hits

hodestups forelsket

Sponset opphold

Jeg er hodestups forelsket. Jeg har alltid hørt mye om London, men jeg hadde aldri trodd denne byen skulle være SÅ fin. (Er også en smule forelsket i de fine britene...) Det er helt nydelig her, jeg trives så sinnsykt godt allerede. Kjenner dette er et sted jeg blir å savne, så jeg nyter hvert eneste sekund her sammen med Vero, Gjett om jeg koser meg med bestevennen min på tur, da! Vi har allerede vært her i to dager, faktisk. I går sjekket vi inn på det første hotellet vi skal bo på, og etter å ha kastet koffertene inn på rommet løp vi ut i Oxford Street. Herlighet, så fint det er her. Det kan muligens ha mye med det fine været å gjøre...? Som jeg sier til Veronika: "Det føles nestens om om vi er i syden."Her er gårsdagens outfit. Denne kåpen var virkelig et godt kjøp! Den gjør liksom hele antrekket så.. chill.Her sov vi første natten! Utrolig koselig.Plutselig ble klokka mye og vi måtte finne oss et sted å spise. Vi satt oss bare på en tilfeldig restaurant i en gate rett ved Oxford Street, og herregud, for en god pizza de hadde! Nå husker jeg ikke hva navnet på restauranten i farten, men jeg har kvittering som om jeg skal lage en aldri så liten London Guide i etterkant kan jeg få det med. I går var vi på middag med EF-staffen! Det var både ledere, youtubere og bloggere der. Utrolig koselig. I dag er Summeranza, den store festivalen, så vi må komme oss avgårde. Har masse bilder å vise dere, så vi snakkes dere!

// We're here! London is beautiful. More beautiful than I expected. The atmosphere here is just amazing! The sun is shining as well, so I'm really not complaining. We arrived yesterday and then we went straight to Oxford Street. In the evening we ate pizza at a super cosy restaurant, mmmm :-) Now it's time for Summeranza (the EF festival), so we have to meet up in the lobby. I have loads of pictures to show you, stay tuned! See you soon.

18 kommentarer

Nora

Jeg var i Oxford Street en gang, makan for en skuffelse!

Masse bråk, masse trafikk og altfor mange mennesker inne i alt for store butikker...

Jeg skal nok aldri tilbake dit nei. Var mye bedre i Canterbury, akkurat de samme butikkene, men i mindre format, mindre mennesker og ikke noe trafikk!

Camilla Haugen

Så fin blogg! Ta gjerne en titt på min blogg! : )

Christina i London!

Kos dere masse I London!! Verdens fineste by syns hvert fall jeg. Hvis dere trenger tips til spisesteder eller andre ting, ta en titt paa bloggen min. Jeg har skrevet om over 50 restauranter I London for eksempel, og om mangre omraader og butikker man burde besoke.

JuliaSofie

Så kule bilder:) Jeg har også lyst til å reise til London en gang, Alle bildene jeg har sett derfra til nå ser jo bare helt nydelige ut:) Kos deg masse:)

hannepresthaug

Haar så lyst å reise til London!

Dina

Kos dere masse Kristine!

Jeg skal til London i høstferien, så du må veldig gjerne lage en London guide, det hadde vært helt supert! Ha en kjempe fin dag videre :)

Kristoffersen

ah, elsker London! Kos dere kjempe masse <3

Så flotte bilder! Jeg har aldri vært i London, men jeg har høyt mye fint om stedet. Det høres ut som du har det helt fantastisk, så jeg håper turen fortsetter å være like fin :-)

Ha en fortsatt fin ferie, søte deg!

Kos dere masse 💕💕💕💕

CRA

mora mi bor rett uttfor london og hun har palmer i hagen, mtp hvor nært england ligger iforhold til spania, har jeg faktisk sola meg der på lillejulaften... så å sammenligne med syden er faktisk ganske greit.. skal til Maidenbower i august, og skal flytte dit igjenn når utdanninga er ferdig, pappaen min er norsk, så derfor måtte jeg teste ut norsk skole ettersom det er lettere enn der, kan ikke fordra engelsk matte haha

A

Hvor er kåpen fra?:)

Henniie

London is not just a city, it is a world !

Diman Dilir

såå härliga bilder!

karoline solsvik

Åååå ta meg med da, Kristine!! Søren heller, drømmen min har alltid vært å reise til London!

Elsker folkemasser og shoppinggater! Litt, VELDIG misunnelig! Kos deg :D

Hadde vært supergøy om du la ut innkjøpene dine når du kom hjem! Gjerne på video :D

madel

jaa, vær så snill å lag en londonguide!! Jeg har aldri vært i London før jeg heller, men jeg satser på at jeg får meg en tur snart

Johanne

Hei!

Jeg elsker London og har vært der en del ganger allerede. Jeg driver å lager en guide nå, og del en og to er allerede publisert. Du finner den på bloggen min :)

Gabrielle ?Crystal? RoseBonniee

I must be really wonderful trip ! Lovely photos ♥ :)

Love from Slovakia ~

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no