hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

mycalvins og ny sminke

Annonse

Good morning from me and #mycalvins! Jeg har fått ganske mange kommentarer i det siste om at det er ulovlig å bruke BH under Calvin Klein-toppen, og nettopp dette pratet jeg og Veronika om da vi var i London, haha. Har dere sett vinen av hun mørke jenta som bare "I HAVE NO BOOBS, OKEY?". For ja, jeg føler egentlig at det er svaret mitt til dere som stadig kommenterer at jeg ikke kan ha BH under. Jeg synes det bare er morsomt at folk henger seg opp i det, da. Haha, men for real folkens!!! Kan vi bare chille litt. Livet er flott og det er også dette undertøyet - men jeg trives mye bedre med en BH under, og da ser jeg ikke noen grunn til å ikke gå med det. Om du selv ønsker å bare bruke Calvin-toppen så er det helt alright for meg - da er du i alle fall sykt heldig som har pupper eller guts til det. La oss spre litt mer kjærlighet, haha! Vel, over til noe annet. For øyeblikket sitter jeg fortsatt i chilleklær, men sminken er komt på. Jeg har nettopp fornyet sminkepungen litt for sommeren faktisk - vil dere se?

Bronzing KitBronzer er noe jeg aldri får nok av. For noen år siden brukte jeg kun foundation i ansiktet, men jeg ser nå hvor stor forskjellen faktisk er. Det er heller ikke mye som skal til. Litt bronzer under kinnbeinene og ytterst i pannen, og så pudrer jeg litt highlighter på selve kinnbeinet og på nesetuppen. Ser dere den rosa og rød nyansen, forresten? Den har jeg fått dilla på nå i sommer! Ingenting er finere enn litt røde kinn på sommerkvelden.

Hot Shadow Collection: Sjekk ut disse fargene, da! Selv om jeg er elendig på øyeskygge har jeg prøvd meg litt frem ved spesielle anledninger i sommer, bare for å se litt mer pyntet ut enn hva jeg gjør til vanlig.

Eyebrow Box: Jeg fikk også et kjempebra øyebrynssett, hvor det fulgte med både pinsett og en øyebrynssform som har hjulpet meg til å få den formen jeg har på brynene mine i dag.

Beauty Blender: ELSK på denne lille svampen! Synes det er mye enklere å komme til med foundation når jeg bruker denne, spesielt rund øyeparti.

Og sist men ikke minst..... Core Collection!!! Real Techiques har de beste børstene! Det er faktisk KUN de jeg bruker nå, for de er så myke og kvaliteten er helt upåklagelig. Trodde merket var ganske dyrt i starten, men her snakker vi faktisk sinnsykt gode sminkekoster til en billig penge. Kosten til venstre er amazing å bruke til konturering i ansiktet, forresten.

18 kommentarer

vilde

18.07.2015 KL. 08:55

åhh syntes du kledde litt større lepper!!!! ansiktet ditt ble automatisk "renere" :))

og til det med at man ikke kan gå med bh under calvin toppen, så synte sjeg man faktisk kan det! jeg kan ganske små pupper selv og det blir jo bare helt flatt når jeg ikke har bh under, så jeg pleier å ha en bh( gjerne bombshell) under ;)) også haterjeg når folk klager på det med bombshell bhèr, så jeg elsket det innlegget ditt for litt siden om bombshell, og å ha små pupper!! :))))

18.07.2015 KL. 08:59

enig med det at det er teit at du ikke kan gå med bh under, haha samme med sports bh! Jeg har heller ikke puppene å skryte av og jeg bruker bh under

Anonym

18.07.2015 KL. 09:55

Kunne du muligens ta et "tilbakeblikk" på hvordan språkreisen din var? :D

Hadde vært utrolig takknemlig om du hadde gjort det, eg vil vite som mye som mulig hvis jeg skal reise neste år !

Anna

18.07.2015 KL. 10:29

Hei!

Hvor er verdenskart-bildet ditt i svart-hvitt fra?

18.07.2015 KL. 10:35

Bare nevner det: om du har over D-cup er der jo umulig å ikke bruke bh under?! Det gir jo 0 støtte for en med E-cup, så skjønner ikke hvorfor folk henger seg opp i deg egentlig. Det samme med tubebh - med mindre det ikke er noe cup å holde på, må man jo ha bh under. Men folk må tenke på at alle ikke har samme størrelse der oppe, så da gjør folk det forskellig. Det er da ikke noe som er ulovlig å gå med da? Uff hahah

18.07.2015 KL. 11:52

greia med calvins'ene er jo at det er undertøy, ment til å gå med alene, så når du har noe under blir det jo som å gå med 2 bh'er lol

Forstår ikke dere som har på bh under sportsbh også haha, dere mister jo hele poenget med toppen ;)

Hanne

18.07.2015 KL. 13:38

Følger med deg i "no bobs" klubben, og bruker selv BH under my calvins :') uansett, har du farget håret mørkere? Veldig fint hvertfall! Har lyst å teste ut en mørkere farge selv, men har alltid vært naturlig blod så har ikke turt å gjort annet enn å farge lyse striper.. Hva er din mening, burde jeg teste det?

Karoline Marie

18.07.2015 KL. 15:44

bruker aldri bh under sportsbh selv om jeg ikke har noe store pupper selv, men skjønner ikke hvorfor folk gidder å fortelle deg at du ikke kan det, du kan vel gjøre akkurat hva du vil :)

Viktoria

18.07.2015 KL. 18:31

Helt enig med det om calivin toppen! Kjøpte nettopp en hvit jeg ogsånt så fornøyd, men føler også at å ha en BH under er fint!

Veldig fin blogg første gang keg er innom!

M

18.07.2015 KL. 19:21

Du HAR pupper nok til å sløyfe bh'n under Kristine, men du er livredd for at noen skal se antydning til "nippler"..

ALLE kan ikke ha svære "dunker", å takke skaperen for det, tror det er mange med meg som synes "en håndfull" er mye finere, mere praktisk, mere sexy, you name it..

Annette

18.07.2015 KL. 20:49

Greia er at det er undertøy, ikke en topp. Så jo, det blir som å ha på to bh'er.

Det finnes bh'er som ikke har padding i seg også utenom calvin clein, men bruker man en bh under disse òg? lol nei

18.07.2015 KL. 20:51

Jeg føler å kjøpe en spesiell bh for så å ha på en annen bh under fordi en ikke er komfortabel med bhen alene, blir som å kjøpe en stringtruse, men ha en vanlig truse på seg under, fordi en ikke liker følelsen av å kjenne trusa mellom rumpeballene.

18.07.2015 KL. 23:53

BH under slike topper er jo bare utrolig ubehagelig

June

19.07.2015 KL. 10:42

Har du gjort noe annerledes med håret ditt? Det var iallefall kjempefint

Ina bob

22.07.2015 KL. 10:21

Er produktene testet på dyr?

03.08.2015 KL. 18:57

hvor er bhen fra? CK altså

03.08.2015 KL. 19:54

jeg har selv veldig små pupper, har alltid følt en slags frustrasjon over det. Har følt eg ikkje kunne gå med klær med utrignig, likte ikkje å gå med treningsbh uten bh under osv i redsel for at folk faktisk kom til å se kor små pupper eg har. Men så på et eller annet tidspunkt modnet eg, kanskje det var når jeg fikk meg kjæreste og han godtok meg for akkurat den eg er. Eller kanskje eg bare modnet av meg selv med tiden. Eg innså iallefall at små pupper er verken stygt, eller feil eller skamfullt. Jeg har innsett at vi alle er ulike noen med store pupper andre med små og ingen av delene burde være mer riktig enn den andre, vi er jo tross alt alle ulike. Nå har jeg sluttet å bry meg, eg går med treningsbh uten bh under og bikini uten å være flau over meg selv.Dette er ingen kommentar for å kritisere at du går med bh under calvinsene., for eg har vært der selv, visst hvordan det er å ikkje føle meg 100%trygg på akkurat det område. Eg håper at lesere og samfunnet generelt etterkvart skjønner at vi alle har våre usikkerheter og å kommentere ting som at du bruker bh under calvins verken er relevant eller nødvendig.

Håper du og alle andre jenter i denne verden vet at puppene dine, mine og våre er amazeballs.

EM

04.08.2015 KL. 21:52

Syns dere som har små er sjukt heldige! Selv har eg store pupper og eg misliker det sterkt! Det er ikke til å anbefales. Man får vondt i ryggen, såre merker der stroppene er, og det er sinnsykt vanskelig å finne fine bh til rimelige pris! Selv må jeg punge ut nesten 1000 kr for to bh, når dere med små kunne lett betale 100-200 kr for deres bh. Så føkk, og vær fornøyd!!!!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: