hits

london here we come

I fjor sommer var jeg og Veronika på vårt første eventyr sammen, til Florida, og jeg husker vi satt på rommet vårt og pratet om at vi måtte reise sammen hver sommer. Vel,  nå er jeg og Veronika klare for å ta fatt på sommerens første eventyr. London, be ready! Vi kjører til flyplassen nå om noen få strakser. Jeg er SÅ klar!! Som dere vet skal vi på en festival i London for EF-studenter som heter Summeranza, og jeg reiser som blogger sammen med EF. Samme greie som i fjor, da jeg var i Florida. Med andre ord; dere blir selvfølgelig med meg i kofferten! Mac'en er med, kameraet er med, og jeg er superklar for å oppdatere dere under min første tur til London noensinne. Er det ikke helt utrolig at jeg IKKE har vært i London før? Dette blir så bra!!

// London here we come! Me and Veronika are on our way to the airport now. We're heading to Oslo, then... LONDON! Can't believe I haven't been there before? Well, this is going to be awesome! As you know we're going to Summeranza festival with EF. I'm travelling as a blogger with EF, so I'm going to update my blog every day. Yaaaas! See ya in London!

19 kommentarer

hannepresthaug

Kos deg!

Henniie

love London💕👌🏻 kos dere😁

Hanne

så gøy!! Jeg har heller aldri vært i London faktisk, men reiser i september:D masse god tur til dere begge, gleder meg til blogging fra utlandet!

Anniken G.

Herreguud Kristine!! Er så glad på dine vegne <3 Håper du får en helt fantastisk tur!

Barbora

Aww yaas ! See ya soon, can't wait to see your experience

Håper du får en fin tur! Men helt ærlig er jeg usikker på om London er byen "for deg". London er en ganske "formell" by og det er ikke mange sol går rundt i magetopp og dritkorte shorts. Høflighet og at man kler seg anstendig er noe som er svært verdsatt i London og England generelt. Tror du mye mer er en Cali kind of gal. :-)

madel

jeg har heller aldri vært i London før! kos deg kjempemye

Martine

Kanskje vi sees haha! Jeg og bestevenninna mi fra barndommen har drømt, planlagt og spart i flere år for å dra på en londontur jeg og henne, og vi drar nå på fredag! Vi skal på flere konserter, shoppe, gå på piknik i parken og ha det helt supert! Jeg klarer nesten ikke vente.

Dina

Kos deg masse i London Kristine! Jeg skal til London for første gang selv i høstferien og gleder meg utrolig mye, så det er jo helt supert at du skal nå så du kan få anbealt oss noen butikker og andre ting! :D

ÅÅ, nyt hver dag og kos deg masse, dette fortjener du! Gleder meg til blogging i utlandet!

Kos deg kjempemasse! <3

Dere to er bare skjønne. kos dere masse 💕💕💕💕💕💕💕💕💕

M. Devine

Hope you have an amazing time here. Hit me up on Twitter if you need any guidance on places to go for food and drinks etc...

Frida Hustig

Åh, så gøy da! Kos deg masse :) London er fantastisk!

Hannah

Hvorfor nevner du aldri Ingvill eller Julie på bloggen lenger? kan du svare på dette en gang for alle, ser du får spørsmål om det hele tiden :-) kos deg masse i London, super by!!

Når drar du til Rhodos da?

CRA

hvis man førstan skal på festilval i london, er det EDC (sjekk youtube folkens) edc london.. som gjelder! var der for 2 år siden, og fikk sett 30 av verdens største djer, og det skjer igjen nå til helga!

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Congrats and good luck ^^

Love from Slovakia ~

Skal til London på lørdag, så lurte på om du kunne komme med noen tips? altså shoppingtips, men også tips til severdigheter og spisesteder?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no