hits

jeg skal til portugal og surfe!

Sponset tur

Yeap, you heard me! Denne frøkna skal lære seg å surfe!

Jeg synes det er så sinnsykt fett ut å kunne surfe og har alltid hatt lyst til å lære meg det. Men jeg har kastet tanken ifra meg, for når søren skulle jeg lære meg å surfe liksom...? Vel, for noen uker siden fikk jeg mail fra Lapoint som ville ha meg med på surfecamp i Portugal i sommer, og for å si det enkelt og greit så nølte jeg ikke et eneste sekund. Det tok meg maks 2 minutter i fra det jeg så mailen jeg svarte dem. Jeg skulle egentlig dra med de andre bloggerne 2-9 august, men da er jeg desverre bortreist, så heldigvis fikk jeg lov å reise uken etterpå. Derfor spurte jeg min kjære reisepartner Veronika om hun ikke ville være med, og hun svarte seriøst ja på sekundet. Haha, digger folk som er keen på nye eventyr! Så folkens, vi drar til Portugal for å surfe! 9. august er avreisedato, og vi blir der til 16. august. Passer perfekt at jeg kommer hjem dagen før skolen starter igjen. Olalaaa!

Jeg reiser som sagt med Lapoint, som tilbyr reiser til både Portugal, Australia, Bali og Stadt i Norge. Vi skal bo på Camp Lizandro og jeg og Veronika har meldt oss på nybegynner-pakken level 1, ettersom vi er nybegynnere med null erfaring. Herregud, dette skal bli så sinnsykt gøy! Gleder meg til å dra ut på nye eventyr med Veronika, i tillegg blir det supergøy å bli kjent med de andre som drar dit. Har jeg noen lesere som skal mon tro? Det er flere plasser igjen forresten, så om dere vil surfe med meg i Portugal må dere bare hive dere med!! Man må være 18 for å være med, men dersom dere er mellom 13-17 kan dere melde dere på surfecamp Stadt.

JUHUUUU! Denne sommeren, as!

15 kommentarer

Nina

Utrolig gøy! :-D

Kristine

Er ikke Veronika under 18?😊

Kristine Ullebø

Kristine: Jo, men jeg fikk ta med en venninne og siden hun skulle være med meg gjorde de et unntak. De sa det var greit med underskrift fra foreldrene :)

Åå, så kjekt!! :D

Dette blir supergøy😎😎😎😎😎😎

Raquel

Hey! I'm from Portugal and i'm sure you are going to love it here! We have great surfing conditions and everyone is very friendly! Have fun :)

Ellie Summer

Så gøy, har hørt mye om Lapoint gjennom de siste årene. Hadde tenkt å dra på en av Lapoint sine surfcamper men vet ikke helt om det er verdt det, ville heller ha valgt å dra på surfe skole i hawaii der man kan lære mer om surfing fra en pro surfer.

Barbora

Can't wait for you to try this new thing! That is HUUGE♥ I am really excited!

Leonor

I'm portuguese!! I hope you enjoy Portugal kiss

Sofie

If you go on "fielaursen.com" then you can read, when she was in Portugal

Karoline

Misunner eg til tusen! Lurte på om du kunne ha en "ukens spørsmål" snart? Føler det er veldig lenge siden sist ;)

Kristine Ullebø

Karoline: Jeg holder på med ukens spørsmål nå, faktisk! :)

Ada

dersom man er under 18, kan man dra hvis man drar sammen med noen over 18 og foreldrenes godkjennelse liksom? :) sånn som vero, eller var det bare et unntak? <3

Emma

har du kampanjekode på lapoint? og bestilte du flybilletter via dem eller på egenhånd?

Kristine Ullebø

Emma: Det har jeg desverre ikke.. Jeg bestiller via dem :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no