Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

london through phone

Okei dere, la meg vise dere London gjennom mobilkameraet mitt. Det blir kanskje litt mer personlig - synes i alle fall jeg. Jeg har som dere sikkert kan se, hatt det helt sinnsykt morro. Dissene dagene har vært helt syke, har kost meg fra morgen til kveld. Er ingen som er bedre å reise med enn Vero, det er det ingen tvil om. Vi har vært så sykt tullete og full i intern humor helt siden vi ankom London, det er nesten som jeg lurer på om resten av gjengen kanskje ble en smule lei av oss på slutten... Håper ikke det i hvert fall, haha! EF-lederne vi har reist med, som er både svenske, tyske, russiske og britiske er så sykt kule. Her snakker vi folk som er full i livsgnist og godt humør - stemningen blir liksom bare deretter. Det er en av de mange grunnen til at jeg rett og slett bare elsker å reise med EF. Man blir bestis med lederne!

Her ser dere bilde av afternoon tea som vi spiste i andre etasje på en sightseing buss. Så sykt fett! Og så har vi meg og Vero som synger I Love It sammen med Charli XCX, og sist men ikke minst... the red carpet med bae aka Ferdi aka den tyske lederen.

*Jeg og Veronika går og prater om Ferdi*
Kristine: Han er søt, da! Han passer skikkelig godt som EF-leder liksom.
*Veronika forstår at jeg snakker bullshit og at jeg egentlig synes han er kjempekjekk, bare at jeg ikke tør å innrømme det*
Veronika: "Altså Kristine, kan vi ikke bare begge innrømme at vi crusher på han?!"// London through my phone, here you go! These days have been PERFECT. Life is so good!!! I don't want to leave this place at all. Shopping, Summeranza with the best EF team ever, good food and just a lot of laughing. The EF leaders are so amazing, that's why I love to travel with EF. They are super energised and positive and it's so cool hanging out with them. And Veronika of course... We've been laughing since we arrived, seriously. We must be so damn annoying haha.

8 kommentarer

JuliaSofie

12.07.2015 KL. 08:59

Så mye kule bilder:) Kos dere masse videre:)

Maria

12.07.2015 KL. 13:00

Plis lag en London innkjøpsvideo

Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

12.07.2015 KL. 13:47

Så utrolig herlige bilder!

12.07.2015 KL. 13:55

Er du og Ingvill fortsatt bestevenner? Savner henne på bloggen!

Hanna Lauridsen

12.07.2015 KL. 14:27

åååh, gaten på bildet nederste til venstre <////333 Rett ved EF-skolen i Roupell street sant? Herregud, gikk der hver morgen på vei til skolen fra waterloo, og savner det sånn haha

Inga

12.07.2015 KL. 21:24

Åh, London er en så fantastisk by <3

Kristine Ullebø

13.07.2015 KL. 01:26

Hanna Lauridsen: yes, you're right gurl!! så sykt heldig du er som har gått på skole der, london er virkelig helt... magisk <3 :')

Gabrielle ?Crystal? RoseBonniee

13.07.2015 KL. 20:45

Macarons ♥ Lovely photos ♥ :)

Love from Slovakia ~

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits