hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

lepper og sånt

Jeg har luftet tanker om restylane i leppene tidligere på bloggen - det husker dere sikkert? Det endte med at jeg trakk meg på det hele. Mest fordi jeg egentlig var redd for å komme inn på sporet, for det er jo ofte slik at når man først fikser på en ting, så vil man fortsette... Eller hva? Jeg har egentlig alltid synes at "all natural" er best. Men ja, som mange av dere sikkert merket har leppene mine blitt større enn de var, og det stemmer altså at jeg har fyllt dem. Jeg har ikke holdt det skjult, jeg ville bare vente litt med å fortelle det - for de to første dagene var jeg veldig hoven og jeg ville ikke vise dere resultatet når hevelsen ikke hadde gått ned engang. Jeg tok den minste sprøyten, altså 0.5 ml, og jeg har ikke tenkt å fylle noe mer enn det, det eneste jeg har planer om er å etterfylle 0.5 ml når all restylanen er gått bort etter seks måneder. TRO meg, jeg kommer ikke til å bli en av de som fikser på utseendet sitt i hytt og pine. Restylane er er naturlig stoff som sagt går ut av kroppen på naturlig vis etter en stund, og dette er nok det drøyeste jeg kommer til å gjøre i hele mitt liv når det kommer til min egen kropp, haha. Leppene mine er noe som har plaget meg i lang, lang tid, og selv om mange av dere har sagt at jeg har fine lepper, så er det fordi jeg har presset dem ut på bilder, og dere ser meg jo kun på bilder. Jeg var SÅ lei av å måtte bruke hver eneste muskel i ansiktet for å presse dem ut - det ser jo dessuten bare dumt ut. Nå har overleppa mi fått bittelitt mer volum (på de bildene dere så av meg i går var jeg hove, veldig hoven! Haha) og jeg føler meg så utrolig mye bedre. Føler det er mye mer harmoni i ansiktet mitt nå, for før så forsvant liksom leppene helt. Og ja, dette er noe jeg har tenkt over lenge. Jeg ville ikke ta det rett etter jeg fylte 18, for da var jeg redd for å angre, men nå har jeg hatt muligheten i et halvt år og jeg er "voksen" nok til å se at dette er et valg jeg ikke angrer på :)

// As you know I've been talking a bit about filling my lips. I ended up not doing it, because I didn't want to be "one of those" who fix their body, and I didn't want to get addicted. But now I have been 18 for six months and I've been wanting to this for a long time, so I decided to do it. The reason is I've always had a complex with my lips, and restylane consists of hyaluronic acid, a substance found naturally in the body, so this is nothing permanent like for example botox - it will be gone in six months. A lot of you guys said that I already have nice lips, but the truth is that I've always had to PUSH them out on pictures so that they looked a little bigger. My upper lip was small and I didn't feel comfortable at all, so I'm really happy right now and I can see that my there is more harmony in my face now, haha. I don't regret at all. And I'm not gonna fill in more (and I'm NOT gonna do anything more with my body, this was enough for me!!!), but I guess I want to do the same refill when the restylane is gone in six months :)

I dag ble det litt sen blogging, men jeg har styrt på stort sett siden jeg våknet i dag. Fikk løpt en tur på Solheim (fjellet jeg alltid jogger på) før Håkon kom i dag, og det var forresten kjempegøy å ha pulsklokken med seg, så kunne jeg se hvor lang løypa var og ikke minst følge med på pulsen og tiden. Når brodern kom ble det grillparty på verandaen med hele familien, wiiieee!

// Today I went for a quick run with my new pulse watch before I picked up my brother at the bust terminal. Finally he's home! Then I had BBQ outside with my family, wiiiiee!

Her ser dere forresten veien jeg løper på i bakgrunnen. Er det ikke bare sykt idyllisk? Å løpe her om sommeren er ikke annet enn magisk. Ingenting får meg til å føle meg mer fri! På veien ned igjen SKIPPET jeg seriøst, og det må ha sett sinnsykt dumt ut, men haaalllooo, jeg var i godt humør!!

// Look at this place by the way! This is where I run and it must be the most beautiful place when it's summer. So idyllic. I feel so FREE!

22 kommentarer

18.07.2015 KL. 00:02

Så fint å se at du ikke ser anoretisk ut lenger. Kroppen din er perf nå😍

Lena

18.07.2015 KL. 00:09

Når tok du restylane?:)

Henrikke

18.07.2015 KL. 00:13

Så flott at du forteller oss om at du har tatt Restylane, i stedet for å ikke si noe:) hvor mye koster Restylane btw??

18.07.2015 KL. 00:41

Men kan du ta Restylane når du er modell?😃

18.07.2015 KL. 00:50

Alle har visst komplekser for leppene sine nå for tiden. Virker som dere bloggere lager komplekser hele tiden. Snart må regjeringen komme på banen og rettogslett forby hele greia. Dette kan jo ikke fortsette slikt. Vi ødelegger alt som er naturlig ved oss.

Anna

18.07.2015 KL. 01:04

Utrolig bra resultat! Har tenkt på det selv veldig lenge, er 19 år så kan gjøre det når som helst.

Lurer på hvor du har tatt det, eventuelt hvor mye research på klinikker og priser du gjorde?

Og hvor mye det kostet?:)

Camilla

18.07.2015 KL. 01:11

er ikke du modell?? da kan man vell ikke ta restylane?

18.07.2015 KL. 01:32

Usunne signaler til lillesøster

henriette

18.07.2015 KL. 01:45

Jeg syns det blir Alt for dumt å skulle peke ut Kun Kristine som syndebukk for at yngre lesere ¨eventuelt¨skulle føle seg påvirket til å ta restylan, basert på hennes avgjørelse (som voksen vel og merke.)om å ta Restylan. I dagens samfunn slipper INGEN unna krops/skjønnhets press ifra bla. media, jeg vil heller påstå at Kristine frotner en jordnær og sunn livsstil. Mine kunnskaper om restylan eller andre kosmetiske injeksjonsprodukter av den grunn er svært minimale, men jeg tørr likevel å påstå at negative konsekvenser forbundet med restylan er svært små med tanke på at produktet er såpass naturlig at kroppen greier å bli kvitt det helt på egenhånd :)

18.07.2015 KL. 02:29

Å si at restylane er naturlig er desverre bullshit.

:)

18.07.2015 KL. 03:14

hvor mye kostet det? :)

18.07.2015 KL. 03:34

Kommenterer ikke ofte - men er innom hver eneste post fra bloglovin; du er en av favorittbloggerne, virker som ei knalljente!! Haha, hadde aldri trodd jeg skulle ha noen som er like gamle som lillesøstra mi som favoritt, men jommenmensann. Elsker at du skriver rett fram og uten filter og er åpen og ærlig -- keep it up!! :DDD

Må få si at jeg synes leppene ble kjempebra (Y) Tok selv 0,5 for et halvt år siden, kun i overleppa da- for min del ble jeg kjempefornøyd de første dagene mens det enda var litt hovent, også syntes jeg ikke det var så mye forskjell i ukene etter - så nå tror jeg muligens det blir 1.0 ganske snart (om jeg ikke feiger og tar 0.5 igjen, haha)

Uansett skal du ikke tenke på hva andre synes, er ditt valg og så lenge du er fornøyd er det prima :D

Lena Ludvigsen

18.07.2015 KL. 03:35

haha, ops. Ikke meningen å kommentere som anonym x) ^

Maria

18.07.2015 KL. 11:32

Skjønner godt hvrofor du tok det, må være kjedelig å "forsvare" seg kun fordi du er kjent blogger.

Men restylane er ikke akkurat et naturlig stoff. Hyaluronica derimot er det:)

Bare et evt tips!

Barbora

18.07.2015 KL. 14:42

That is absolutely okay!! I really am excited for pictures to see your lips now :))

I would like to buy a product for my nose so it lifts it a bit more up :,D they sill this on the internet and it is a japanese product... Hahah but I am not sure but it would definitely make me feel moore comfortable so I know how you feel! Congratz

Anna Lastein

18.07.2015 KL. 15:21

Leppene dine ble veldig fine! Blir spennende å følge med på flere bilder av dem. Men jeg lurer på; hvor mye kostet dette sånn cirka? Du trenger selvfølgelig ikke si eksakt pris hvis du ikke vil :)

Veldig fin blogg!

Janniche

18.07.2015 KL. 23:13

Syntes resultatet ble sykt bra! Så veldig naturlig og fint ut :)

19.07.2015 KL. 13:45

Som modell skal man ikke gjøre slike "inngrep" ved sitt utseendet. Det er nok til at modellbyråer bryter kontrakten. Hvis dette er noe du virkelig vil satse på var dette en dårlig ide, litt uprofesjonelt. I hvert fall som "profesjonell" modell ;)

19.07.2015 KL. 21:53

jegh ar selv restylane, og jeg må innrømme at det var alle bloggerene som inspirerte meg til å gjøre det. hadde sikkert ikke visst om restylane om jeg ikke hadde lest blogger :P jeg elsker å ha store lepper, så for meg er det ikke noe problem, tenker på yngre jenter :)

Christine

20.07.2015 KL. 11:49

Ble veldig fint! Du er så pen :)

Siri

03.03.2016 KL. 11:43

Gjorde det vondt å ta restylane? Hvor lang tid tok det? Ble du hoven, fikk utslett eller noe etter på? Hvor mye kostet det og hvor ofte må du fylle på?

Kristine Ullebø

03.03.2016 KL. 12:58

Siri: Det gjør litt vondt enkelte plasser, men totalt sett synes ikke jeg behandlingen er noe særlig vond. Ble hoven etterpå, men fikk ikke utslett :) 2990 for 1 ml, fyller på hver 6 mnd når restylanen er ute!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: