hits

no more Pepsi

I dag stod jeg opp 08:30, og jeg tror det er det tidligste jeg har vært oppe av sengen så langt denne ferien. Haha, erre ferie så erre ferie! I dag vekte mamma meg når hun kom hjem fra nattevakt, og så stod jeg opp og nøt en tidlig frokost mens jeg leste blogger. Etter det fant jeg frem en Fanta, satt meg ned med Mac'en og jobbet effektivt helt til flaska var tom. Hvem skulle tro at jeg drakk Fanta? Pepsi-elsker som jeg er, liksom. Men Fanta er sinnsykt godt om sommeren, neeeesten bedre enn Pepsi om jeg tør å påstå det. Pepsi vil nok alltid være favoritten, men litt variasjon skader ikke. Jeg fikk i hvert fall gjort veldig mye bloggarbeid, pjuuh. *Klapp på skuldra* Nå kom jeg nettopp hjem fra en liten bytur med lillesøster. Jeg var blant annet innom apoteket for å hente mer Isotretinoin, har visst klart å slukt alle tablettene jeg. Startet jeg ikke nettopp med dem?!

Nå skal jeg en tur til byen igjen, denne gangen med Guro. Vi kjøpte telt på Biltema til 150 kr forrige uke - et tips til dere om dere vil finne på rimelige ting med venner. 75 kroner hver, liksom! Så vi har utrolig lyst å få det til i dag, men så er det meldt regn om et par timer. Hmm, vi får se det an. Telt på stranda med en engangsgrill og musikk hadde absolutt ikke slått feil.

// I woke up at 8:30 pm today, I think that's the earliest so far this summer brea. Haha! My mom woke me up when she was finish at work (she works at night sometimes), so I had plenty of time to enjoy a nice breakfast while reading blogs. After breakfast I found myself a bottle with Fanta and then I did a lot of blog work. YES you heard me, Fanta!! I still love Pepsi but Fanta is perfect for summer. After working for some hours I went to town with my little sister and then I went to the pharmacy to retrieve Isotretinoin, I've eaten all of the pills... already. Didn't I just start?!

Now I'm heading to town once again, this time to meet Guro. We want to set up a tent and have a sleepover at the beach, but there's going to rain today, baaah. We'll see!

24 kommentarer

Nikita <3

Fine bilder :)

8:30am***

Sara

Du er så nydelig!

Marte

Hva måtte til for at du skulle få Isotretinoin? Trodde det var det siste man måtte ty til, om ingenting annet fungerte, og bare for folk som slet veeeldig med kviser. Jeg kan ikke huske å ha sett at du har så uren hud? (Sorry om du har skrevet om dette tidligere, bladde ned, men fant ingenting.)

Andrea

Hvorfor er du aldri med Ingvill og Julie lenger ??

08:30 = 8:30 A.M.

Kos dere masse om det blir telttur da.:)

astrid

Kan du oppdatere mer om hvordan isotretinoin har virket på deg?

Barbora

Ohh so nice! I loove your bustier♥ nice photos

hvilken foundation/hudsminke bruker du her? Den så sykt fin ut på bildene!

men.. hvem skal eie teltet da? Når dere deler på prisen?

jeg har ikke brukt blogg.no på en stund.. så jeg lurte bare på hvordan jeg endrer design på bloggen min, eller endrer designet mitt? er på profilen min og trykker på design, men finner ingenting:p brukte å være et sted du limte inn koder osv. hadde blitt glad for svar:)

kan du fortsette med oppdateringer om tablettene, bivirkninger og resultater? :) Også hvordan det er i forhold til sola, kan du egentlig sole ansiktet eller må det være beskyttet ifra sola hele tiden? Også lurer jeg på hvor shortsen din er fra?? :) helt umulig å finne fine jeans-shorts for tiden...De er enten low waist eller så er de så sykt lange

Elisabeth

Telt tur er koselig :)

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Nice and fresh outfit ♥

Kristine Ullebø

Anonym: Yep, jeg skal fortsette å oppdatere dere på Isotretinoin. Jeg bruker 50 i ansiktet og burde ikke sole meg i timesvis, men legen sa at jeg egentlig ikke trenger å bruke mer enn faktor 30 da :) Shortsen er fra Runwaydreamz!

Kristine Ullebø

Anonym: Begge eier teltet :)

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg tror jeg brukte en foundation fra Dior her :) Tusen takk!

Kristine Ullebø

astrid: Yap, tenker kanskje å lage egne innlegg om Isotretinoin? :D

Kristine Ullebø

Marte: Jeg hadde små prikker i heeeeele ansiktet. Det vises ikke godt, men i sterkt lys eller dagslys ser man alt sammen. Jeg hadde prøvd IPL (laserbehandling) og alt, men ingenting fjernet solskaden min, så derfor fikk jeg lov å prøve Isotretinoin. Smisket med hudlegen og sa at jeg skulle til NYC og møte modellbyrået mitt og at jeg ikke kunne ha uren hud da, vet ikke om det var det som overtalte han eller ikke, haha :p

Iselin

Pene deg! :*

Violet

Hvor er toppen fra? Du er så vakker!

hanne

Haha jeg elsker også fanta om sommeren!! Hvertfall når jeg er i syden, da måå jeg ha det

Sanne

Kjempe fint antrekk! Hvor er klærne fra? :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no