hits

videoblogging klokka 2 om nattaGod kveld, folkens! Jeg siter som sagt med jetlag og jeg sovnet ikke før langt på natt i går, så her ser dere hva det resulterte i. Fikk skikkelig lyst å bare lage en video der jeg pratet om akkurat det jeg følte for :-)
62 kommentarer

Tuva Solem

Kjempe morsom video :) Håper du kommer til å poste flere videoer i framtiden og gjerne mer om hvordan det var i New York! :)

Anna

Du høres ordentlig stressa ut i videoen...Du må roe deg ned! :P

Andrea

Sååå gøy å faktisk hørre deg og hva du har å si, istenden for å lese det :-) følte jeg ble enda bedre kjent med deg nå :D

A

sååå herlig!!! så bra at du kan lage en videoblogg uten masse sminke, brukt timer på å fikse deg også videre, det virker som om du er veldig trygg på/med deg selv nå! Og det BØR du virkelig være, for du ser jo fantastisk ut!

dette var litt kleint å se på

Karina

håper virkelig du kan lage flere slike videoer i fremtiden! det er så gøy å høre på at du forteller istede for å lese hele tiden. Og det er gjempegøy å høre om hvordan du hadde det i nyc, jeg vil gjerne høre mer om hvordan det går på modellfronten videre! det er så spennende

haha, liker deg enda bedre når du snakker. Btw er du kjempefin uten så mye sminke, mye mer naturlig :-)

Lola

Veldig gøy! Liker måten du snakker på,akkurat som du snakker til en venninne :D man føler liksom at det er uten filter og ikke planlagt replikker til punkt og prikke. Thumbs up!

Frida

Så utrolig göy med videoblogg, syns det får frem personligheten din på en så åpen og kul måte! Må bare si at du har en veldig inspirerende personlighet, som hvordan du jobber hardt og får til ting, og er så positiv og sprudlende til alt mulig, jeg elsker det!! Og sykt töft av deg å komme inn i modellyrket, det virker krevende, men du har absolutt utseende til det : )

Elsker denne! Lage slike vblogger oftere ?:D <3

Du stresser noe voooldsomt

Elsker når du videoblogger! Føler på en måte at jeg blir bedre kjent med deg haha :) likte veldig godt at du var så entusiastisk og glad! :D

Hvilken størrelse bruker du i sko? :-)

småkleint

Ahh, du er såå herlig!! Elsker energinivået ditt og det virker som du har det veldig veldig bra for tiden!! Stå på Kristine, dette klarer du.

ååå du virker så koselig! Har bare lyst å klemme deg!

Julia Sofie

skambra video, fortsett med di:)

Malene

honestly, dei som kommenterer at dette er kleint, er dei som gjer det kleint. Folk maa slutte aa analysere alt!!! Berre chill og kos daakke med video liksom

Jeg liker når du videoblogger. Jeg vet ikke hva som gjør det, men jeg får et mye bedre inntrykk av deg da. Og nei, du virker ikke stresset.. jeg synes bare det virker som om du har en veldig god energi. Ha ei fin helg :-)

Charlotte

Heei! Håper du kan svare meg på dette :) Har du noen tips for å bli bedre i Engelsk? Når det gjelder å klare seg i en eller annen industri i New York f.eks. Jeg tenker hovedsakelig på skuespiller-bransjen? Slik at man kan snakke Engelsk så alle skal klare å forstå deg. Du har jo vært der nede nå, så du har vel kanskje noen opplevelser med det? :)

Ha en fin natt/dag!

Maria

Du er så naturlig foran kamera, mye energi, haha!

Håper du lager fler, det var ikke kleint i det hele tatt syntes jeg:)

Og forresten, du er så utrolig vakker!!

madelenelisella

Yayy! Elsket denne haha. Viser så mye mer av personligheten din, syntes det var gøy å se. Og spesielt siden jeg er litt i samme båt med å gå inn til nye byråer her og der, kjenner meg sååå igjen i det du sa, haha. Stå på! :D

Caroline Paulsen

Digger at du kan sitte å være helt casual å snakke om det du har opplevd, hele utstrålingen din er fantastisk , håper du kommer til å lage flere sånne videoer! :D

Sanna

Ååå du virker så herlig Kristine! Digger denne videobloggen siden du virket så naturlig og casual i den :)) big thumbs up!

elsker når du videoblogger! :)

Andrea

Så flink du er!

Fortsett med flere videoblogger :D

Christina Marie

Ååååh det var sykt gøy å høre deg fortelle!! Var så mye mer personlig. Vil såå gjerne høre med om akkurat det, helst på videoblogg :D ville aldri at den skulle ta slutt! Elsker forresten dialekta di <3

Anna

I love your blog <3 :)Pity that films do not have a teacher of English :(

Mia

Føles ut som om jeg sitter å prater med ei venninne, haha!

Frida

Du er så sinnsykt heldig som har fått opplevd det du har gjort i New York! Du har virkelig kommet langt Kristine!

Katharina

Du virker så sprudlende, energisk, livlig og herlig!! :D Du er en stor inspirasjon for mange, Kristine!

Slitsomt å høre på om jeg skal være ærlig. Trodde egentlig du var en stille beskjeden jente, men du er helt motsatt. av det.

Emilie

hei kirstine:) jeg ville bare si at du kan få google translate på bloggen sånn at andre fra andre land kan lese bloggen din på språk som f.eks tysk, fransk, spansk, japansk og portugisisk. Det er veldig enkelt å få inn! ville bare tipse siden du har så mange utenlandske følgere og samtidig internasjonale instagram og facebook følgere:) håper du vurderer det:)

silje

Superherlig video - håper du kan gjøre dette oftere fremover! Synes også du virker såå lykkelig hihi, stå på videre!! :-)

Troor kanskje mammatilmichelle.blogg.no skrev et indirekte innlegg om deg på bloggen sin😅

Susanna

Veldig kult å høre deg snakke om hvordan du har hatt det i stedet for å lese det! Det faktum at du tok opp denne videoen kl 2 på natta og nydusjet er jo bare helt fantastisk. Du ser jo utrolig bra ut, og du har jo ikke noe sminke på engang. Stå på videre, du er rå!

Maya

LAG FLERE VIDEOBLOGGER, ER MYE MYE MYEEEEEE ARTIGERE Å HØRE PÅ DEG SNAKKE😍

.

Til deg over: Mammatilmichelle siktet nok mer til Martine sin blogg :)

tenkte sånn " omg hadde jeg møtt deg hadde vi sikkert blitt gode venner" for DU ER SERR SÅ LIK MEG I HVORDAN DU PRATER, og skjønner deg så sykt godt. Men dumt videoen bare slutta sånn plutselig,ble skuffa :( var så interessant og moro også bare" HVOR BLE DU AV" , nesten som en venninne du prater med i gangen på skolen også plutselig så bare" OI MÅ LØPE TIL TIMEN HADE" HAHA <3

Vilde israelsen

vilde israelsen

vilde_garda@hotmail.com

:)

Ble

Åååå Kristine!!! Du inspirer meg så mye! Alle vennene mine sier at når de ser på meg så minner jeg dem på deg haha, høres kanskje litt creepy ut, men det er sant!! Jeg rr 14 år og har lest bloggen din HELT fra starten. Du er så utrolig nydelig og virker så utrolig herlig å være med! Du virker som en som har så mye energi og er så Possitiv! Det virker som om du bryr deg om alle rundt deg! Også gir du veldig mye motivasjon - hvertfall jeg blir motivert av deg til trening&skolearbeid ;D jeg er veldig stolt over deg som får til så mye! Skole(selv om det ferie nå haha) trening,blogg og være med venner og alt! Jeg håper virkelig alt går dine veier innen for modellkarrieren og at du blir verdenskjent en dag for det fortjener du!! Håper du får en god sommer videre! Du er dritkul :))

Ja til flere videoblogger. Du er helt fantastisk, følte jeg bare fikk et enda bedre inntrykk av deg! Så spennende å høre om hva du har opplevd i New York. Heier på deg!

hahah, ååe du e så søt og herlig!!

hahah, ååe du e så søt og herlig!!

hahah, ååe du e så søt og herlig!!

Wow så herlig! Likte denne videoen skikkelig godt! Følte akkurat som du var bestevennen min liksom! Du bare pratet så naturlig og lett og temaet var virkelig interessant! Vil gjerne ha en DEL 2! Plis lag flere slike videoer! Stå på! <3

Frustrert

Wow ville bare fortelle at du er så fantastisk! Du er så glad, og full av energi, virker så gøy å være venn med deg liksom!

Men h-e-r-r-e-g-u-d så frustrert jeg blir over de idiotene som kommenterer "kleint" "ro deg ned" osv FYYY faen like før jeg blir gal. Sånn helt alvorlig, de er så misunnelig på deg, og de finner faen ingenting å rakke ned på, så de begynner å gjøre positive ting negativt. Plutselig er du teit og klein fordi du har mye energi, eller er så glad. Ver så fokkings snill, jeg kjenner jeg blir frustrert. Om du er så forbanna full av energi og så klein at det plager de, SÅ LA VÆR Å SE VIDEON ELLER LES BLOGGEN DA. Herregud.

Uansett, føler dette ble mer negativt enn positivt, så avslutter med å si, du ser fantastisk ut, det er nesten vilt, men personligheten din virker minst om ikke enda finere! Du har så mye energi og virker så glad. Ønsker deg alt godt Kristine, og gjør meg glad at ting går din vei.

Klem fra fast leser, 18 år fra Bergen

Marte

Wow, digget denne videoen og setter veldig pris på at du legger ut en video som dette! Du virker som en sykt kul person- You go girl!

Marte

Wow, digget denne videoen og setter veldig pris på at du legger ut en video som dette! Du virker som en sykt kul person- You go girl!

Liiiitt irriterende at du driver med håret ditt HELE tiden.. hehe.. Men du er utrolig fin uten sminke! Veldig naturlig pen :)

Andy

Skjønner ikke hvorfor noen synes dette var kleint? Må være slitsomt og hele tiden lete etter feil.

Jeg likte denne videoen utrolig godt, håper på flere!

Emma

Sååå gøy å høre deg snakke innimellom istede for å sitte å lese det du skriver (ikke at jeg ikke liker å lese det du skriver asså! Jeg elsker inleggene dine med tekst også!). Du er virkelig en herlig person, og så fint å høre at ting går din vei! Ønsker virkelig det beste for deg framover! Stå på videre, du er herlig! :D

Marte

ååå, digger deg!

Elizabeth

Det er helt sjukt å tenke på hvor mye du har oppnådd i en alder av 18. Jeg er like gammel som deg, og har så vidt planene etter vgs i boks. Du er virkelig noen å se opp til!

ingrid

eelsker videoen her, du gjorde meg glad av å bare snakke i vei haha

H-E-R-R-E-G-U-D jeg elsker stemmen din

Den er så fin og kler deg utrolig godt!

Når man ser på bilder av deg tenker jeg at du har lik dialekt som meg, sånn "bærumsdialekt" aka østfoldsk(?)

men din dialekt er såå pen å høre på

Høres gange creepy ut - i know. men det er sant! haha

ha en suuper sommer!

Ekjempe bra video, du er herlig!

Skaff deg en jobb i et stort selskap, så skal du se at det er vakter i lobbyen og du må si navnet ditt og registrere deg for å komme inn ;) ikke unormalt i Norge heller....

Eirin

ÅH, så herlig du er!! Stå på!

Its incredible how you keep raising your arms and playing with your hair all the time just so we can see your belly and "sexy" ribs...

Orkide

Er ikke mange videoblogger jeg faktisk ler i virkeligheten av, men du får meg faktisk til å le, for du er så utrolig morsom! Både på måten du forteller på, tilstedeværelsen din og beskrivelsene dine :) Jeg pleier aldri og kommentere her på bloggen din (er litt for lat må jeg innrømme), men vil bare si jeg DIGGER når du lager slike casual videoblogger som det her! Er også utrolig glad på dine vegne, og synes det er helt vilt at 18 år gamle Kristine fra Førde har blitt signert i New York?! Your dream came true, ffs!! Føler egentlig jeg kjenner deg, og er på en måte stolt av deg? Om det gir mening? Haha :-) Vil hvertfall bare å ønske deg alt godt videre, og masse lykke til både med bloggen, skolen og modelljobben! Stooor klem fra en fast leser i Kristiansand

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no