wasn't the water too cold? Night swimming?? WOOW

Hilde

så herlig!

Emma

Kan du ikke spørre Pål om han kan lage seg blogg mens han er på utveksling? hadde vært såå gøy å lese

Julie

Hva fikk du på S1 eksamen? :)

H

Musikktips!:) vil høre de kule sangene du snakker om

Synne

Hvorfor er du aldri med Julie og Ingvill lenger?

:)

Hei

Hei, du snakket om en høyttaler, om hvor god investering det var. Men vi fikk ikke se noe bilde? Eller hvordan type det var?

vilde

hvor er bikinitrusa de fra?? :) SÅÅ fin

Stine

Kan du dele sangene med oss? Jeg har ingen ny musikk for tiden, noe som er trist nå om sommeren hahah

Kristine Larsen

Så deilig det så ut med et bad!

Marie

heia kan du nevne sangene i neste innlegg? vil gjerne vite hehhe <3

Kristine Ullebø

vilde: Victoria's Secret :D

Kristine Ullebø

Barbora: The water wasn't that cold actually!! And the night swim was amazing, just got home :D

Kristine Ullebø

Marie: jepp, kan dele sangene i et av de kommende innleggene <3 gled dere!! haha

Drea K

Herlige bilder! :)

Bra at du kaller folk tilbakestående! Det får virkelig fram hvor umoden du er :) Stå på!

Til deg over: hvem er det hun kaller tilbakestående?

Ingvild

Hvordan gikk eksamenen din? Nå skal sensuren ha kommet;)

Terje93

Fy f..... så skinny du er! Vanlgivis er toppbloggere digge babes.

Jeg tror jeg hadde pekt og vært sjokkert om jeg hadde sett deg på stranda, detta var lite digg gitt!! Ser ut som en 9 åring med spiseforstyrelser, få deg litt former og tren litt!

hva faen feile det jenter på min alder som tror detta er noe digg og pent? Vi gutta synes dette er utrlig usexy!!!

kommentarfeltet i forrige innlegg kalte hun noen tilbakestående.

Nora Piscopo

Terje93: Wow jeg kjenner virkelig jeg blir kvalm av den kommentaren, er det mulig? Har aldri foreldrene fine fortalt deg at har du ikke noe pent å si så la vær i si det? Du spurte hva faen feile det jenter på min alder som tror detta er noe digg og pent, kan jeg heller spør deg hva feilier gutter som deg som sier sånn? Jeg er helt sikker på at det er flere gutter som liker Kristine enn antallet jenter som noen gang kommer til å like deg, i hvertfall hvis det er sånn du oppfører deg.

Jeg vet ikke om du kommer til å lese denne kommentaren Kristine, men du er utrolig vakker uansett hvilken størrelse du er. Jeg synes så absolutt ikke du fortjener den haten du får, men sånn er det når du er vakker og folk er sjalu. Det er veldig vanskelig å styre unna som topp blogger vil jeg tro! Men husk, uansett hvor mye hat du får, så er det ALLTID flere som støtter deg! Vil tro at 90% av hatet du får er på grunn av misunnelse.

Stå på Kristine, jeg ser opp til deg!

Blir du ikke tatt av strømmen av å bade der? Looks like..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no