hits

new hair style

Noe av det første byrået sa til meg når jeg kom: "Ja, vi fikser en frisørtime til deg i morgen."

Well, haha.. Det var på tide! Jeg ble sendt til en skikkelig koselig frisør hvor jeg i grunn bare ble stusset. Jeg trodde jo de hadde tenkt å klippe halve håret mitt, men jeg slapp det for denne gang. Ser ikke bort ifra at jeg må klippe mer i fremtiden, men enn så lenge får jeg ha det slik.Slik ble resultatet. Det er ikke store forskjellen, men her har jeg midtskill og helt naturlig hår i tillegg. Hva synes dere? Jeg liker det! Har så vidt rørt rettetanga i løpet av oppholdet mitt, og nå skjønner jeg hvorfor mamma alltid har sagt at jeg burde la håret mitt være slik det er. Det ser jo så mye mer livlig ut :-) Midtskill er også noe jeg har fått sansen for i det siste - synes dere jeg kler det?

// One of the first things the agency said to me when I met them: "I'll set up an hair appointment for you tomorrow." My ends were totally broken so that was on time! They didn't cut that much, they just trimmed it, but I love the result. It's so much more healthier now. I guess I have to cut more in the future if I want to work as a model, but that's alright.

My hair is parted in the middle in these pictures, and I haven't straightened it either, so it's completely natural. What do you think? I like it!

52 kommentarer

Kathrine Skaug

Så langt og fint hår du har! :)

Marte

Ja, du kler det ekstremt godt! <3

Det ble sykt fint! :)

Wow! Du er sinnsykt pen med midtskille og bølger + leppene dine er blitt ganske fine!

Du ser utrolig fin og ikkr minst naturlig ut!!

Ja, syns du kledde midtskill utrolig bra! I tillegg ser håret mye sunnere ut når det har naturlig fall og bølger!

<3

Hei Kristine, håper du leser denne kommentaren! Jeg har lest bloggen din lenge nå og pleier ikke kommentere egentlig, men ville bare si at du er utrolig flink å blogge bra samtidig som du er ekte og levet livet også! Du er veldig inspirerende, og du inspirerte meg også til å gjøre drømmen om språkreise til virkelighet. Kom hjem fra Florida med EF i forigårs, og hadde en fantastisk sommer. Skal også hilse til deg fra Matthew (sa jeg leste bloggen din), han sa du var dritkul og at dere var bros haha. Du er flink, stå på!

du gjør så mye spenndene!! Utrolig fin var du på håret <3

du ble kjempefin! du kler midtskill og naturlig fall veldig godt <3

Du kler det såå bra😲 wow. Bare wow

Alltid villet se deg meg midtskill. Du er så fin med det!!!! Du får mye finere ansiktsform da :))

Hvorfor er overleppen din så stiv? Ser ut som restylane? Fin med mittskill! Utrolig mye fibre når du fikk stusset det

Det var sykt fint! Du burde ha det sånn HELE tiden

Katrine❤

GUD SÅ PENT DE BLE ALTSÅ, DAYUM!!!

Helene Charlotte

Alt kler den smukke!! Jeg vil også bare fortelle deg hvor utrolig STOLT jeg er over deg og alt du har oppnådd. Jeg kjenner deg ikke eller noe men jeg bare får slik en stolthettsfølelse inni meg når jeg leser og ser alt du har fått til så langt i livet ditt. Wow, bare wow!!

Helene

myeee penere med midtskill, uten så mye sminke (spesielt uten den sterke eyelineren) og naturlig hår. Dette er første gangen jeg har tenkt at "wow, misunnelig på utsendeet ditt!!!" Love love love it!

Lea

Det kledde du kjempegodt!!

Så på my storyen din også lurer jeg på hvor det "kappelakenet" som hang ned fra senga er fra? På forhånd takk!

Barbora

Beauty!!! LOVE IT

Du kler midtskill MYE bedre enn sideskill. .og bra noen tok til fornuft og ba deg om å klippe håret. Synes helt ærlig at for langt hår blir udelikat....

karina

jeg syns du ble kjempefin. og det er ekstra morsomt å følge deg i disse tider da det er så mye som skjer i livet ditt;)

Kaja

Jeg syns svært få kler midtskill, men HOLY, du rocker det! Elsker det virkelig på deg! Har lest bloggen din siden 2012, men har virkelig fått sansen for deg nå i det siste og jeg må si jeg blir bare mer og mer fan av deg for hvert innlegg

Elise

Du kler midtskill !! Kjempe fint!!:)

Wow du er serr nydelig herlighet!! Og du kledde midtskill så bra, synes egentlig svært sjeldent folk kler midtskill men du kledde det veldig bra!

Sandra

Elsker det! Du kledde det virkelig. Du ser faktisk eldre ut med midtskill haha :)

Angela

Kjempenydelig! Fantastisk lengde på håret!

Kristine Ullebø

Herregud, tusen takk sweeties! Dere er rå <3

Charlotte

Du er helskjønn du Krisssss, I love yaa :-)

Ingrid

WOW! Dette kledde du utrolig godt! Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men du ser på en måte sunnere og friskere ut :) Slik burde du virkelig gå oftere

Martine

Du er helt fantastisk vakker uten sminke! Og naturlig hår satte prikken over i'en. Jeg heier på deg, lykke til videre!

sigrid

Hei! stemmer det at du var i Bergen i går (onsdag 29/07)? Er så sikker på at jeg såg deg på bystasjonen :-) håper på svar..

mathilde

serriøst? håret ditt ser alt for slitt ut, spesielt tuppene...har ikke sansen for så langt hår. ser egentlig sykt kjedelig ut.

pleier aldri kommentere bloggere men måtte bare si at du kledde det veldig!!

Det var sykt fint!!

Maria

Du ser helt fantastisk ut!!! En av de veldig få som kler midtskill:)

Tine

Herregud så flott du er.

SÅÅÅÅÅ FINT! Du er nydelig uten sminke også, du!

- Silje

Definitivt behold midtskillen! du ser mye mer voksen ut, og håret ditt rammer inn ansiktet ditt på en veldig fin måte med de naturlige bølgene du har!

Margrethe

Jaa, du er så fin naturlig :) synes virkelig du fikk den "modell looken" når du ikke bruker eyeliner og retter det - selv om håret ditt er fint rett og :) keep it up!! håper du drar tilbake snart og får levd ut drømmen :)

Du var nydelig med midtskill! <3 Jeg bare lurte på om du kunne ha en linkerunde snart?

Andrea

Du passer midtskill!

Kan du ha spørsmålsrunde snart ? :-)

V

Hmm.. Hvis du liker denne stilen så godt osv. Hvorfor er det da det første du gjør når du kommer hjem å rette håret og klæsje på mye sminke igjen? Ironien.

Jeg er valigsvis ikke så fan av midtskill, det er egentlig veldig få som kler det... Men du er en av de få ja! Nydelig! Og DET vakre, lange, fyldige håret, sånn vil jeg ha!

Nieves

It feels a little bit unreal all of this! I hope you are having the time of your life.

Personally, I have been following you for two years or so, and I knew this would happen to you! You were meant to be a model :)

Greetings from Spain xoxo

Jeg er bare nødt til å si at du ser helt fantastisk ut med naturlig og urettet hår, og null sminke, slik du har vært på flere av bildene fra NY-turen! Hadde jeg sett så vakker og fresh ut hadde jeg nok ikke orket å bry meg med sminke i det hele tatt, hehe. Midskill kler du også vanvittig bra!

Ønsker deg masse lykke til med skole og fremtidig modell-karriere, det er veldig inspirerende å se alt du får til! :)

Pia

you look BEAUTIFUL with your hair like this and without make-up! :)

RDJM

Åhh så fint det ble!! Lest bloggen din i kanskje 2 år nå og det at du er på vei til å bli modell nå er helt sykt! Jeg ønsker deg så masse lykke til og ser ikke bort fra at du kanskje er va modell etterhvert. Du er helt herlig Kristine <3

RDJM

Åhh så fint det ble!! Lest bloggen din i kanskje 2 år nå og det at du er på vei til å bli modell nå er helt sykt! Jeg ønsker deg så masse lykke til og ser ikke bort fra at du kanskje er va modell etterhvert. Du er helt herlig Kristine <3

RDJM

Åhh så fint det ble!! Lest bloggen din i kanskje 2 år nå og det at du er på vei til å bli modell nå er helt sykt! Jeg ønsker deg så masse lykke til og ser ikke bort fra at du kanskje er va modell etterhvert. Du er helt herlig Kristine <3

Thilde

du er kjempe pen!!! Elsker bloggen din :) du er alltid så positiv og virker snill!

Kristin

Åhh, du kledde virkelig midtskill og naturlig hår Kristine! Du ser alltid fab ut du :))

Åååå du kledde det sykt godt!! Bloggen din er best

Du ser mye bedre ut slik som dette :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no