hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg drar ikke til rhodos

Mange av dere lurer på ting rundt Rhodos-turen min 24. juli til 3. august, og dette tror jeg vil være mye bedre å skrive i et eget innlegg. Nei, jeg skal ikke dra. Grunnen til dette har vel mange av dere skjønt lenge, og det forstår jeg veldig godt. Kommentarene har flommet inn og jeg har rett og slett lurt litt på hvordan jeg skal håndtere dem, for selv om jeg veldig gjerne vil dele alt med dere, er det ikke bare-bare når man skriver en blogg som er lest av 12-15 000 mennesker hver eneste dag. Ting som skjer i livet mitt handler ikke bare om meg selv, men også om mennesker rundt meg. Nå har det seg likevel at denne turen er noe jeg har pratet mye om på bloggen, spesielt etter den ble ble bestilt og betalt, så jeg føler at jeg må forklare meg.

I kort tid etter denne turen ble bestilt snudde to av de jeg skal reise med brått ryggen til meg, som lyn fra klar himmel. Enkelt og greit kan jeg si at jeg aldri har følt meg så sviktet før i hele mitt liv, og at jeg har lært utrolig mye om både meg selv og mennesker rundt meg de to siste månedene. Jeg har prøvd å ordne opp og kontakte personen jeg hadde uoverensstemmelse med, uten svar. Det virker som om rullegardinen er dratt ned. Samtidig snudde hun andre ryggen til meg, og jeg har ikke fått noe skikkelig svar på hvorfor de har forrådt meg sånn på denne måten. Jeg fikk derimot vite at de hadde vendt seg mot meg for flere måneder siden, og jeg føler meg skikkelig lurt, ja - nesten svindlet. Så for min del blir turen til Rhodos lagt på hylla. De 6300 kronene er sure penger, men jeg drar ikke når jeg ikke føler meg trygg. 

Det å skivse noen ut på denne måten er så utrolig stygt, og derfor skriver jeg nå dette innlegget - for å oppklarere situasjonen som har oppstått. I etterkant er jeg mildt sagt sjokkert over oppførselen deres. Hadde jeg vært foreldrene deres, hadde jeg skammet meg så mye. 

Venner som ikke er ekte venner, er noe mange opplever i livet. Derfor råder jeg dere alle: omgi dere med venner som ikke er sjalu og drar dere ned, men venner som vil dere vel. Venner som er der for dere, og som støtter hverandre. Har dere eller kjenner dere noen som har opplevd noe lignende før?

161 kommentarer

23.07.2015 KL. 23:05

Så sykt kjipt! Hvem skulle du egentlig dra med? Heldigvis går andre ting i livet ditt bra og moren din virker utrolig god å ha på tider som det <3

23.07.2015 KL. 23:06

Herregud så dårlig gjort.. det er desverre ikke alle som ser glede i venners suksess

lisa

23.07.2015 KL. 23:08

Så utrolig leit at du blir sviktet av dine nærmeste venner 😢 Synes de burde skamme seg. Tenk at de er så sjalu på deg at de ikke unner deg suksess. Dette er ikke gode venner. Vær glad du er kvitt dem.

Klem fra en som ønsker deg alt godt 💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Tea

23.07.2015 KL. 23:09

Du er ikke den eneste som har opplevd dette, Kristine. For noen måneder siden snudde all mine venner brått ryggen til meg og jeg ble stående alene. Den siste delen av skoleåret ble derfor litt tung og ensom. Er det noe jeg har lært, så er det at gode venner er veldig vanskelige å finne. Jeg forstår fortsatt ikke hvorfor mine bestevenner som jeg har kjent i nesten 4 år plutselig snudde ryggen til meg. Men, holder hodet opp likevel og gidder ikke bruke mer tid på å stirre i bakken. Folk som dette er ikke verdt å bruke tid på :)

23.07.2015 KL. 23:11

Var det Ingvild og Julie du skulle dra med ?

23.07.2015 KL. 23:11

De kommer nok til å angre om noen år når de ser deg gå ned catwalken på et victoria secret fashion show med flere andre suksessfulle modeller ;)

Det er deres tap, og ikke noe du skal bry deg om! slike venner er ikke noe å spare på :)

Nyt denne tiden Kristine, du fortjener alt som kommer til deg! :)

Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

23.07.2015 KL. 23:12

Så ufattelig stygt gjort! Jeg håper jeg aldri blir å kjenne noen slike personer.

Vilde

23.07.2015 KL. 23:14

Dette var trist å høre! Jeg vet veldig godt hvordan det føles ettersom jeg også ble veldig sviktet gang på gang av en jeg trodde var min besteveninne.. Takket være andre gode venner kom jeg meg gjennom det og kunne ikke vært mer fornøyd med de ekte vennene som jeg har rundt meg i dag ❤️ Ønsker deg alt lykke til ❤️ Vi jenter må stå sammen. Håper du koser deg kjempe mye i New York og at du har det bra. Klem fra meg 😘

23.07.2015 KL. 23:15

Det er deres tap. Herregud jeg er sjokka over at Ingvild har gjort dette mot deg. Har det klikka helt for henne 😯😯 Eller er det ulv i fåreklær😐 Tenk å vrake en venninne hun har kjent hele livet for at hun er sjalu 😕

23.07.2015 KL. 23:16

Om det er slik at de skviset deg ut var de aldri ekte venner til å begynne med. Prøv å la være å være lei deg. Jeg vet det høres vanskelig ut, men helt seriøst- du er i New York og jobber mot modelldrømmen din, mens jentene som bestemte seg for å ikke lenger være venninnene dine er på Rhodos og drikker seg full. Hvem vinner? Go Kristine, du fortjener all suksess!

23.07.2015 KL. 23:16

Herregud, enkelte mennesker er man bedre tjent med å være foruten i livet sitt! Opplevde nylig noe lignende selv, min bestvenninne gjennom flere år har bestemt seg for å slutte å snakke med meg, selvsagt uten en forklaring. Jeg får riktignok meldiger av hun, men da bare for å klage på ting jeg tydeligvis har gjort galt, veldig sårende og samtidig ekkelt å ikke vite hva jeg har gjort for å "fortjene" dette. Har sakte bynt å innse at jeg ikke orker ha slike personer i livet mitt, selv om det gjør vondt å "gi slipp" på personen hun engang var! Håper og tror du koser deg på ferie, og at du sitter igjen med gode og ekte venner rundt deg, det fortjener du!

Anniken Myhrvold

23.07.2015 KL. 23:16

Så trist, men da er de ikke ordentlige venner og det er noe du fortjener.

<3

23.07.2015 KL. 23:22

Uff,så uffatelig trist OG DÅRLIG GJORT! Altså, har hatt mange av de, men du har alltid pratet så utrolig godt og varmt om de vennene dine, at det virket som dere hadde noe helt spesielt. Og det tviler jeg faktisk ikke på at du heller trodde. Er så utrolig trist når noen mennesker viser sitt sanne ansikt. Men ikke gi opp ,Kristine! Har vært gjennom den perioden der mange ganger, mistet så mange venner pga at de rett og slett har brukt meg? og ja, MEN DU KOMMER TIL Å FINNE DEG NYE OG BEDRE VENNER, som er der for resten av livet ditt. Tro meg! Kan faktisk ikke tro at de som var dine bestevenner, i en alder av 18!!!! år, oppfører seg slik. ER DET MULIG.

Mange klemmer fra meg <3

23.07.2015 KL. 23:22

Fy så dårlig gjort 😣 De bør skamme seg alle sammen. Vær glad du er kvitt sånne dritt venner 😨

23.07.2015 KL. 23:24

Haha folkens, dette er bare den ene siden av saken da. Vi vet ikke de andre sidene

jjdjdjj

23.07.2015 KL. 23:24

hele vennegjengen min snudde ryggen til meg da jeg ble kronisk syk.

Og helt ærlig har jeg aldri savnet de heller. Man finner ut hvem som er ekte og ikke, og slik er livet. Selv om det er helt jævlig, så er det faktisk mye bedre i lengden når du er 100% sikker på at de vennene du har er ekte og at du ikke blir baksnakket.

Ta med deg erfaringen videre, det er helt greit å bli litt mer skeptisk på hvilke venner du velger å beholde <3 heier på deg ! :)

Hanne

23.07.2015 KL. 23:24

Så utrolig leit og dumt og trist å høre. Slike mennesker er ikke verdt å holde på, håper du får det veldig fint i New York, som et lite plaster på såret i hvertfall! :-)

Lenge siden du har skrevet noe om Ingvild på bloggen!

23.07.2015 KL. 23:25

Go Kristine. Dette er bare så sykt teit av vennene at dette hever du deg over👍👍👍👍👍

23.07.2015 KL. 23:29

Men en ting til,glemte å ta det med i kommentaren! Men er du fortsatt venn med emma, og har hun fått baby ? <3

23.07.2015 KL. 23:34

En skal ikkje glemme at det finnes alltid to sider i en sak. Du belyser jo bare det som fremmer din sak i denne situasjonen. Rekner med det andre har et annet syn på dette ?

Uansett er dette noe eg vil karaktisere som en privatsak, som ikkje har noe på det opne nett å gjøre.

Sofie

23.07.2015 KL. 23:37

Shitt nå ble jeg trist på dine veine.. fant blogginnlegget ditt du skrev 10.04 2015.. http://krisssy.blogg.no/1428682632_rhodes_with_my_bestie.html

Dette skrev du da:

I går kveld skjedde det nemlig... RHODOS-TUREN ER BESTILT!!! Fy søren, for en lykkerus jeg har inni meg! Vi har pratet om dette siden tidlig i høst, og nå er det faktisk 100% bestemt. Vi bestilte ikke avbestillingsforsikring engang, det er nemlig ikke snakk om noe annet enn å reise, haha. 24. juli drar vi, og vi blir i Rhodos by i 10 herlige dager. Så 24. juli til 3. august, med andre ord. Jeg reiser sammen med bestisene mine Julie, Ingvill og Victoria, og det kan rett og slett ikke bli noe annet enn eventyrlig når vi fire er sammen. Vi ligger sentralt til både stranda og byen, så i løpet av denne turen skal vi nok få tid til både strandliv, shopping og uteliv. Stikkord for turen: vodka, vannmelon, bikini all day long, lite søvn og mange nye vennskap. Jeg gleder meg så vanvittig mye at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg om dagen. Altså, jeg ser frem til små ting som bare det å ligge på stranda med en Breezer i hånda, liksom. Mens jeg kjenner den varme sanden kile mellom tærne mine. Jeg vet jeg idylliserer det veldig i hodet nå, men greia er at jeg VET at det kommer til å bli like bra som jeg ser for meg.

huff....

23.07.2015 KL. 23:39

To sider ja, men hva kan forsvare disse krypa at de skviser Kristine for en tur de bestilte i lag 😨

Maria

23.07.2015 KL. 23:42

Huff syns så synd på deg Kristine! Du virker som en så hyggelig jente! Skulle ønske jeg kjente deg fordi du virker som en herlig og morsom person! Ikke bry deg om dem, de vet ikke bedre!

Hanna

23.07.2015 KL. 23:43

Huff så kjedelig! Noen ganger er det bare lik så greit å la slike personer gå. "Good vibes all around" 😏

23.07.2015 KL. 23:46

Er det noe bedre eller mer modent å legge ut negativ omtale av tidligere venninner på nettet da ? En kan ikkje klage på andre når en ikkje er noe bedre selv. Tenk litt på hva du skriver og la vær med negativ omtale av ande vist du skal klare å fremstå som seriøs.

Maja

23.07.2015 KL. 23:50

Herregud, noe så stygt gjort. Uansett, hvis "venninnene" dine leser dette så var jeg på Rhodos akkurat. Det de kommer til å møte er en million innkastere, fra Pepes Bodega (tre av mine venninner ble dopet ned der..) og fra Grabbarna Grus. Det går ikke an å få et sekund stillhet på noen som helst strand der, grunnet massasje-thailendere, afrikanske selgere og skrikende grekere som vil ha deg til å kjøpe drikke og mat. Ikke var det spesielt fint der heller. Så de har ingenting å se fram i mot, haha

Mens du derimot opplever New York i skrivende stund. Hev deg over disse!!!! Kos deg vakre 💕

Personen du egentlig aldri likte!

23.07.2015 KL. 23:53

Wow! Få opp auga Kristine! Synst du skal være litt ærligare med lesarane dine en som så! Det er ingen som har svikta deg eller snudd ryggen brått til deg, det er du som har svikta deg sjølv her! Du må skjønna at måten du har oppført deg mot dine to nærmaste faktisk fekk auga opp og skjønte korleis ting var! Og glad er eg! Og at du har prøvd å få kontakt med deg, er søren ikkje sant! Og det har eg fleire eksempel på, kan legge det ut her og? Unskyld for alt ditta, men synst du skal være litt realistisk og gå i deg sjølv og! :)

Hanne Mjåseth

23.07.2015 KL. 23:58

Så utrolig leit å lese, og jeg vet at dette ikke er noe godt å gå å føle på. Det samme skjedde med meg for bare noen mnd siden, og fortsatt sitter det litt vondt i meg. Men vi får tenke på at mennesker som syker andre ned og ikke ønsker andre godt ikke er venner til å ta vare på.

Stor klem til deg <3

Sigrid

23.07.2015 KL. 23:59

Uff, det er jo ikke kjekt for deg i det hele tatt. Selv om det alltid er to sider av en sak, så er det så utrolig ufyselig at jenter på din alder godter seg sammen og planlegger å fryse deg ut... herlighet altså. Shame on them

marthe

24.07.2015 KL. 00:02

Hei! Jeg har vært fast leser lengeee, men har ikke kommentert noe særlig. Men nå føler jeg at jeg må si noe, fordi du kanskje trenger det:-) du er så utrolig flink til å blogge først og fremst, engelske. Din er også bra - så bare drit i den du-er-ikke-flink-i-engelsk kommentaren - som ironisk nok er skrevet av nordmenn.... Lol. Men joooo, du er utrolig modig som står i mot disse jentene, mange ville sikkert "ventet" eller "kryper tilbake", men du viser så mye selvstendighet ved å vise at dette ikke er okei, ved å skrive innlegget. Jeg kjenner deg ikke godt, men jeg vet at dette innlegget fortjener respekt fordi du viser at "vennene" dine skal få høre det, og at du faktisk ikke tolerer oppførselen deres! Vær sterk, ikke la deg knekke, og ikke la dem vinne vet at du skal be om unnskyldning! La dem krype tilbake til deg når du får suksess. Foressten, et godt tips; vær glad foran dem, da vet de at de har mislykktes og at du vant. Ta kommentaren godt til deg!!

24.07.2015 KL. 00:04

åå, så dårlig gjort av de! de er garrantert så sjalu på deg, men du kommer deg på beina igjen :) for nokken barnslige og umodne venner for å si det på den måten. altså det er ikke vanlig å oppføre seg slik, det er bare for dumt.

24.07.2015 KL. 00:08

Fyfaen så stygge ingvill og julie er. Du er bedre enn de, de er bare jelly bitches

24.07.2015 KL. 00:15

Utrolig trist! Akkurat det samme sjedde med meg. Jeg var med på en modellkonkuranse og etter dette ditchet de meg begge totalt. Det var mine to beste venner og var i ungdomskole årene. Det var ekstremt tungt å vanskelig for meg, spessielt med tanke på at jeg ikke visste hva jeg hadde gjort dem eller noen ting. De bare brått vendte ryggen til meg, slik du forklarer. At folk kan gjøre noe sånt sier mer om dem, og er egentlig bra at de viser sitt sanne jeg så tidlig som mulig. Det tok ganske lang tid får jeg kom meg oppå igjen skikkelig, da jeg er en person som lett blir glad i folk. Heldigvis tenker jeg ikke over dette den dag i dag annet enn at jeg er mer obs på hvem jeg kan stole på og ikke. Håper det går bedre for deg også med tiden!

24.07.2015 KL. 00:21

Jeg har dessverre opplevd det samme som deg, da hele vennegjengen min plutselig bestemte seg for å snu ryggen mot meg. Jeg gikk gjennom en utrolig vanskelig og utmattende periode, der jeg rett og slett var deprimert. Etter en stund innså jeg at disse menneskene ikke var verdt min tid, og den dag idag har jeg fantastiske venner, som jeg faktisk kan stole på.

Jeg håper du snart innser at disse menneskene ikke er verdt din tid (selvom det ikke føles slik nå) spesielt hvis de ikke unner deg suksess og lykke (du har drevet en av Norges største blogger en god stund nå, burde vel ikke komme som noe sjokk at du nå er ett steg nærmere drømmene dine). Du virker som en herlig person, med en flott personlighet og ikke minst en herlig blogg som er inspirerende og morsom å lese! Masse lykke til videre, håper drømmene dine går i oppfyllelse❤️

24.07.2015 KL. 00:28

Tenker kanskje at siden fleire som står deg nære Kristine dumper deg som venn så er det kanskje noke med deg som burde forandres!"Tar heile verden feil, er det kanskje du som tar feil?". Husk folk som kommenterer her, Det er faktisk fleire sider av ei sak og kanskje den som snakker lavest ikkje alltid trenger å være den verste av fleire parter. Syns dette er uprofesjonelt av Kristine som skal levere en seriøs blogg, men isteden velger å offentlig henge ut andre personer.

24.07.2015 KL. 00:29

Det trenger jo faktisk være Ingvill, til alle dere som kommenterer ovenfor.

Det var 2 av dem ho skulle reise me som snudde ryggen til henne, og ho sko jo reise med Victoria, Julie OG Ingvill.

Men stå på Kristine. Det er bedre å finne ut hvem som er de ekte vennene dine nå, enn å være med dem mens dem ikke er lojale. De skylder deg i alle fall en forklaring, det er ikke mye å be om.

Julie

24.07.2015 KL. 00:34

Stor klem til deg Kristine! <3

Slike folk som ikke unner deg suksess er ikke vits i å ta vare på!

Du er en helt nyselig jente, både på ytre og indre!

De kommer til å innse at det er deres tap. Du er sterk så dette kommer du deg igjennom!

Lykke til videre i USA, you go girl!

Andrea

24.07.2015 KL. 00:39

Du virker som en fantastisk person, Kristine! Stå på!

Jeg vet du er sterk og vil komme deg godt gjennom dette.

Du fortjener kun det beste! <3

Ei som såg opp til deg

24.07.2015 KL. 00:42

Det er et fåtall av dine lesera Kristine som veit ka som faktisk har skjedd i mellom dokke. En sak har alltid to sider. Koffor kan ikkje du vere ærlig med alle leserane dine som betyr så masse for deg å bare sei ka du óg ha gjort. Ja, klart du sette deg sjølv óg i eit dårlig lys, men det har du iallefall satt dine "gamle" venninder i no. Du er 18 Kristine, og man skulle tru du faktisk kunne vere meir moden enn å skrive noke så dumt som ditta her. Eg unna deg faktisk ingen støtte i frå noken på ditta innlegget her. DITTA blir for drøyt. Håpa du veit at du som blogger og som skal vere forbilde for alle leserane dine har lagt ut et innlegg som eg lettare sagt vil kalle for nesten mobbing over for dei. Du anakje ka dei kan få på seg no i etterkant bare pga av du kjem med løgn som folk velger å tru på. Umodent, useriøst og lavmål. Skulle tru man egentli burde ha tenkt igjennom alt skikkeli før man skrive om andre på sosiale medier, men det trur eg virkeli ikkje du kan ha gjort her.

Ikkje forstå meg feil. Du har en fin blogg, du virka dyktig i det du gjer. Og har komt langt, og det seie en del når du er så langt på toppen. Men for ditt eget beste så burde du skrive ærlig, å ikkje legge ut noke så fælt om noken, uansett ken det er.

24.07.2015 KL. 00:48

Herre gud, folk har lite å fylle livet sitt med. Er virkelig dette noe alle må ha en mening om ? Get a life....

24.07.2015 KL. 00:50

Jeg har helt ærlig trodd at det var du som hadde blitt "for god" for dine venninner. Nå som jeg skjønner at saken faktisk er en hel annen, får jeg veldig dårli samvittighet. Unnskyld for min tidligere litt spydige kommentar.

24.07.2015 KL. 00:57

Tror nok de vennene dine begynner å bli litt for misunnelige på deg. Men nå har det jo bevist at de ikke er ordtlige venner, ikke venner å ta vare på. De burde være glade og ikke minst stolt på dine vegne. Og at de kommenterer ovenfor å later som at de er blogglesere er lavmål.

Så på!! Du vil nå langt Kristine!

Anna

24.07.2015 KL. 03:06

Noe lignende skjedde med meg i år. Heldigvis er vi bare 18 år og er ikke halvveis i livet engang! Jeg leste et quote som egentlig var ment for kjærester og sånn, men kjærlighet mellom venner kan også bli ganske sterk; ''if you could love the wrong person that much, imagine how much you could love the right one.'' Vi har så mange flotte mennesker som venter på å bli kjent med oss :)

24.07.2015 KL. 04:27

Dette innlegget fikk meg til å skjønne at det ikke trenger å være ``taperen´´eller ´´den mindre populære´´i vennegruppa som blir utestengt, var gjennom det i vår og trodde det var fordi jeg var under dem, mindre populær, lett og rakke ned på. Når du, som er i NewYork på modellopprag, har en blogg med masse lesere, har designet egen jakke, har 700k følgere på IG og tjener mer enn en gjennomsnittelig voksen(?), blir utestengt fra din egen vennegjeng, skjønner jeg at det ikke var meg det var noe galt med, men de. Jeg er også en sånn type som sier meningene mine, og jeg har lett for å få meg venner, er utadvent osv. De som utestenger er sjalu på sånne som oss Kristine. Sier ikke at jeg er en kjent moteblogger som deg, men skiller meg ut som deg og vet jeg kommer til å få til noe en dag. Slemme jenter liker å hate jenter med bein i nesa, med ambisjoner, som stikker seg ut.

Barbora

24.07.2015 KL. 06:14

I am so sorry for this! I would really love to talk to you in person <3

madel

24.07.2015 KL. 07:58

å herregud så teit! unner deg alt vel<3 på en måte så er det jo liksom bra at du fant ut av hvordan de er også. Du har oppnådd så mye og du må være såå stolt av det. Synd for de at de ikke klarer å unne ande noe bra

Nina

24.07.2015 KL. 08:45

Så utrolig kjipt! Men hei! Du er ung og vakker og har en spennende tid foran deg!! Jeg heier på deg!!:) spennende og følge deg på denne reisen og se hvordan ting går! Du er en nydelig jente:) ha en flott dag!! Klem:)

JuliaSofie

24.07.2015 KL. 09:59

Herregud så utrolig dårlig gjort.. Di kunne i det minste sagt hvorfor di har snudd ryggen til deg, såpass ben i nesa burde di ha..

Gar selv fått oppleve at min aller beste venninde snudde ryggen til meg uten å fortelle meg hvorfor. Jeg ble utrolig såret fordi jeg virkelig stolte på henne. Iettertid har jeg bare truffet henne på klassegjenforening hvor jeg bare hilser fint på henne. Mer en det blir det ikke.

Astrid

24.07.2015 KL. 10:09

Herlighet, er det mulig av Julie, Ingvild og Victoria å gjer dette?! Håper du kommer deg gjennom det fort, og at du kan gjøre de enda mer misunnelig når du går på catwalker, og er på covers av store magasin!! Stå på Kristine :) Kjenner eg faktisk er skikkelig stolt over deg, ka du holder på med no, og har fått til :) Til tross for at eg ikkje kjenner deg, uten bloggen xD

worldofliz

24.07.2015 KL. 10:36

Kjipt, men de fleste opplever jo slike ting, og det ordner seg tilslutt :) Håper du finner på noe annet gøy :D

Thea l.s.

24.07.2015 KL. 10:43

så vondt å høre, Kristine! Jeg har vært gjennom det samme selv, og det er lite som føles verre enn akkurat dét... Sånn er det å bli voksen, alle historier får plutselig ikke happy ending lenger. Klem til deg <3

24.07.2015 KL. 10:45

Derfor du aldri er med Julie og Ingvild?

Text by Tina

24.07.2015 KL. 11:03

Så utrolig dårlig gjort, og så utrolig kjedelig å gå glipp av noe man har gledet seg til måneder i forveien. Dette er noe av det slemmeste jeg har hørt, hvem gjør sånt?

24.07.2015 KL. 12:06

Syns dette er en utrulig feig ting å gjere! Henge ut personer som ikke har sjangs å forsvare seg sjølv! Og 90% av dåkke ungjenter går jo rett på, og fortsetter uthengingen!

Kristine dette er feigt av deg og tar vekk fokuset på hva du egentlig burde blogge om! Forstår veldig godt at venninnene dine stikker fra deg når dette er en av måtene du behandler dem på! SKAM DEG!

Cecilie Bang

24.07.2015 KL. 12:30

Op med humøret <3 Du er bedre end det!

24.07.2015 KL. 12:40

Åå syntes så synd på deg... er vanskelig å vite hvordan man skal håndtere en sånn sak. Og også veldig irriterende å være den som skal prøve å ordne opp i ting også får man ikke svar. Har skjedd med meg og ting er litt tungt i starten også blir det bedre. Jeg syntes du skal fokusere på de menneskene som gjør deg glad og som holder deg oppe og ikke trekker deg ned. Du fortjener det beste for du virker som en utrolig godhjertet person, noe jeg er sikker på at du er. Jeg vil bare anbefale deg å ikke prøve å ta kontakt med de jentene på en stund, for nå har du prøvd og hvis de er interessert i å ha kontakt med deg så får de ta å gjøre det. Selvom de har hvert dine bestevenner så er de ikke verdt å ta vare på som bestevenner når de behandler deg sånn.. for det er ikke sånn man behandler bestevenner sine.

Håper du koser deg masse i NY, det fortjener du virkelig. Og du fortjener virkelig dette. Jeg heier på deg Kristine❤

Isabel

24.07.2015 KL. 12:53

Så utrolig dårlig gjort! Kjenner selv hvor vondt det må gjøre for deg. Bare husk at du har så utrolig mye å se frem til at to ( mest sannsynlig) sjalu jenter ikke er verdt å bruke krefter på. Skjønner selvsagt at det er sure penger,men bare stå på ditt og prøv se frem til alt som venter deg . Du er god !

24.07.2015 KL. 13:10

Det er alltid to sider av ein sak :) så enkelt er det!

Lene

24.07.2015 KL. 13:10

kjenner veldig godt til den følelsen når man bli fryst ut fra det man tror var gode venner. Det er like godt å renske de ut før man blit eldre, da er det enda verre. Jeg ville bare legge igjen en kommentar, å fortelle deg at du ikke et alene. Nyt dagene i NY å du kommer til å nå langt med modellkarieren, det vet jeg!

Lisa

24.07.2015 KL. 13:24

Herlighet, så rottent gjort av de! Hadde helt ærlig aldri trodd det om de jentene. Men opp med hodet, de er ikke verdt tårene dine kriss :-) Enkelte personer bør man helt enkelt bare komme seg bort fra, det er ikke vits å kaste bort negativ energi på dem. Bruk heller tiden din til å prate med dine ekte venner :-) Du kan jo forestille deg dem sitte hjemme å se seg leve drømmen din som modell i NYC (noe som er helt sykt!!), så får de bare kose seg på fylla i Rhodos.

Og med det samme må jeg bare få nevne at det du har fått til er helt sykt, jeg er helt målløs!! DU er et levende bevis på at om man jobber hardt nok for noe, så får man det faen meg til. Du er helt rå, kristine! Jeg har troa på deg :-):-) Nyt tiden i NYC, du kommer til å nå langt om du fortsetter slik du gjør nå. You go girl

Ida

24.07.2015 KL. 13:34

Jeg var bestevenn med ei i 12år og plutselig endret hun seg helt i 9.klasse. Hun prøvde å være tøff osv. Jeg hadde et forhold til en fyr i februar 2013, men det varte ikke lenge da han prøvde å presse meg til sex og satte meg i veldige ubehagelige situasjoner. Men min eks-bestevenn mente jeg skulle bli sammen med han igjen og hun klarte det nesten. Det kom frem i 2014 at eksen min hadde planlagt voldtekt på meg etter bruddet, dette visste eks-bestevenninen min og hadde da frivelig samleie med han, for å etterpå melde det inn som voldtekt.

Etter det i en krangel, kom det fram at hun mente at det var min skyld at "voldtekten" skjedde osv. Etter den krangelen så var ikke vi venner lengre. Bare dette var ekstremt smertefullt for min del, siden hun var den eneste vennen min i klassen min..

Ett år etter "voldtekten" meldte hun det til politiet, der hun sa i sin forklaring at jeg hadde hacket meg inn på facebooken hennes og fortalte fyren hvor hun bodde. Heldigvis trodde ikke politiet noe på denne påstanden, men jeg har aldri følt meg så sviktet og deprimert før. Dette resulterte i ett (mislykket) selvmordsforsøk.

2. semesteret i 10. er noe av det vanskeligste jeg har opplevd med nesten null venner, en kraftig depirisjon og mye hat ovenfor meg selv. Men jeg fokuserte på skolen og arbeid, og kom ut sterkere i enden. Jeg gikk ut 10.klasse med sju 6'ere på vitnemålet og resten nesten bare 5'ere.

Jeg tror du også kommer til å komme sterkere ut av det. Du virker som en person som jobber hardt for det du ønsker. Men det er enda trist å lese at både du og flere som har kommentert, har opplevd noe lignende.. STÅ PÅ!

24.07.2015 KL. 13:40

Er det mulig Kristine! Uansett hva historien er, så er det ufattelig lavmål av deg å offentlig snakke dritt om vennene dine. Jeg personlig kjenner alle tre, og har hørt deres side av saken, som virker litt mer sannsynlig, men uansett hva sannheten er så er det ikke riktig å offentlig poste dette, når det er såpass tydelig hvem det handler om. Ta deg sammen, voks opp og innse at ikke alt egner seg på Internett.

24.07.2015 KL. 13:54

I stede for å snakke ned om de som var vennene dine så kan du jo fortelle oss hele historien da. Alle vet hvilke jenter det er snakk om så er utrolig dårlig gjort å henge dem ut på denne måten. Hva skjedde egentlig?

Cecilie Håvåg

24.07.2015 KL. 13:55

E alltid to sider av en sak, og dinna gangen tror eg d e du som e problemet, faktisk.. Virka jo som alle bloggera som e høyt oppe på lista e blitt så høge på seg sjøl at dei ikkje klara og innrømme sine egne feil og e blitt så ensomme pga tap av venna og syte til "fansen" sin for sympati. Du gir dei jo faktisk ikkje sjansen t og forsvare seg sjøl, og eg syns ditta har gått way out of line. D e jo rett og slett deg sjøl du drite ut. Fortell heller fansen din om kordan du oppførte deg mot vennane dine, snakka drit om dei og t slutt kor lei dei blei av d og fant ut dei klarte seg bedre uten ei venninne som lar bloggen ta over livet sitt? Wow, im impressed.

Sarah. M

24.07.2015 KL. 14:01

Åhh fine deg, dette var ikke gøy å lese i det hele tatt! Håper det går fint med deg og at du ikke lar dette ta over masse av energien din, og som du sier, at du ikke er alene om dette. Skjedde med meg også, i 8.klassse (er nå i 2 klasse) hadde jeg 2 bestevenninner og en sinnsyktgod venninne, 1 av bestevenninnene mine kom i samme klasse som meg på ungdomsskolen, og hun andre ikke, men hun byttet klasse til samme som oss. Vi fikk ikke noen andre venner enn de vi gikk i klasse med på barneskolen. Og etter et ca et halvt år begynte de tre å slutte å være med meg, de bare sluttet å ta kontakt så fikk aldri, ikke en gang den gang i dag, vite hvorfor de ikke var med meg lengre, visste ikke om det var noe gale med meg eller om de ville ha nye venner. For nye venner var det de gikk til, de var ikke så sjenerte og gikk rett til de "populære". Og siden jeg var sjenert turte jeg ikke å snakke med andre, og brydde meg ikke i det hele tatt om de gikk fra meg hvis det var sånn det skulle være. Men de var fortsatt hyggelige og kjempesnille med meg, og var det oppigjennom de 3 årene vi gikk i klasse, det var bare som om vi aldri hadde vært kjent, bare at vi gikk i samme klasse og var derfor venner. Men jeg var så nervøs for å snakke med dem så sjenert som jeg var, og det var rart å snakke med dem siden vi hadde vært bestevenner såå lenge. Heldigvis hadde jeg andre venner som ble bestevenninnene mine, og de viste seg til å være de ekte vennene, venner som jeg har i dag og er fortsatt like gode venner, bestevenner, med i dag. Men jeg vet at du har andre venner å være med, så det er jo bra, hadde vært litt annerledes hvis de var de eneste vennene dine. Og jeg vet at du kommer kjempelett overens med andre, og du finner jo fort nye venner som vi har sett! Alt godt til deg<3

Øysteim Djupvik

24.07.2015 KL. 14:07

Eg leser ikkje bloggen din, men vart gjort oppmerksam på innlegget gjennom facebook.

Kva tenkjer du å "offentlig henrette" vennskap med identifiserte personar i påsyn av 15.000 lesarar? For ussle 6.300 kr..

God helg.

24.07.2015 KL. 14:08

slutt å tro at bloggen er en dagbok hvor du tror du kan skrive det du vil uten å få konsekvenser.

24.07.2015 KL. 14:13

Helt absolutt unødvendig å skrive dette om personene det gjelder! Dette blir tolkest som mobbing. Tenk på de stakkars to jentene som ikke får forsvart seg på noen som helst måte.

Du har en stor blogg men er ikke riktig å bruke den til å skrive stygt om andre. Ærlig talt

24.07.2015 KL. 14:19

Dette var ikke hyggelig å lese, føler veldig med deg og tror mange har vært i samme situasjon dessverre. Jeg digger deg og bloggen din og du virker som en fantastisk person. Stå på og husk at det er mye sjalusi blant jenter. Er ikke de som er i New York på modelloppdrag ;)

24.07.2015 KL. 14:20

Kjenner meg dessverre godt igjen i det du skriver. Det har skjedd flere ganger at jeg plutselig er blitt mislikt av en hel gjeng, uten å vite hvorfor. Uten å få en god forklaring. Om dette har skjedd på grunn av noe jeg har gjort, vet jeg ikke. Men jeg har lært mye av det, jeg er blitt en person som har avsky mot drama, og vet hvilke personer jeg vil ha i livet mitt og hvem det ikke er verdt å bruke tiden på! Det er tydelig at dine "venner" heller ikke var verdt å ta vare på! Leser i noen kommentarer over her at de mener du mobber, men det er faktisk greit å forklare seg på måten du gjør, du legger ikke ut noen navn eller noe så ser ikke problemet.

24.07.2015 KL. 14:24

Slutt å heng ut folk på internett. Syns det er utrulig dårlig at navn blir nevnt her, det kallast mobbing! Tenk korleis dei personane som blir hengt ut har det no pga en sak mellom nokre venninner..utrulig barnslig å trist er det vertfall å henge ut andre! Det er alltid 2 side av ei sak.

24.07.2015 KL. 14:35

Hva har du gjort?

M

24.07.2015 KL. 14:41

Denne situasjonen minner meg så mye om min egen... For et helt år siden skulle vi ta klassebilder før skoleslutt fra ungdomsskolen, en kunne også ta vennebilder. Rett før bildene skulle bli tatt kom en av mine nærmeste bort og sa at de andre i gjengen ville ta bilder uten meg. Jeg ble jo selvfølgelig litt lei meg der og da. Senere fant jeg også ut at de hadde snudd ryggen til meg en god stund før det, en av grunnene var at jeg valgte en annen skolen enn de andre pga karriere og ikke venner. Altså hallo!!!?? Har du hørt noe så dumt!!???

Så jeg begynte da egentlig from skretch på videregående og fant ei kjempe god venninne. Også er jeg fremdeles venner med 3 av 9.

Faktisk nå rett før sommerferien inviterte jeg alle til meg for å se hvordan de ville oppføre seg, åh - det var ikke så smart. Det ble jo bare kleint og tullete. Det var til og med noen som ikke kom osv..

Det er bare å glemme dem Kristine. De har gjort en kjempe tabbe. Du vil kanskje lære som meg at de var ikke dine beste venner selv om du trodde det en lang stund. Etter et år vil du kanskje tenke tilbake på det og tenke at du har funnet deg noen som er SÅ mye bedre enn dem!

Du er i en fantastisk tid på modellbransje og sveving i himmelen!! NYT TIDEN NÅ OG GLEM DEM EN STUND❤️❤️😘😘

24.07.2015 KL. 14:46

Så dårlig gjort :-(

Thihoa

24.07.2015 KL. 14:59

Dette skjedde nettopp svigersøsteren min- men reisefølget var voksent nok til å kjøpe henne ut av pakken, og reiseselskapet var villige til å tilbakebetale dersom hun kunne vise kvittering til forsikring osv.

Triste greier, men det positive er jo at livet ditt er mer fab enn deres ;)

24.07.2015 KL. 15:11

Veldig trist å høre! De har nok ikke gått inn for å være slemme, noen er bare mer sjalu av seg enn andre. Jeg hadde en bestevenninne som var sjalu på meg gjennom hele oppveksten. Men jeg skjønte ikke hvor gale det faktisk var, før for et år siden, da vi var blitt mye eldre. Nå er vi ikke bestevenner lengre, for det er ikke noe vits å bruke tid på folk som ikke klarer å bli glad på dine vegne. Men jeg prøver fortsatt å være venn med henne, bare ikke like nært. Så bra at du kan dra til NY med moren din og surfecamp med Veronika, de er mennesker å ta vare på! <3

Og til dere som sier at Kristine er like barnslig når hun skriver om det på bloggen: HVA SKAL HUN GJØRE DA? Alle spør om det, og hun kan ikke lyge om det. Hun nevner ikke noen navn og hun går ikke inn på detaljer.

C.

24.07.2015 KL. 15:33

Sjeldent jeg kommenterer, men dette har skjedd meg også.

Til dere som skriver om å henge ut disse to, jeg ser ingen navn. Vi kan spekulere så mye vi vil om hvem det er, og dersom disse vil forsvare seg selv, kan de også helt fint kommentere her med sin side av saken. Ferdig med den visa.

Jeg har nok kanskje vært litt krass mot deg før Kristine, men vit at jeg unner deg det beste. Du jobber hardt med bloggen, så det du gjør nå mtp modelljobb syntes jeg du fortjener. Stå på videre.

24.07.2015 KL. 15:34

Syns det er veldig tragisk at du må ty til offentlig uthenging av andre som ikkje har sjans til å forsvare seg! Det er alltid to sider av ei sak!. Eg veit ikkje kva som har skjedd her, men syns det er tragisk at du kan behandle andre mennesker sånn, fordi du har litt "makt".

En som har vært gjennom det samme

24.07.2015 KL. 15:40

Hei Kristine! Dette kunne jeg selv skrevet da jeg var 18. Men jeg er glad jeg ikke hadde sjansen. Det er ikke så lurt å legge ut om sin side av saken i en sånn situasjon. Det blir uansett feil, fordi man får bare en side av saken, og dette er i tillegg ikke spesielt anonymt siden alle venninnene dine er nevnt ved navn.

Jeg skjønner at du er såra. Men dette er ikke så uvanlig, og man lærer mye av det - uansett hva det er som har skjedd akkurat med deg og dine venner, og selv om det er vondt. Håper du fjerner eller redigerer dette innlegget, selv om jeg tipper du lar det stå.

Man må gjerne igjennom noen sånne "smeller" der man bare ikke klarer å la være å fortelle andre om sin opplevelse av situasjonen, fordi man har det så vondt. Men det er aldri lurt å involvere flere enn de det gjelder.

Ida

24.07.2015 KL. 15:42

Det var utrolig trist å høre, og jeg kjenner meg godt igjen i den situasjonen... Det er forferdelig. Du er heldig som har mange andre gode venner som virkelig bryr seg om deg, og som er verdt å bruke tid og energi på <3 Hev hodet og vis dem alt du kan oppnå selv, og at de ikke kan knekke deg. Jeg vet du er sterk!

24.07.2015 KL. 15:52

Alle sake har 2 sider å det er rett å slett motbydlig av dei som kommentera å legge ut navn den måten.... eg kjenne ingen av dei tre å veit derfor ikkje kva side som er rett eller om det i det heile tatt er ei rett side, men det er absolutt ikkje greit å henge ut folk med navn.....

24.07.2015 KL. 15:53

Syns dette er umodent gjort.. Selv om du ikke skriver navn så vet vel de fleste hvem dette dreier seg om.. Og i tillegg så kommer navn fram i kommentarene. Jeg vil faktisk kalle dette nettmobbing.

De andre har ingen mulighet til å forsvare seg selv, du burde faktisk tenkt deg om før du la ut dette... Tror ikke du er helt uskyldig for å være ærlig, alltid to sider av saken..

24.07.2015 KL. 16:00

Blir lei meg av å lese kommentarene her! Kristine har skrevet sin historie, opplevelse og side av saken og det må hun få lov til. Dere velger selv å lese bloggen hennes, og dere trenger ikke å trykke henne ned på denne måten. Dere burde tenke over hvis dere var i samme situasjon og alle hadde spurt om turen, hvorfor er du ikke med de lenger osv.. hun skriver dette så hun skal slite å få flere spørsmål om dette. Og hun har jo prøvd å ordnet opp i det tydeligvis og hvis ikke de andre jentene er villig til det så får hun ikke gjort så mye. Det er ikke mobbing det hun skriver... ta dere sammen.. og hvis jentene har snudd ryggen til henne så er det sikkert en grunn, men når hun sikkert ikke vet helt hvorfor så er det lov å bli frustrert..

annmeldelse

24.07.2015 KL. 16:04

Hei Kristine! eg vil berre informere deg om at dette er faktisk nok til å anmelde deg for uthenging, her er korfor: 1. det er offentlig side (mange lesara, alle har tilgang til denne sida) 2. det står ikke navn i innlegget, men om ein ser i arkivet kan ein tydelig sjå kven det er snakk om. 3.dette er nok allerede blitt merka som mobbing/uthenging av dei det gjeld (ettersom dei tilseie om det er mobbing eller ikke, ikke du).

Derfor vil eg tipse deg om å ta vekk innlegget no med en gang!

om du ikke vil gjer det pga det oppafor, gjer det fordi du vil vise at du kan være beire enn ditta, eller at du ikke er like gale som dei du har hengt ut?

Eller berre fordi at sikkert en del folk har eller vil miste respekten for deg etter dette her.. uansett om det er du som faktisk er blitt hardast ramma eller ikke.

God helg! Håper du tar det riktige valget ;)

24.07.2015 KL. 16:23

Jeg blir rett og slett veldig skuffet over deg.

Her sitter du å fronter mobbing på det verste. Slike innlegg som dette skriver man bare ikke, Kristine, uansett hva som har skjedd i mellom dere.

Kanskje det er nettopp denne type oppførsel venninnene sine så seg lei?

At de holder sammen og du er alene sier jo en del. Og her sitter du og henger dem ut på nett, som er å anse som den verste type mobbing. En gang på Internett, alltid på Internett.

Skam deg, Kristine.

Maiken

24.07.2015 KL. 16:27

Jeg blir helt oppgitt over kommentarene over her. Tror ikke de vet hva de snakker om? Ja, greit- hvis en person er virkelig frekk så skjønner man at resten av gjengen får nok. Men noen ganger, så finnes det faktisk mennesker som brått bare bestemmer seg for at de faktisk skal stenge deg ute. Det er noe av det styggeste man kan gjøre mot noen, og det gjør så fryktelig vondt.

Dette skjedde meg da jeg gikk i tiende klasse. Vennegjengen hadde jeg holdt sammen med i FEM (!!) år, men plutselig ønsket de ikke lengre gå med meg, snakke med meg- ikke en gang høre på meg da jeg gråt foran dem og spurte "vær så snill, fortell meg hva jeg har gjort? jeg er veldig lei meg, unnskyld hvis jeg har gjort noe galt!!". Det er sinnsykt ufølsomt..

Men Kristine, hev deg over dem- det er deres tap, tydeligvis ikke ditt ettersom de ikke er ekte venner <3

24.07.2015 KL. 16:30

Til alle som påstår at dette er mobbing: mobbing vert definert som gjentatt ondsinna og/eller negativt oppførsel retta mot nokon som har vanskeleg for å forsvare seg. Hendingane må skje oftare enn 2-3 gonger i mnd for å bli definert som mobbing. Eg kan ikkje sjå tidlegare ondsinna oppførsel retta mot dei det gjeld, og eg har vanskeleg for å tru at dette innlegget er meint for å såre. Ho skriv at ho ikkje har fått kontakt med jentene, og dersom dei ønsker å forsvare seg, kan dei vel godt legge igjen ein kommentar sjølv, eller som einkvar vaksen person ville gjort: tatt kontakt med kristine og ordna opp. Poenget mitt er at her må ein slutte å vere så snartenkte at ein kategoriserar eit enkelt innlegg, utan namn eller detaljar om kva som har skjedd som mobbing. Eg ser ingen personangrep. Her er det lesarane sjølv som diskar opp med namn og detaljar.

24.07.2015 KL. 16:40

Helt ærlig, jeg blir nesten overrasket over oppførselen til noen av enkelte her. Gang på gang har folk lurt på hva som har skjedd mellom Kristine og venninne sine og da må hun nesten bare si det uten å bli rakket ned på. Men så er det sånn at det er sikkert er en grunn til at de valgte å forlate deg, fordi ingen venner gjør det uten grunn. Og grunnen til dette vil du ikke forklare. Derfor er det så mange som reagerer på det. At du spiller den "uskyldige" når du (kanskje?) ikke er det. Så skal du fortelle sannheten så bør du fortelle hele og ikke 1/3 av den. Det er en typisk feil mange jenter gjør, dessverre.

24.07.2015 KL. 16:41

kjære anonym som skriver at det er leserane som "diskar opp med namn og detaljar", men har du eigentleg fulgt med?

i innlegget for nokon veke sida skreiv KRISTINE ULLEBØ sjølv at ho skulle reise med; julie, ingvill og victoria, og det er til og med ein lesar tidlegar som har sitert litt av innlegget ho skreiv.

Så her er det ingen lesar som har "diska opp namn". Og det er tydleg at der er personangrep då, som du skriv det ikkje er.

det er vell kanskje ikkje så lett for jentene å leggje igjen en kommentar på bloggen, har du tenkt på det? ingen av oss enn dei sjølv veit kva som har skjedd, så det at du skriv så enkelt at man kan ordne opp, skjønner ikkje eg, for du aner jo ikkje kva Kristine evt har sagt/gjort mot dei?

Charlotte A. Larsen

24.07.2015 KL. 16:52

Kjære Kristine. Ei sak har som kjend alltid fleire sider. Bloggen din er kanskje ikkje staden til å diskutere så private saker som dette. Tenk på korleis det er for vennane dine å bli hengt ut på ei side med så mange lesarar. Snakk om ubalanse i "maktforhold". Her brukar du bloggen for å vinne sympatisørar som ikkje kjenner til heile historia. Det var vel eigentleg ikkje dette du ville bruke bloggen din til? Hugs at dette har vore gode veninner i gjennom mange år, Kristine. Venleg helsing Charlotte.

Sigrid

24.07.2015 KL. 17:11

En slik situasjon er så jævlig! Jeg har selv vært i en slik vennegjeng, venninnene mine fra ungdomsskolen lot plutselig være å invitere meg i bursdager, fester og andre sammenkomster, men sendte meg fullt av snaps om det. Hun ene sletta meg til og med på facebook! Blir så sykt sjokkert, ihvertfall når jeg VET at jeg ikke har gjort dem noe. Jeg slettet de på snap, og har det helt ærlig så JÆVLIG mye bedre uten dem i livet mitt!! :D Det tror jeg du også får!

24.07.2015 KL. 17:57

Tror kanskje noen av kommentarene her er fra de som er de som har snudd deg ryggen! Sstå på duKristine! Det er i motvind man vokser

24.07.2015 KL. 18:03

De to stakkarene du henger ut har ingen mulighet til å komme med noe tilsvar til alle de 10- 15 tusen lesene dine. Har det falt deg inn at du nå driver med en slags nettmobbing av folk som umulig kan forsvare seg over beskyldningene du kommer med?

24.07.2015 KL. 18:12

Skjønne godt at dei gjorde de etter sånn som du behandla dei, definitivt på deira side. Bloggleserane får ikkje sjå alt som skjer i Førde heller da, det du gjer no e nettmobbing forresten, syns de e bra at dei endelig åpna auga sine

24.07.2015 KL. 18:12

Herregud, heilt på trynet å skrive noko sånnt!! om foreldra skammer seg? du burde skamme deg..

Hanna

24.07.2015 KL. 18:14

Kjære Kristine! Uff, for en lei situasjon, og så utrolig kjipt at mange andre har opplevd det samme! Synes det blir helt feil når leserne dine, som har stilt spørsmål om hvorfor du ikke henger med den og den lenger anklager deg for mobbing når du forteller hva som har skjedd. Greit at alle situasjoner har to sider, men dette er DIN blogg der du forteller saken fra din side. Viss du ikke hadde skrevet dette innlegget, hadde du nok fått spørsmål om hvorfor du ikke dro til Rhodos helt til langt ut i 2016 kjenner jeg noen lesere rett.

Stå på videre Kristine, det virker som om at du har andre mennesker i livet som virkelig støtter deg og vil hjelpe deg å nå drømmene dine, og det er DE som er viktige å ta vare på! Lykke til videre, og ikke la de negative kommentarene gå inn på deg. Har så lyst å snakke med deg i virkeligheten, kanskje vi kan møtes i Bergen en gang - selv om det høres creepy ut føler jeg liksom at vi er venninner, ettersom jeg har lest bloggen din så lenge! Uansett U GO GIRL, du er fab <3

IM

24.07.2015 KL. 18:16

jeg har opplevd akuratt det samme selv, plutselig begynte de to jentene som var bestevennene mine og hver frekk mot meg, ignonere meg og faktisk forlate meg på butikken i friminuttet for så gå et annet sted også når jeg spurte ka det er så bare ramset de hvor en dårlig person jeg er osv. Heldigvis har jeg en god venninne som tok min side i saken og støtter meg, og en støttende kjæreste.Ta og konsentrer deg om de gode folkene i livet ditt, du har så masse bra forann deg så fokuser på det istendfor de dårlige folkene. Kristine du virker døds herlig, så bare ikke bry deg om de! Masse love<3

24.07.2015 KL. 18:25

Dere som snakker om at jentene ikke har mulighet for å forsvare seg, og kaller dette mobbing i sosial media. Jeg kan informere om at moren, faren og broren til en av jentene det gjelder, har hengt ut Kristine for dette innlegget på Facebook. Er ikke det offentlig mobbing på sosiale medier???

Christine

24.07.2015 KL. 18:26

Fyfader så dårlig gjort! Føler med deg, har opplevd mye av det samme selv, før jeg til slutt kuttet all kontakt med personene det gjaldt. Lærte mye av det, så se ikke bort ifra at dette er en positiv ting selv om det var helt ille-tragisk gjort. Slike «venner» fortjener ikke ditt vennskap! Når de unnlater å kontakte deg eller gi deg en god forklaring, er nok grunnen sykelig sjalusi på deg og bloggen, og at du gjør det så bra! De to «venninnene» dine har nok funnet en trøst i hverandre ved å baksnakke og rakke ned på deg sammen. Helt tragisk! Men trist at noen er sånn? En helt spesiell type-mennesker dette her, haha. Uff! Hev deg over dem. Håper virkelig det ordner seg for deg :)

Josefine

24.07.2015 KL. 18:42

Jag är imponerad av hur väl du hanterar detta<3 ta hand om dig, tjejen med den fina personligheten

24.07.2015 KL. 18:47

Hev deg over dette. Ikke noe å samle på sånne venner.

Synnøve

24.07.2015 KL. 19:00

Det finnes visse ting man ikke deler på nett, og dette er en av de.

24.07.2015 KL. 19:13

til deg som skriver at det er offentlig mobbing på sosiale medier at moren, faren og broren har "hengt ut" kristine:

jeg har lest statusen til broren, og det er på ingen måte skrevet slikat han "hengte ut" kristine, på noen måter. det han skriver er at lillesøstra er hengt ut på nettet, hvor bare 1/4 av historien er komt ut, UTEN at lillesøsteren på noen måte får forsvare seg. Kristine har gjennomsnittlig 13-15 tusen lesere hver dag, og hun burde vite bedre enn å publisere dette på nettet da hun tydligvis ikke aner hvor konsekvensene kan ende.

det er for å være helt ærlig på tide at noen sier stopp til Kristine. hun skriver i tillegg at foreldrene til desse jentene burde skamme seg over deres oppførsel, men det er jo nettopp her bevis på at Kristine sin oppførsel er helt på tryne.

24.07.2015 KL. 19:39

Almindelig borgerlig Straffelov (Straffeloven).

Anden Del. Forbrydelser.

23de Kapitel. Ærekrænkelser.

§ 246. Den som rettsstridig ved ord eller handling krenker en annens æresfølelse eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 6 måneder.

0Endret ved lov 10 mars 1939 nr. 1.

🔗Del paragraf

§ 247. Den som i ord eller handling optrer på en måte som er egnet til å skade en annens gode navn og rykte eller til å utsette ham for hat, ringeakt eller tap av den for hans stilling eller næring fornødne tillit, eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år. Er ærekrenkelsen forøvet i trykt skrift eller i kringkastingssending eller ellers under særdeles skjerpende omstendigheter, kan fengsel inntil 2 år anvendes.

.

24.07.2015 KL. 19:44

Dette skjedde meg også. Har alltid vært svært ensom og hatt få venner, men 2. Året på videregående fikk jeg tre veldig gode venner. En dag, helt ut av de blå, begynte de å ignorere meg. De satt med ryggen til meg i klasserommet, og når jeg kom og satte meg med de i kantinen, flyttet de seg vekk fra meg.

Det gjorde så vondt og var veldig ensomt. Jeg slutter å gå i fellesfagstimene da jeg rett og slett ikke orket å stirre inn i tre rygger. Nå har jeg søkt om å bytte klasse til neste år, og håper at de ikke har ødelagt for meg andre steder også. Jenter er fæle, og jeg har brukt mye av livet mitt på å bli behandlet dårlig og bare hengt etter folk som brukte meg. Har bare lært meg at det er bedre å være ensom alene enn ensom med "venner"

Ole

24.07.2015 KL. 19:52

Leser ikke denne idiotbloggen, men ser innlegget ditt blir spredd av de uthengte jentene sin familie på Facebook. Du burde skamme deg. Dette er mobbing der de får ingen mulighet til å si sin side av saken. De burde anmelde deg. Slett dette innlegget, be om unnskyldning og oppfør deg som et voksent menneske

24.07.2015 KL. 19:55

Beklager, men der mista du hvertfall en leser. Jeg synest det er heilt feil å legge dette ut på nettet når du har så mange lesere som du har, og spesielt når de fleste vet hvem det er snakk om. Du tar bare frem en side av saka, uten at dei har sjanse til å forsvare seg. Selv om at jeg ikkje vet noeee som helst om hva som har skjedd, så er tror jeg det er mye meir som har skjedd enn det du skriver. Dette er bare min mening. Jeg ser at det mange ulik syn, og det har jeg forståelse for. Grunnen til at jeg vil få fram dette er tanken om det skulle ha skjedd med meg. Eventuell blogger (eller ligende) hadde skrevet det fra si side, og da kunne dei ha skrevet hva som helst, uten at jeg hadde noe mulighet til å forsvare meg. Jeg vet hverfall hvordan jeg hadde følt meg....

- Silje

24.07.2015 KL. 20:41

velkommen til mitt liv... jeg har opp gjennom mitt 21 år lange liv hatt verdens beste, og verdens verste venner. De vennene som betydde alt i hele verden for meg valgte å forlate meg så brått at jeg ikke en gang forsto hva som skjedde. Repeat. Jeg veit ikke hvor mange ganger jeg har søkt etter nye venner, funnet noen jeg virkelig følte var mine, og deretter opplevd at de helt plutselig, og uten forvarsel bare sendte meg ut på sidelinjen. Barneskolen, ungdomskolen, videregående, folkehøgskolen og nå faan meg på høgskolen også. På barne og ungdomskolen er den ting. Man er ikke voksen nok til å forstå alt da, og bytter venner like ofte som man bytter undertøy. Men når dette IGJEN skjedde på folkehøgskolen og nå på høgskolen begynner jeg virkelig å tvile på meg selv. Hva er det jeg gjør galt? Hvorfor vil ikke "vennene" mine være med meg, snakke med meg eller svare meg? jeg er et voksent menneske, og mister venner i hytt og vær fordi de tydelig vis bare ikke gidder mer. Jeg prøver å få et svar på hva jeg gjør galt, men de har bare aldri et svar å komme med. Voksne mennesker.

Nå går jeg bare rundt å lurer på når neste vil forlate meg... og hvem det nå kommer til å bli. Jeg har noen av verdens beste venner akkurat nå... men jeg aner ikke om de er der i morgen.

24.07.2015 KL. 21:16

Hvem av "vennene" har hengt hun ut??

Camilla

24.07.2015 KL. 21:31

åååh kender det. for et år siden vendte min bedste veninde mig ryggen. ligesom ved dig var det bare fra den ene dag til den anden. jeg forsøgte at snakke med hende om det, men hun ignorerede mig fuldstændig. det er en forfærdelig situation, men du skal nok klare det godt!

Jenny

24.07.2015 KL. 22:14

Det var veldig leit å høre. Vet du hva? De var sikkert sjalue på deg. Det er mye mer bedre at du får vite nå at de er såkalte "giftige" venniner. Gode venner er vanskelig å finne, men du kommer alltid til å finne en. Det tar tid, men det er verdt å vente.

Stor klem fra meg <3

vilde

24.07.2015 KL. 22:46

Ekstremt dårlig å henge ut folk på ein plass dei ikkje får forsvare seg på! Di side av saka e nokk sikker smørt på med ein god del kan eg tenke meg!;)

Amalie

24.07.2015 KL. 22:56

Siden familien til de uthengte også har publisert og vissnok hengt ut er også de i fare for å bli anmeldt, tenk på det dere ;)

Virker som en lavmål familie som oppdrar ufordragelige barn. Saker taes opp når de oppstår, uansett hvem sin skyld det er. Det burde ikke lages en isfront som disse veninnene har gjort her, sykt barnslig, uansett hvem sin "feil" det er. Håper både de to og foreldrene skammer seg, noe veldig. Og går i seg selv og tenker på hvordan de opptrer... Folk altså..

wow

24.07.2015 KL. 23:18

heilt satt ut av måten du kan henge ut dine venner på. det er rett og slett du som burde skamme deg ikke vennene dine. håper at du får dårlig respons på dette innlegget eller at du tar til vett å sletter dette. dette burde aldri ha komt ut på nettet, dette skulle ha vært tatt opp mellom deg og dine venniner privat. skjønner hvis de snur ryggen sin til deg, hvis de vett at du har all mulighet til å henge dem ut, noe som du akkuratt har gjort. hvis foreldrene dine har godkjent dette innlegget er det faktisk dine foreldre som burde skamme seg. uff håper at du lærer av denne store tabben.

Charlotte

24.07.2015 KL. 23:41

Their loss, Kristine. Their loss !

Elin

25.07.2015 KL. 00:45

Utrolig leit. Håper uansett, i likhet med mange andre her, at du sletter dette innlegget så fort som mulig. Det kan kanskje bli mye vanskeligere å få snakket ut med venninnene dine nå som saken blåser opp sånn som den gjør. Jeg vil tro det var tøft å bestemme seg for om det skulle skrives eller ikke, og vi har alle "svake øyeblikk", men jeg mener at du kommer til å vinne tilbake litt respekt fra leserne dine ved å slette dette. Og så får vi som lesere gjøre vårt beste å glemme det. Er trist om man ikke kan være i samme rom som mennesker man tidligere var bestevenner med.

25.07.2015 KL. 00:48

HELT greit at det er to sider av en sak - men som Kristine prøver å forklare her skjønner man at sammenhengen er sjalusi. Råttent gjort av "venninnene", og det må for all del Kristine få lov til å meddele. Dessuten skrev hun ingenting direkte stygt, men helt enkelt hva grunnen var.

Kristine, håper at alt går bra med deg og at du skjønner (som du helt klart sikkert gjør) at det er deres tap og at de ikke er verdt det.

25.07.2015 KL. 01:05

KRISTINE

Jeg skjønner at det er trist å miste gode venner. Dei fleste har vært der før. Alle går gjennom det i løpet av ungdomstida. Men helt ærlig... det blir for dumt å nevne så mye. Du må heller snakke med den det gjelder.. sjølv om det ikke alltid er like lett. Man trenger pusterom og tid.

Jeg vet ingenting om hva som har skjedd, men er ganske sikker på at du vet hva som har skjedd, og det har skjedd for en grunn. Alle vet hvem som skulle være med til syden, så vi veit hvem dette anngås. Syns du burde fokusere på å få vennene dine tilbake, å henge dei ut på denne måten gjør det ikke bedre.

Men serriøst folkens, det blir også for dumt og klage på noen her. For det første Kristine har ikke sagt noe negativt. VI VET INGENTING OM HVA SOM HAR SKJEDD. Vi vet ingenting om deiras liv eller vennskap. Det er alltid to sider av en hendelse eller fler. Og vi har såvidt fått høre noe. Det var dumt av Kristine å legge ut dette innlegget, og det er jeg sikker på at hun vet.

MEN ingen børr ta parti med noen! For vi har ingen grunn til å blande oss, sjølv om det er litt forseint. Alle gjør dumme ting. Og alt i livet kommer ikke med fasit. Husk det, alle har gjort dumme ting.

Høres ut som jeg tar parti med Kristine, men jeg gjør ikke det. Vi har ikke latt andre snakke eller forsvart seg. Men det anngår ikke oss, vi gjør det verre.

Men til slutt, håper det kom innpå dokke fordi, vi vet ikke hva som har skjedd og det er heller ikke noe vi trenger å blande oss i.

Jeg håper du Kristine sletter innlegget og at dokke fiksa opp i dette. Det er selvfølgelig trist. Men blir for dumt å henge dei ut, men i alt, du har heller ikke sagt noe negativt. Men dette gjør alt værre, å få oss til å ta parti og bare få oss til å blande oss.

Jeg vet du ikke pleier å være sånn Kristine, men lykke til. Og lykke til med alt som kommer til å skje framover, både lykke til Kristine og dei to jentene. Det var ikke ment å bli sånn, var det?

Hilsen hjn

Ingvill

25.07.2015 KL. 02:00

Du er heldig som har en blogg der du kan få støtte for dine sak, stakkars vennene dine som er helt forsvarsløse:(

Andrea

25.07.2015 KL. 02:57

Øhhh... okei, sykt??? gjør virkelig folk sånn??? herregud, hadde jeg vært deg hadde jeg blitt helt fra meg??? enn at enkelte personer gjør sånn???? jeg er faktisk ordløs?? hahah herre, håper de skjemmes

25.07.2015 KL. 09:30

"Hei folkens. Jeg skal ikke på ferie med vennene mine likevel.

Det er mange som har spurt om dette, men jeg kan dessverre ikke si så mye om det. Vi har ikke kontakt pga ting som har skjedd. Hva som har skjedd er en privatsak, siden det handler om andre enn meg selv også."

Så smidig kunne det vært gjort, og du hadde fremstått som en voksen og trivelig person. Nå fremstår du bare som en direkte ondskapsfull ungdomsskoleelev som bedriver nettmobbing. Skam deg.

Man kan anmelde straffbare forhold selv om man ikke er involvert selv. Ærekrenkelser er straffbart med bøter og fengsel opptil 6 mnd. Jeg har anmeldt deg for nettmobbing til politiet. Jeg har også sendt klage til blogg.no og videresendt både klage og politianmeldelse, samt dette innlegget til dine samarbeidspartnere.

Jeg anbefaler alle som ser denne kommentaren å levere politianmeldelse og klage på Kristine Ullebø, i kampen mot mobbing.

25.07.2015 KL. 10:02

Hei du som sier du har anmeldt Kristine. Det er veldig straffbart å levere inn falsk anmeldelse til politiet. Du vet ikke hva som har skjedd, så der kan du få deg et saftig bitt. Politiet tar tak i falske anmeldelser selv og bringer dem til tingretten, så ting man ikke har noe med, skal man være forsiktige med...

25.07.2015 KL. 10:19

Når man ser en straffbar handling finne sted er man pliktig til å varsle.

Det er straffbart med ærekrenkelser.

Jeg vet ikke hva Kristines venner har gjort, men jeg har ikke (enda) sett dem begå en straffbar handling, slik jeg har sett Kristine gjøre. Det er heller ikke relevant hva de har gjort da det er ulovlig å svare en handling ved å begå en straffbar handling.

Kan også nevne at å anmelde en straffbar handling man er vitne til, er ikke en falsk anmeldelse. 😉

Til anmelderen

25.07.2015 KL. 12:52

Uansett så er dette til syvende og sist en sak mellom involverte parter, og hvor det er de "uthengte" (det ble ikke nevnt navn selv om vi vet hvem det gjelder) selv som burde ha få muligheten til å ta en avgjørelse hva angår anmeldelse.

Malene E

25.07.2015 KL. 14:18

Du er faen meg ikkje mykje sann når du legger ut sånt som dette. Eg skjemst, og eg fattar ikkje at det er mogleg å gjere dette mot dei du har kalla dine bestevenninner og "sjelevenner". Dette burde du holdt deg for god for, men det viser jo at du faktisk berre er ei umoden jente.

Dette er noko du burde tatt opp med dei - utan å blande inn alle lesarane dine for å få sympati. SJØLVSAGT vil du få sympati av jenter på 10-14 år - dei veit ikkje betre. Dei skjønar gjerne ikkje at det faktisk er fleire sider av ei sak. Du har ikkje bedt om andre sine meiningar - men du får mi sidan du legg det ut slik at alle kan lese det - du får ikkje noko sympati av meg. Dei som faktisk ikkje får forsvart seg får mi stemme her, for dei held seg gode nok til å ikkje blande inn Gud og kvar mann i saka.

Du gjer det no umogleg å bli venner med dei igjen, nettopp fordi du legg dette ut. Det er nok eit forsøk frå di side til å få kontakt med dei og få deira merksemd - men eg hadde i allefall ALDRI tilgitt dette. Og om de gjerne vert venner igjen - så vert det aldri det same som før. Du har gått så langt som å henge ut foreldra deira. Eg skjemst og det burde foreldra dine gjere også.

Med vennleg helsing tidlegare lesar som har mista den lille respekten eg hadde att for deg.

25.07.2015 KL. 16:29

Jeg kunne ikke dy meg og kommentere dette innlegget her.....

Detter er ikke nettmobbing i det hele tatt. KRISTINE nevner ikke navn. HUN har bare forklart oss situasjonen....

25.07.2015 KL. 16:39

^^

25.07.2015 KL. 16:51

En sak har alltid to sider, noe av det så blir

dumt her er at bare den ene siden kommer frem.

Det er ikke nevnt navn, men det fleste klarer å

forstå hvem dette gjelder. Di det gjelder har heller ikke like stor mulighet

til å forsvare seg på samme måte.

Uansett hva som har hent så ble det et trist utfall nå.

25.07.2015 KL. 18:36

Huff.. Om de hadde vært ekte venner hadde de vel sagt ifra om at hun behandlet de dårlig? Tror dette i bunn og grunn er umodne og sjalue jenter som valgte å fryse henne ut uten noe særlig annen grunn enn sjalusi.

Og Marlene E,

"Dei som faktisk ikkje får forsvart seg får mi stemme her, for dei held seg gode nok til å ikkje blande inn Gud og kvar mann i saka." .

Det ser ikke akkurat ut som om de ikke blander andre inn i saken, når det er samtlige som har kommentert her om vennene sin side av saken, på dialekt/nynorsk som ÅPENLYST er fra Førde og omregn..

Kjære Kristine. Verste følelsen i verden er å føle seg alene, og føle seg sviket. Håper det ordner seg for deg. Du virker som en søt jente, som kan oppnå mye her i verden. Følg drømmene dine, og drit i de som er misunnelig på deg! Når du ler hele veien til banken, kan de bare sitte der å være sjalu :)

klem

Siri

25.07.2015 KL. 19:30

Herregud dette er jo ikke nettmobbing? hva feiler det dere inkompetente mennesker som sitter her og trøkker trynet deres inn i skjermen?

kristine oppklarer situasjonen ved å beskrive HENNES følelser og hvordan HUN taklet situasjonen, og nevner INGEN navn og skriver ingenting mot disse personene som kan beskrives som nettmobbing. Det å si at noen burde skjemmes er ikke mobbing.

Dere som tror dere kommer langt med å anmelde dette kan glo lenge. Politiet har ikke tid og ressurser nok til å oppklare voldtektssaker engang, så dette bryr de seg ingen ting om.

xoxo en som faktisk studerer rettsvitenskap og ikke er en gjøk

Malene E

25.07.2015 KL. 20:02

Til uten navn

Grunnen til at vennane har blanda seg inn er nok fordi dei fleste av deira felles venner har innsikt i saka - og veit kva som har skjedd. Kanskje dei har såpass innsikt at dei ikkje meiner det er rett at dei vert hengt ut på denne måten?

Eg skriv på nynorsk, men kjenner på ingen måte nokon av dei innblanda i saka. Det kan ha noko med at omlag heile sunnfjord får høyre om en jævla fjortiskrangel.

25.07.2015 KL. 21:20

Dette blir for dumt. Selvfølgelig mener DU at du har rett i denne krangelen, slik er det jo alltid - hvis ikke hadde det ikke vært noen konflikt. Jentene på den andre siden mener nok helt sikkert at DE har rett.

Poenget her ikke hvem som har vært slem og hvem som ikke har vært slem. At du legger ut om en krangel du har med dine veninner på en blogg som blir lest av flere tusen mennesker daglig viser en ekstrem umodenhet. Selv om du nok føler deg voksen og reflektert nå, tror jeg dette er noe du kommer til å angre på når du blir eldre. Å henge ut noen på denne måten, uten å vise et SNEV av ydmykhet gjør at jeg ikke klarer å stole på deg og det du skriver. Jeg klarer ikke tro på at saken er så enkel som du beskriver den - og det er den nok ikke heller.

Jeg føler med jentene som blir hengt ut, og ikke minst deres foreldre. 'Hvis jeg hadde vært foreldrene deres ville jeg skammet meg,' skriver du. Hva var hensikten med det, mon tro? Hele innlegget fremstår for meg som hevngjerrig.

Mitt råd til deg er å komme med en unnskyldning. Å vise ydmykhet etter å ha vært så skråsikker er vanskelig, men i denne situasjonen er det faktisk det eneste riktige å gjøre. Jeg håper du klarer å innse at du faktisk har tråkket i salaten (selv om du antakelig ikke har stolthet til å si det høyt).

25.07.2015 KL. 22:05

Du Kristine, du som så mange ganger har skrevet at det er så dårlig gjort at dine lesere har kommentert at din familie og dine foreldre bør skjemmes, nå gjør akkurat det samme selv, nei det hadde jeg ikke trodd om deg. Der mistet du respekt. Samtidig viker det som velsig mange i dette kommentarfeltet, inkludert deg Kristine, har glemt noe utrolig viktig. Nemlig den gyldne reglel.

"Gjør mot andre det du vil at de ska gjøre mot deg. Dette er den gyldne regel og den gode vei."

25.07.2015 KL. 23:26

Støtter han/hun som har anmeldt deg og har også levert politianmeldelse på deg i dag som vitne for en straffbar handling. Den blir selvfølgelig bare henlagt, men det vil alltid være lagret i systemet at du er anmeldt av flere mennesker. For hver anmeldelse du får imot deg, jo mer alvorlig anser politiet det. Hilsen en som jobber som påtaleansvarlig.

26.07.2015 KL. 00:13

Folk som overhode ikke har noe med denne saken her å gjøre, og som plutselig bestemmer seg for å anmelde Kristine, for HVA egentlig!? Slutt å vær lekepoliti, la heller dem det dreier seg om, anmelde saken om det er det de vil. Men her nevner hun ingen navn, dette kan dreie seg om hvem som helst. Dette er på ingen måte en straffbar handling! Ærlig talt

26.07.2015 KL. 10:15

Det er fascinerende at flere (antageligvis av den yngre garde) sitter her å mener at man ikke skal involvere seg, og samtidig mener at Kristine ikke har gjort noe galt.. Kristine har tidligere enavngitt og lagt ut bilde av de hun skal på ferie med, så selv om hun ikke nevner navn i dette innlegget så gjør hun det allikevel veldig køer hvem det dreier seg om.

Det er ulovlig å krenke en annens ære, og Kristine misbruker den makten hun har ved å ha en kjent blogg.

I tillegg må jeg påpeke at jeg synes det er skremmende at så mange av dere velger å ikke bry dere når dere ser et lovbrudd bli begått. Et lovbrudd er et lovbrudd, og er man vitne til et så skal man rapportere det til politiet. Ville du gått rett forbi en bilulykke hvor hjelp behøves, bare forsi du selv ikke er involvert? I den sammenheng er det faktisk straffbart å ikke hjelpe. Det er det riktignok ikke i den saken her, men å bry seg om samfunnet skader ikke.

Jeg leverer også en anmeldelse i dag 😊

26.07.2015 KL. 13:28

Uff, dette var lavmål. At noen kan behandle andre mennesker sånn? Håper de går videre med saken.

26.07.2015 KL. 14:16

Lukter sjalusi lang vei :) stå på Kristine , du er toppers!

Helt latterlig

26.07.2015 KL. 16:33

Er innom bloggen din veldig sjeldent, og kommenterer aldri, men nå må jeg bare. Altså, for noen latterlige kommentarer. De anmeldelse-truslene er noe av det latterligste jeg har vært bort i.

Ettersom dere som skriver at dere vet den andre siden av saken, så er jo det et tydelig tegn på at Ingvild og Julie har fortalt dere det. Det vil da si at de krenker Kristine sitt navn like mye som dette blogg-innlegget krenker deres navn. Og bare fordi at de ikke skriver noe offentlig så er det greit? Kristine har like mye rett til å skrive om det her på bloggen sin, som det de to har når de går rundt å prater om det. Så ta dere sammen.

26.07.2015 KL. 18:22

HAHAHA, til dere villt fremmede som har annmeldt kristine, politiet kommer til å LE av dere!

og til kristine, det beste du gjør nå, er å ikke la dem knekke deg, ikke la dem vinne! hold deg for god for de, og kos deg som modell i NY! og jeg er 22 år, til dere mobbere fra førde som prøver å føle seg bedre ved å tro at bloggen bare blir lest av 14-åringer.

Laurie

26.07.2015 KL. 19:40

Jeg har lest sikkert 50 av kommentarene i dette innlegget... Får vondt i sjela av å lese det.... For noen venninner. Uansett hva grunnen er til at de fryser deg ut så burde de ha forklart deg det.. Sagt hva problemet er

. Sykt dårlig gjort.. :'( Begynner nesten å grine. Hva feiler det folk som sier at du driver med mobbing og at det er du som har gjort noe feil her... Du er jo kun ærlig, for å slippe å bli bombardert med spørsmål om hvorfor du ikke er i Rhodos, men faen altså.. Folk blir jo sur uansett hva man gjør. Er du ærlig så er du oppmerksomhetssyk og en mobber og er du ikke ærlig så blir folk sinte... Bare drit i folk. De vet ikke hva de snakker om. De vet ingenting om situasjonen.. Folk burde bare holde kjeft for å være helt ærlig.. Blir drit forbanna....

<33333333333 Stå på. Nyt livet, du finner deg nye venner som er EKTE venner : )) Du er kjempe herlig og fremstår som et dritbra forbilde!!! Ikke la noen fortelle deg noe annet. Støtter deg 200% på det her :D

Xoxo en fast leser som alltid er innom bloggen din og titter. Love you gurl :**

-L-

26.07.2015 KL. 20:53

Tror nok de aller fleste skjønner at man er påbudt å hjelpe andre i trafikkulykker o.l - latterlig sammenligning. Uansett hvor mange anmeldelser Kristine får, blir det nok ingen stor sak ut av det. Politiet har viktigere ting å bry seg om enn en dum venninnekrangel som før vi vet ord av det er ute av verden. Snakk om å gjøre ting vondt værre for disse jentene.

26.07.2015 KL. 21:27

hahahahahaha!! du får kanskje sympati fra alle fjortislesarane dine, men alle i førde ler av deg. det er ikkje så masse som skjer i førde veit du.. så tenk på at du kjem fra en liten plass før du velger å dumme deg så fullstendig ut på nett.

26.07.2015 KL. 22:17

hmm, det sies at det er 2 sider av en sak, og det er det nok. Men trenger ikke å høre den andre siden, for har lagt merke til at de såkalte venninnene dine er litt umodne og barnslige.. og de er ikke modne og smarte nok til å være venner med deg uansett, har alltid tenkt på deg som en ganske så oppegående jente og ligger langt foran i utviklingen enn normalt :-) så like greit at de eklet seg sammen og frøs deg ut, for da er du ihvertfall kvitt de og trenger ikke å menge deg med folk som ikke gir deg noe vekst og utvikling, og som er under deg. finn deg noen på ditt eget nivå og ta deg høyere opp, sånn de små jentene kan bare bade i sjalusi

Nina

26.07.2015 KL. 23:27

Til anonym hahaha: Eg er fra Førde, og eg ler ikkje av Kristine. Eg ler meir av deg. Tåpelig kommentar.

Janne

27.07.2015 KL. 05:35

Oi, dette kan fort bli nettmobbing. Tenk dere om, at det var en vanlig person på facebook som skrev ''skal til syden med tina, wihu'' og noen måneder senere skriver hun på veggen ''de henger meg ut, og sydenturen ble ikke noe av, foreldrene burde skjemmes'' det er nettmobbing, og hvem vil vel være foreldrene i en sånn situasjon? klart som foreldre blir man irritert av noen som skriver sånn om dem, og ungene deres. Det er ikke nevnt navn i DETTE innlegget, men det er nevnt navn tidligere, så det er jo ikke vanskelig å skjønne det, samme som jeg nevnte ovenfor visst det hadde vært en status på facebook. Mange blir virkelig trangsynte her med at hun er en toppblogger, og hun ''bare'' forklarer situasjonen, noen detaljer må man holde seg for god for å holde for seg selv. Dette kan bli politisak ut av, og går politiet videre med det, kan hun få en kraftig bot og i verste fall fengselsstraff, og det er nok enda værre mtp at hun er en offentlig person, som henger ut en annen. det er ikke første gangen en toppblogger får straff for det, det har nemlig skjedd før, og da var det snakk om både bot og fengselsstraff.

Personelig syntes jeg dette er latterlig og fjortis gjort, og de som støtter kristine her ser man jo på kommentarene er jenter på 10-14 år. Så om hun føler hun skylder de noen forklaring på hvorfor hun ikke skulle til rhodos for å drikke seg full, trur jeg hun har missforstått poenget med bloggingen og hvilken jobb det er.

Takk for meg.

27.07.2015 KL. 06:59

Hhahahah så jævlig kleint av deg kristine. Ikke rart du har rykte på deg i hjembygden din

c

27.07.2015 KL. 13:03

Vet akkurat hvordan det føles, dessverre! Det har holdt på en liten stund med at jeg ikke ble invitert lenger på sosiale sammenkomster, bursdager osv fordi de "glemte" meg blablabla. Føltes nesten som skjult mobbing. Jeg sa ifra at jeg følte meg lite inkludert og syns det var litt trist. Det hjalp hvertfall IKKE, tvert imot. Plutselig vendte ALLE (venninnegjengen på 10 stk) seg mot meg uten at jeg har gjort dem noe galt? Jeg fikk ingen svar på hvorfor de gjorde det heller. Det føltes ganske surt, men jeg har innsett at jeg ikke trenger folk i livet mitt som prater dritt om alle, og prøver å dra meg ned på deres nivå. Har rett og slett fått nok, jeg vet jeg fortjener bedre og det gjør absolutt du også!

27.07.2015 KL. 17:49

Dette var trist å lese Kristine. Jeg har alltid sett på deg som en smart og reflektert jente, men etter dette innlegget sank du dypt i mine øyne. Uansett hva som har skjedd, uansett hvem som har gjort og sagt hva - det er ikke greit å henge noen ut! Håper virkelig du tar deg til fornuft å sletter innlegget før du får større konsekvenser. Kjenner jeg blir kjempe skuffa, og føler mer medfølelse for de stakkars jentene som blir hengt ut.

28.07.2015 KL. 14:01

Eg skjønner godt at du føler deg svikta av vennane dine, og at du er lei deg - men å henge dei ut på bloggen slik som du no har gjort er under INGEN omstendigheter greit. Eg har alltid hatt respekt for deg, alltid sett opp til deg og alltid syns du va ei kjempe snill jente som eg gjerne kunne blitt bedre kjent med, men no når eg ser korleis du henger ut dei vennane som faktisk har stått med deg igjennom det meste unntatt dette ( det finnes to sider av en sak) - har eg null respekt igjen. JA!! Eg skjønner at dei svikta deg og at dei har gjort dritt - men det har du og. Og når du no i tillegg toppa med å legge ut et innlegg om desse jentene der fleire TUSEN kan lese, nei da har du nådd bunn. Eg skjønner godt at du føler du har makt, det har du og. Du får fleire tusen jenter til å snu seg mot Julie og Ingvill, men gå litt i deg sjøl. Kordan behandla du dei før dei snudde ryggen? Eg seier ikke kem sin feil dette er mest, men at du kunne legge ut noke sånt sjokkerte meg i djupaste grad, og eg kan ikkje beskrive kor skuffa eg er. Dessverre er ikke eg fast leser lenger etter dette. Håper du tar til vett og skjønner ka du har skrevet før dette går videre til noke langt meir alvorlig - berre pga av et idiotisk innlegg du kunne spart deg for.

28.07.2015 KL. 15:18

Så dårlig gjort! Jeg kjønner ikke at folk gjør sånt. Jeg fant ut av igår(?) at en av mine beste venner har stjålet fra resten av gruppen. Det er så kjipt. En venn vi har hatt i flere år. Vi føler oss så lurt! Men det er så bra å finne ut av det, og ikke fortsette å være omgitt av en fake venn

28.07.2015 KL. 15:27

Men samtidig, vet du ikke hvorfor de gjorde dette og de har jo antaligvis en grunn. Håper dere finner ut av det

28.07.2015 KL. 22:50

Kristine har forklart overfor leserne hvorfor hun ikke har reist på tur med venninne sine. Det som skjer er at foreldrene til en av venninne til Kristine henger ut Kristine på Facebook. Han anklager Kristine for ærekrenkelse, men hva er det han gjør ? Er ikke det ærekrenkelse å henge ut Kristine på Facebook der alle de nærmeste kan lese. Han oppfordrer til å dele innlegget og få sympati og hetse Kristine. Førde er en liten by og alle vet hvem han sikter til. Er oppførselen til datteren så ille at den ikke tåler dagens lys på en blogg, så han må forsvare dette med å henge ut Kristine på Facebook ?

29.07.2015 KL. 12:15

Skjedd for mange ganger

anja

30.07.2015 KL. 18:33

Det her e så lavmål som det kan bli. Korleis du endå ikkje har sletta ditta innlegget, e uforståelig.

Og ps. til dåke som seie det e foreldrene til ein av vennane til Kristine, nei det e feil, det e broren som har skreve og lagt ut bilde på Facebook. Han har fått mange likes, mange delinga og mange sympati kommentera, men herregud altså, det e no minst like gale som det Kristine har gjort. Greitt nok at eg ikkje ana ka so har skjedd, men det e neppe foreldra til Kristine sine såkalla venna som burde skamme seg. Kristine og broren til eine vennina burde skamme seg igrunn :) over og ut xoxo

Bente

31.07.2015 KL. 01:32

Anja: Også faren, med litt annen tekst.

Lena

02.08.2015 KL. 15:53

Det er jo en stund siden dette innlegget ble skrevet, men jeg følte for å kommentere det likevel. Jeg kan ikke gjøre meg opp en mening om jeg skal føle med deg eller føle avsky for det du har gjort. Da måtte jeg sett Ingvills og Julies side av saken, for jeg vedder på at de har en helt annen mening enndeg når det gjelder dette. For alt jeg vet kan du ha vært bitchy mot dem og hengt dem ut foran tusenvis av lesere, uten at de har en fair sjanse til å forvare seg. Det virker som om mange fra Førde som har dypere innsikt enn meg i saken mener at du er den som har oppført deg dumt. Du er en mot alle dem. Jaja, jeg dømmer ingen før jeg vet hele sannheten, enten det er du eller Julie og Ingvill som har gjort noe så rævva stupid - eller kanskje begge parter. MEN det et uansett veldig umodent og henge dem ut her!

03.08.2015 KL. 00:02

Broren til Ingvill har vell på ingen måte sagt noko om ærekrenkelse, hetset Kristine eller oppfordret til dette på nokon måte. Han har bare laget et støtteinnlegg for søsteren sin som ikkje kan forsvare seg selv, der han oppfordrer til at bloggere som bruker bloggen sin som en dagbok, og til å henge ut folk skal tenke seg en gang til om de burde forsette å lese å støtte slike blogger. Det står ingenting om hvem og hva. Det står ingenting om at han oppfordrer til at dette blir delt. Det står ingenting om hva Kristine har gjort eller hva ingvill har gjort. det står ingenting om ærekrenkelse. Han mener bare at slike innlegg som det Kristine har skrevet ikkje burde være lov å publisere, spessielt med tanke på hvor mange lesere Kristine har. Så før noen uttaler seg om hva hensikt han har med dette innlegget så burde de kanskje lese det.

Det er og et innlegg som nå blir brukt i kampen mot nettmobbing, Delt og likt av voksne mennesker og ikkje barn og ungdom som gjerne enda ikkje heilt har forståelse av konsekvenser enda. Eller er litt starstruk av stjernestatusen til Kristine.

Trur heller dette er en som passer på sine egne som han er glad i.

04.08.2015 KL. 12:16

Les og lær, Kristine.

http://mammatilmichelle.blogg.no/1438376891_hold_privatlivet_priv.html

18.08.2015 KL. 20:40

Ille av deg å henge ut personer på denne måten. Uansett hva de har gjort mot deg så er du svært umoden som legger ut dette for tusener av lesere. Synes du burde holdt deg for god for dette.

Christine,comment-113372598

19.08.2016 KL. 13:29

Øysteim Djupvik: Hva tenker du, som nok er en middelaldrene mann, om å ikke klare å skrive sitt eget navn riktig engang?

God helg!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: