hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

fav fruitJeg fant en matbutikk med crazy tilbud på vannmelon, så jeg har kjøpt det omtrent hver dag de siste ukene. Tipper jeg har spist 9-10 meloner i løpet av en kort periode bare, haha! Det er kjempegodt da, og det passer perfekt nå i varmen hvor trenger å få i seg vann. I dag kommer Håkon og kjæreste hjem, woho! De kommer ikke før i kveld klokka 12 da. Men skal bli godt å få han hjem for sommeren, jeg kjenner jeg er litt lei av å bare kommunisere gjennom telefon, meldinger og snapchat, haha. Liker dere den nye bikinien min forresten? Jeg synes den var fin sammen med favorittsmykket mitt :-)

Nå er jeg egentlig på vei ut døra, men jeg går ikke uten å ha tittet innom her vet dere. Jeg hadde et superspennende møte på Skype i dag tidlig forresten! Ååh, nå begynner ting å bli bra her altså. Jeg er så glad i livssituasjonen min for tiden, lol. Ting faller på plass nå merker jeg, og det er en sinnsykt deilig følelse!

// I've been eating watermelons like a crazy lately. I think I've eaten 9-10 melons the last two weeks, haha! It's too good, and it contains a lot of water so it's perfect in the summer heat. My brother is coming home today, woho! They won't be here before 12AM, though. It will be nice having him here this summer, I'm a bit tired of talking in the telephone and sending snaps now, haha. Do you like my new bikini by the way? I think it looks good with the chain :-)

I'm on my way out now, but I won't leave you un-updated! I did a Skype meeting this morning and there's a lot of exciting things happening right now. Things are getting real good now. 

14 kommentarer

maria

23.06.2015 KL. 19:52

I like watermelons too:) Good pics!

Sofia

23.06.2015 KL. 20:01

Skjedd noe mellom deg og Ingvill? Siden dere aldri er sammen lenger virker det som :)

Viktoria

23.06.2015 KL. 20:11

Er bare innom å si at jeg digger deg. Du er veldig flink blogger må jeg si så jeg er din fast leser. Jeg liker din måte å blogge på og den engelske biten imponerer meg skikkelig, ganske bra gjennomtenkt for deg som vil ha internasjonale lesere! Tommel opp! :-) ;-) :-) <3 :-* Ha en fin kveld :-* :-* <3

23.06.2015 KL. 20:46

Ja, på spar så selger de vannmelon til 4.90kr kiloen

Barbora

23.06.2015 KL. 21:30

Ohh your bikini is so cute!! Hope your interviews are amazing! Kirss you deserve to be a model and be signed with a good afency so I hope everything worksout well for you!

Kristine Larsen

23.06.2015 KL. 21:41

Elsker vannmelon selv!

23.06.2015 KL. 22:29

Hvor er bikinien fra?

Malin

23.06.2015 KL. 22:44

hei kristine:):) har eit lite tips til deg, dei selger bananyoughurtchips (?) på asiatisk mat i førde;) bare sånn at du veit det.. Trur eg huska du skreiv det ikkje ble solgt her

24.06.2015 KL. 08:28

Hvor er bikinien og shortsen fra? <3 :-) Sååå fiiin

24.06.2015 KL. 10:38

plis stop with the lol

Ada

24.06.2015 KL. 16:54

Søta!

No tits:D

24.06.2015 KL. 18:46

Hei Kristine! :) Håper du tar deg tid til å svare på denne kommentaren! Jeg har fulgt med på bloggen din en stund og jeg har lenge tenkt at vi har helt like pupper haha, vet det høres dumt ut men jeg mener altså at vi begge har små pupper. Du vet, jeg er en av de som ikke får kløft uansett hvor mye push det er i bhen min ahaha. Jeg har heldigvis innsett at pupper ikke er alt og at det ikke har så mye å si, og jeg må faktisk si at jeg er fornøyd med å ha små pupper og syns det ser helt greit ut. Jeg er enig med deg i at det ser mer "high fashion" ut og at det finnes så mange plagg som ser smashing ut når man har små pupper. Som sagt, så har jeg vendt meg til det og jeg syns det går greit med vanlige klær. Det eneste jeg er bekymret over er bikinier. Nå som bikinisesongen er her, har jeg det samme problemet som jeg har hvert eneste år. Jeg finner ingen bikinier som ikke får meg til å se helt flat ut. Jeg har prøvd utrolig mange forskjellige typer og jeg har kommet frem til at jwg ikke kommer til å få kløft i noen av de og at det er noe jeg må akseptere. Problemet er at jeg føler meg ukomfortabel når jeg ligger der på stranden i en trekantbikini og føler alle stirrer på meg og tenker over at jeg har null pupper. Jeg så det siste bildet du la ut på instagram og leste gjennom mange ekle kommentarer hvor folk skulle påpeke at du har små pupper, og det fikk meg til å lure på om folk tenker det samme om meg også. (Selv syns jeg den toppen passet deg veldig bra!;) ) så spørsmålet mitt er om du kan si litt mer om hvordan man kan føle seg komfortabel i bikini når man har små pupper. Jeg tenker at det er noe du vet mye om, siden du klarer å legge ut bilder av deg selv som blir sett av tusener av folk. Så jeg håper du svarer på dette og at du kan komme med noen tips til hvordan JEG kan føle meg komfortabel. Føler jeg har sluttet å tenke over hva andre syns men jeg vil selv føle meg mer komfortabel denne sommeren.

Gabrielle Crystal RoseBonniee

24.06.2015 KL. 19:56

Nice bikini top !

Therese

25.06.2015 KL. 14:19

Hei! Hvor er smykkene fra? :)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: