hits

min iPhone

Jeg har fått utrolig mange spørsmål opp gjennom årene om jeg ikke kan vise appene mine... Vel, grunnen til at jeg ikke har gjort det enda er fordi iPhonen min egentlig er ganske kjedelig innholdsmessig. Jeg bruker veldig få apper - de jeg bruker blir heller mye brukt. Jeg har nesten ingen spill på mobilen liksom, jeg har bare aaaaaldri vært spilltypen...? Eneste jeg synes er gøy er Subway Surfers, lol haha. Men dere kan jo få ta en titt likevel! :-) OG SÅ KLART er bakgrunnen min marmor. Jeg elsker marmor

Her er bakgrunnsbildet mitt, og til høyre ser dere ALLE appene mine. Jeg har bare èn side og har alltid hatt det, fatter ikke hvordan folk klarer å ha 5-6 sider med apper...?! Jeg har samlet alle de unødvendige appene (som jeg ikke får til å slette, haha) i "Random stuff" og "Verktøy", og de jeg har på hjem-skjermen her er de jeg bruker hele tiden. Jeg er helt avhengig av Snapchat, Messenger, Instagram, Meldinger, Telefon, Spotify og Mail, så disse ligger enkelt plassert på fremsiden uten noe mappe.

Her ser dere foto- og spill-mappen min. Som dere ser har jeg bare 4 spill, anbefaler faktisk Plants VS Zombies haha, jeg blir så sykt stressa når jeg spiller det, de zombiene går så saaaabla fort!! Og jeg tipper vel at redigerings-appene mine kan være kjekt for dere å se? Disse er jeg spesielt fornøyd med:

PS Express: Min favoritt! Det er her jeg redigerer alle mobilbildene mine. Her tar jeg for meg den grunnleggende redigeringen; kontrast, skarphet og lysstyrke. // VSCOcam: Denne appen bruker jeg gjerne etter å ha redigert bildet mitt i PS Express, for denne appen har kjempefine filtrer. F2 er min favoritt, som dere ser på bildet.Photo Editor: Jeg bruker egentlig ikke denne appen så mye, men den er veldig grei å ha når jeg ønsker å endre form på bildet, som dere ser jeg har gjort her. Her kan man velge mellom masse ulike former på bildene, stilliiiig! // Squaready: Det er her man får blurry ramme rundt bildet. Såå mange av dere har spurt meg om det, så her har dere svaret. Elsker denne appen, synes det er så fint når rammen er blurry :-)

// A lot of you wanted me to show my iPhone and which apps I use, so here you go! I have very few apps, but I use the ones I have a lot. I recommend PS Express, Squaready and VSCOcam when it comes to photo editing! I use them all the time.

12 kommentarer

Kan du poste bakgrunnen din til hjem skjermen?

Gabrielle Crystal RoseBonniee

I have new mobile phone and I need some editing apps so thank you very much for these tips ♥

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg bare søkte på "marmor background" på google, der får du opp mye fint :)

Em

Har du VSCOcam-bruker? Ser at mange bruker det til å legge ut litt mer randome bilder enn på insta, f.eks erica kvam og sånt. Elsker den appen

Det er godt å se at jeg ikke er den eneste som har en telefon som er kjedelig innholdmessig, hehe! Jeg synes det er artig å se hvilke apper andre har på telefonen og ikke minst hvor strukturerte de er med mapper osv. Selv er jeg en person som MÅ ha en ryddig og oversiktlig telefon, noe det ser ut som du også er :-)

Ha en fortsatt fin fredag!

Får helt vondt inni meg av å se hvor rotete du har det, hahah uff...

Andy

Til deg over: Er du virkelig seriøs? Du er tydeligvis bare ute etter å skape negativitet..

Maja

Søtt!

Helle

viste ikke at du hadde Ask? Hva heter du der? Ser du har appen i sosialt mappa di

Ina

Kan vi få se bakgrunnen din på hjem skjermen?:)

Barbora

I definitely can't play games too :D I had subway surfers and then I deleted it and now I am just keepinf flappy bird cause it is so rare :DD

Thanks for tips♥

Vårin

Hvordan år du blurry bakgrunn i Squaready? Bruker appen selv, men visste ikke man kunne det :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no