hits

EF dinner

I går var vi på middag med hele gjengen fra EF. Her var det altså ledere og "media-gjengen", vet ikke helt hva jeg skal kalle det. EF sender i alle fall både bloggere og youtubere med på turene, og det var disse vi var sammen med i går. De andre var fra Tyskland og Italia, og det var kjempekoselig å spise sammen med dem. Vi hadde booket bord på en nydelig restaurant som serverte oss tre-retters.

Dress from IvyRevel. Som dere ser er jeg veldig fornøyd. Skål for livet, dere!

Jeg valgte smoked salmon med torsk, avokado og en eller annen god pudding (?) til forrett, og så valgte jeg fisk med sitronsaus til hovedrett. Sistenevnte tok jeg ikke bilde av med kamera, men dere ser den på mystorien min på snapchat; kristineul.

// Hello! Yesterday we had dinner with the whole EF crew. I met the other bloggers and youtubers from Germany and Italy, really fun! The food was amazing. I ate smoked salmon with cod as appetizer, avocado and some kind of pudding (?), and then I chose fish with lemon sauce as entree. You can see my entree at my mystory on snapchat; kristineul.

11 kommentarer

JuliaSofie

Så nydeligt ut:)

Barbora

LOOKS wonderful♥ I've seen it on snapchat :)

Barbora

Guuurl I see Snukieful next to YOU-!! I love her and I watch her videos in German♥♥ ahhhhh that is PEERF

C

Gikk du faktisk i de klærne på en resturant?

det antrekket der hører hjemme på nattklubb med masse fjortizzer med falsk leg, ikke på middag i London lol. du fremstår utrolig trashy om du går rundt sånn på en "pyntemiddag". du er jo 18 år herregud, kle deg ordentlig

Kamilla Haaland

Så herlig :) Kos deg masse videre!

krist.in

det så digg ut :) !

Linn Eliassen

SHIT hvor koselig!!!:))

lena

så koselig det så ut:) jeg må bare spørre deg hehe, jeg reiser til florida 20 juli, var det mye billig der i forhold til Norge, tenker på shopping og mat osv, på forhånd takk :)

Skjønner ikke at du kan kle deg sånn når du er på en finere middag i London. Blir helt sjokkert jeg. Du er 18 år!

Wow for et antrekk.. Trashy much!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no