hits

yesterday's outfit

I går spiste vi en bedre middag hele familien + kjæresten til Håkon, så da følte jeg for å pynte meg litt ekstra. Favoritt-jumpsuiten min ble kveldens antrekk! :-)) Jeg elsker den, har allerede brukt den mange ganger. Blondearmene pluss at den er behagelig gjør at den lett blir en av favorittplaggene mine i garderoben. Liker dere antrekket?

Sko NLY, jakke Sheinside, jumpsuit Lookbookstore

// Yesterday I had a nice dinner with my family + my brother's boyfriend, so I wanted to look a bit prettier. I wore this beautiful jumpsuit! I love it, have already used it a lot. The lace on the arms and the fact that the jumpsuit is so comfortable makes it one of my favorite pieces in my wardrobe. Do you like the outfit?

18 kommentarer

clara

Very nice outfit combination! Love the white dress and the pumps match...

Barbora

You have the best legs eveeer!!!

I love how you dressed it down a little with the jacket♥

Sofie-Amunda

Så fint antrekk <3

liv anne

er broren din homo? tenkte bare siden når du oversatt til engelsk skrev du boyfriend.

Så deg i Førde i dag :) Du satt på trappa utenfor Handelshuset-Nord og så på mobilen :P Vel ville bare si at du er kjempefin i virkeligheten <3

Kan du anbefale et redigeringsprogram som man bare kjøper som en cd for eksempel og ikke trenger nett for ? Hvor man kan redigere alt fra lysstyrke, til hvitere tenner og hudfarge, alt liksom :) Men helst ikke svindyrt. Hadde blitt superglad for svar!

Kjempefint! :-)

Maiken

Har du vært i Brønnøysund før? Det er veldig fint der! Anbefaler å dra dit en gang i livet, gjerne flere ganger også! Du kan bo på et fint hotell eller på en campingplass. Hotellene er ikke så dyre heller. Torghatten hotell er veldig fint også er det bare 5 minutter unna selve Torghatten :) Burde bestiges! Fantastisk utsikt:D <3

Ja broren hennes er homofil, hun skreiv det i et tidligere innlegg :-)

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Black and white ♥ Nice outfit.

Charida

I love the outfit!

You look so amazingly beautiful!

Which camera do you use?

I'm really interested in photography and your quality is awesome!

Would be nice to get an answer :)

Xoxo

Katrine

Er broren din homofil? Siden du skrev boyfriend på engelsk?=)

Leser med ønsker

Hei Kristine! Elsker bloggen din og som fast leser vil jeg bare si litt... Hadde vært morro om du kunne begynt også ta litt bilder når du er sammen med venner osv, litt sånn som Erica f.eks. Jeg elsker å bare lese om alt bloggeren gjør å se litt bilder fra det hverdagslige livet ved siden av outfits osv. håper du skjønner? Synes det blir litt mye det samme: Outfits, snakk om modell greiene og andre ting, så litt hverdag kan vell ikke skade?<3 Du skriver jo ofte at du har vært ute å spist med venner/familie, gøy å se litt bilder av de også da istedet for kun deg utenfor huset ditt om du forstår? Ellers ha en fin sommer videre!

loved the outfit!! and also love you have started writing in english!!!

Natty

I like your white dress :)

Emilie

Hva er den klumpen i ansiktet ditt under brillene på første bilde?? Har det skjedd noe eller er det bare bildet eller brillene som får det til å se ut som det er noe der?

Kristine Ullebø

Emilie: Så ikke det før nå, men det er bare på bildet haha ;P Rart!!

Maria

Like nydelig som du alltid er! Likte spesielt godt det første bildet;-) Jeg liker så godt at du står i mot de slemme kommentarene om hvor tynn du er! Du får noen unødvendige kommentarer om utseende ditt. Du vet det sikkert selv, men jeg er 100% sikker på at det kun er av sjalusi. Jeg syntes bloggen dine er supermotiverende. Jeg liker også veldig godt at du vender fokuset mot å kose seg med mat, istedet for alle de bloggerne som gir uforsvalige mat-tips. You go, girl!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no