hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

sminken jeg bruker hver dag

Annonse

Hey! Jeg tenkte det kunne være en god idè å lage et innlegg om sminken jeg bruker hver dag. I dag er det altså ingen spesiell look jeg skal vise - bare min vanlige, "kjedelige" hverdagssminke! Men kanskje det er interessant for dere? Jeg synes det er gøy å se hvilken sminke andre bruker til hverdags, for vi har alle forskjellige produkter og metoder vi bruker. Håper dere får hentet litt inspirasjon i alle fall! :-) Om dere faller for fristelsen og vil kjøpe noen av produktene så får dere 20% rabatt på all sminke (utenom salgsvarer) på Coverbrands frem til 22. juli dersom dere bruker denne koden: KU19ØYNE

1. Schwing Eyeliner - Som dere vet er jeg fast bruker av eyeliner! Denne påfører jeg først, og som jeg har nevnt 123456 ganger tidligere på bloggen er denne eyelineren den beste noensinne. Du finner ikke bedre!

2. Tall, Dark, Handsome Mascara - Du finner heller ikke bedre mascara enn denne, etter min mening. Jeg vet at mascara er en veldig person-til-person-greie, det kommer jo også veldig an på hvilke vipper man har, men denne passer meg virkelig midt i blinken. Jeg liker laaaange vipper og denne gir meg nettopp det - selv om jeg er ganske heldig med lange vipper i utgangspunktet. Kosten er lang, tynn og hard, og hvis du vil ha lengde er det denne type kost du burde gå for.

 

BRYN

1. Universal Brow Pencil - Jeg starter alltid med denne pennen når jeg skal fikse brynene mine. Det jeg da gjør er å tegne en strek rundt brynene mine. Ganske markant under, og litt dusere øverst.

2. Brow Brush og Brow Powder (farge "Taupe") - Etter å ha markert hvor jeg vil ha brynene mine, fyller jeg inn med denne, ganske forsiktig. Pleier ofte å bare "trykke" kosten forsiktig ned mot brynet, for å unngå at jeg farger hele brynet mørkt.

 

HUD

1. bareMinerals Matte (farge Beige) - Den perfekte foundation! Med denne får jeg dekket det meste av urenheter og ujamne områder, men for meg dekker den ikke røde, betente kviser, så om jeg er uheldig og har det må jeg ty til concealer i tillegg. Heldigvis er røde kviser noe jeg sliter lite med, heldigvis, så denne funker veldig bra for meg. Grunnen til at jeg har matte er fordi huden min har lett for å bli fettete utover dagen, men denne foundationen holder huden i sjakk og reduserer blankhet.

2. Chisel Cheeks Contour Kit - Jeg pleier å variere litt når det kommer til highlighter og bronzer, så i det siste har jeg prøvd ut dette kontureringskitet. Her får du 3 ulike nyanser: 1 highlighter, 1 mellommørk farge og 1 mørk. Jeg bruker bare den lyse og mørke. Den lyse legger jeg på nesebeinet, rett over leppa og  kinnbeinene. (Det er jo kinnbeinene vi vil vise!) Den mørke legger jeg under kinnbeinet for å skape skygge, og jeg bruker den også i pannen og på begge sidene av nesen. Denne fargen er veldig mørk, så etter å ha brukt en liten, hard kost for å legge fargen, bruker jeg en stor kost for å duse det ut. Jeg synes denne fargen er enda mindre oransje enn Bahama Mama, og det trodde jeg faktisk ikke at jeg ville finne. Den har en anelse gråtone i seg og forrige gang jeg var på fotoshoot og ble stylet ble jeg fortalt at man burde bruke gråtonede bronzere til å konturere i stedet for vanlige, brune/oransje. Så det er mitt tips til dere! Da slipper dere å se oransje ut. Gråtonen gir BARE skygge og ingenting annet - det ser sykt bra ut! :-)

Nå vimser vel jeg rundt på flyplassen! Sier hvor jeg er når jeg har kommet frem og Mac'en er på fanget. HERREGUD, dette blir gøy!

9 kommentarer

Sentrumjenta

19.07.2015 KL. 17:27

Kjempe fint innlegg:) ha en fin dag videre:)

19.07.2015 KL. 17:59

"fettete" LLOL. Huden min har lett for å bli fet

19.07.2015 KL. 19:17

I starten av innlegget: "mens jeg er på vei til new York.."

I slutten av innlegget: "sier hvor jeg er når jeg kommer fram.."

Haha :) visste at du var i new York pga snapchatten din, men litt artig likevel :)

19.07.2015 KL. 19:37

late on the bandwagon med New york du ;)

mkde

20.07.2015 KL. 00:32

Bra innlegg :) god tur til new York. Kan ikke si jeg misunner deg noe altså Hehe:)

Aina Bäckman Hatlebrekke

20.07.2015 KL. 01:09

Jeg er også fast bruker av eyeliner, klarer meg ikke uten! Det gjør liksom at øynene blir store, og det er veldig fint når man sliter med små øyne, haha.

Jeg hørte forresten at du kjenner Jarl Jeppesen, det er fetteren min, så det var litt morsomt! :)

20.07.2015 KL. 03:13

Hei Kristine. Kom over hashtagen #atløy på instagram i og med at jeg selv kommer dar ifrå sjølvsagt. Da jeg bladde nedover så jeg overaskende et bildet av moren din (som jeg har sett bildet av bloggen din før, i tillegg hadde du kommentert bildet hennes så jeg skjønte at det var hun) , hehe dette ble langt ,men poenget mitt var at jeg lurte på i hvilken anledning hun var der? :D altså har hun også beslekntinger der eller syskjenbarn? Isåfall interessant ! Eller kanskje hun bare var på hyttetur ? Er ikke meningen å grave ,nei absolutt ikkje, men er litt spennende syns eg i og med at det er ein so lita plass og eg aldri har sitt ho dar før. Hilsen Charlotte Herland

20.07.2015 KL. 10:38

Har du ikke besøkt Emma enda? Siden du ikke har nevnt det :)

Gabrielle Crystal RoseBonniee

21.07.2015 KL. 17:53

I just love your everyday makeup routine ♥

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: