hits

new york style

... clean and casual.Photos by Bryan Whitely

Okei, han fotografen her er seriøst den kuleste og mest energiske personen jeg har møtt noensinne. Jeg kom inn i studioet i Brooklyn og han bare LYSER opp, ønsker meg velkommen og begynner å plapre i vei. Stemningen var virkelig så bra som den kunne bli de tre timene vi var i studio. Han fikk liksom frem det beste i meg, og da prater jeg både om personlighet og utseende. I tillegg virket det som om han så stilen min med en gang, så han kledde meg opp i klær som passet meg og selv om det ikke er en selvfølge i modellbransjen så er det sykt gøy når man får kle seg i noe man føler seg rå i. Åh, håper jeg får fotografere med han her igjen! Jeg har flere bilder, kanskje jeg poster de senere :-) Nå sitter jeg på standen med Jofama på Bella Center og alle jobber med sitt her. I går spiste vi 4-retters middag så vi kom hjem litt sent, men vi dro ikke ut, noe jeg er glad for i dag, haha.

// Okey, this photographer must be the coolest and most energised person I've met so far. I came into the studio in Brooklyn and he just lighted up the whole room and then he started talking like we've been friends for five years. Those 3 hours of shooting were filled with good vibes only! He totally understood my style so he dressed me up with these cool outfits - so much fun!! I hope I get to shoot with this guy again! I have some more photos from this shoot, maybe I'll post them later :-) Now I'm sitting on Jofama's stand at Bella Center and everyone is working. We had 4 course dinner yesterday, so we got home a bit late. We didn't go out though, which I'm pretty happy for today!

95 kommentarer

Rart han godtok de øyenbryna. De ser hverken naturlig ut eller fin slik du sminker de. Den ultra harde streken bør du slutte med..

silje

Du er vakker! De som sier noe annet er bare sjalu fot at de ikke er deg :)

Jente:)))

Du mener ikke rart at han godtok de bryna! De var jo sinnsykt fine. Den neste Cara Delvinge tenker jeg!

Jente:)))

Hahah mente delevingne;)

Kari

Så utrolig flotte bilder! Her ser man virkelig hvor godt du passer som modell. Jeg heier på deg! <3

Perfekt.

helene

så fiiiin

Ditte

Hvor er du fin!

sigrid

Åh så nydelig du er! Kjempe fine bilder☺

Carina

Fy søren du ser jo helt smashing ut! :)

Okei wow du er nydeli

du er jo ikke pen..? :(

Kathrine Skaug

Stilige bilder! :D

æææh, så fine bilder Kristine!

katrine

Wooow ...!!!! Kjempefine bilder :)

N

Okei, WOW. Dette var overraskende bra, Kristine! Kommenterer her omtrent aldri, men liker å følge med på alt du gjør - og dette var rett og slett mye bedre enn hva jeg hadde trodd. Ikke negativt ment, har alltid syntes du vært fin og kunne passe inn i modellbransjen, hadde bare ikke trodd du kunne gjøre det av et slikt kaliber! Fantastisk!!!! Hilsen fast leser 23 :)

så herreguuud! Så drittfin med kort hååår!!!

herregud... du gir jo ingen utrykk ...

du har et arr på venstre kinn rett ved munnviken din :D sikkert på grunn av solutslettet ditt der. Ser det også når du smiler for da blir det rynker der, setter seg i huden siden arret blir mindre elastisk :;)

Cecilie Austvik

Kjør på, jeg heier på deg! :D

Det var veldig fine bilder av deg, men bryna dine kunne kanskje ha vært litt bedre? Ellers så så du helt smashing ut <3

LH

Fantastiske bilder!!

Vilde

Det første bildet var bare HELT RÅTT! Seriøst, råbra jobba, Krissy! :-D

Mona

Fine bilder!<3

Jeg ser ingenting galt med bryna?! Hun er mørk.. mørkt hår og mørke øyne. Ville jo vært rart om bryna var lysere?!?!

Disse bildene var bare helt sykt fine, Kristine!

.. du burde forresten ha en eller flere av disse bildene i headeren din! :D

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Wonderful. Black and white photos are sometimes the best !

Love from Slovakia ~

Christina i London!

Så fine bilder, spesielt det første! Wow!! Gøy å se en annen look på deg enn det lange håret, ser ut som du hadde kledd kort hår veldig godt :)

Sarah

W OOOOOOOO W !!

Nora

Du er så vakker Kristine!

Martha

Herregud, folkens. Jeg ser ikke noen hard strek i bryna? Og ingen arr.

ine

så fine bilder!!

Anniina

Gorgeous!!

Mary Jane

Helt ærlig så ser du ikke ut som noen modell.. Modeller har oftest øynene fra hverandre, du har øynene veldig nærme hverandre. Skjønner selvfølgelig at du vil prøve det men realiteten er at du ikke har noe å konkurrere med annet enn instagrammen din. Det er derfor du er interessant og det er pga den du evt vil booke noen jobber. Du er ganske naiv hvis du tror at en tur til nyc gjør deg til en modell haha

EM

Syns du er smashing med kort hår!!!! Give it a try!!!!

veterinærstudent i Tsjekkia

Fantastisk fine bilder! På det første bilde ser det ut som om du har kort bob...du hadde passet det! :D

vetmedcz.blogg.no

Pernille

Ååh, kjenner jeg blir litt *veldig* stolt av deg!! Du ser helt f a n t a s t i s k ut!!!! Heier på deg! :-)

shiiiit du så bra ut med kort hår!!!!! fineste bildet jeg har sett av deg tror jeg

Øynene dine er så.. jeg vet ikke, det ser merkelig ut.. Litt utstikkende kanskje? Rart ihvertfall..

Alle som har noe negativt å si er som regel sjalu. Tviler på at bryna deres er så mye finere, så shut up. Du er så vakker Kriss

utrolig fine bilder, wow!! Du har kommet så langt allerede, stå på <3

Ingrid

Dette var så gøy å se på (og lese om)! Stå på, jeg VET du vil nå langt i denne bransjen! Håper virkelig ikke at du slutter å blogge da, for jeg elsker å lese bloggen din! Du skriver så bra! Du kunne vært både modell, blogger og redaktør! Lykke til videre, og kos deg masse med disse bildene, dette fiksa du kjempebra!

Rikke

Okei wow Kristine! Alle bildene var sinnsykt fine men det første bildet var virkelig helt nydelig!

Hanne Mjåseth

Oh MY! Du ser helt RÅ ut! Håper vi får se flere :D

hurra!

Susanna

Så sykt fine bildene ble!

Emilie

Omg, du er kjempe vakker Kristine!

SÅ fin!!

klipp bob!

Pia

Råflott!! Fine bilder. Du kunne også vært råkul med kort hår (refererer til første bildet)

Kjør på og se bort fra kommentarer som skal gå i detaljer på hva som er galt med utseendet ditt. Du vet det jo nok fra før. Men alltid godt å høre det igjen. Noen mennesker trives med å lage kvalm og de sliter jo som oftes veldig mye med seg selv. Heier på deg.

Det er pågangsmot og en enorm vilje for å ikke gi seg, selv etter litt motgang, som har tatt deg dit du er! Vær stolt av deg selv!!!

Malin A. Helle

WOW!!!!!

Rikke

Hvor er du dygtig, selv om du lige er startet! Flotte billeder! Kram fra Danmark :-)

Amalie

GI meg styrke, jeg blir direkte trist av å lese noen av kommentarene oppover her. Og det er ikke på Kristines vegne, og det er fordi jeg tror og håper hun vet hun er fin som hun er og har SÅ mange grunner til å være stolt av seg selv. Men dere som sitter skjult bak skjermen ANONYM og slenger dritt derimot.. Er det håp? Det er så ekstremt mye mer fornuftig å ta seg til enn å pirke på andre og grave etter alle feil. Hva gir det dere egentlig? Har alltid lurt sånn på hva som får folk til å skrive noe slemt, uansett hvilken grad det er. Latterligste av alt er jo det å være anonym, synes bloggere generelt for ufortjent mye pepper for hvordan de ser ut. Ligger nok mye usikkerhet bak, jeg har for eksempel aldri i hele mitt liv sett en kommentar på et profilbilde til noen på facebook der folk er ute etter feil "å faen du har et arr der" eller "du har litt rare lepper". Altså hello. Skjerp dere! Det er så enkelt å gjemme seg bak anonym og hakke på disse bloggerne, og jeg synes absolutt det er oppriktig trist om dere sier slikt fordi det ligger dårlig selvtillitt og lignende bak. Løft hverandre opp folkens og fokuser på det positive. Det finnes viktigere ting i livet enn utseende, husk det! håper det går opp for flere før de får den realiteten midt i trynet:-) ønsker deg masse lykke til med modellfremtiden Kristine, ser virkelig opp til deg som tør å satse og som virkelig går all in! credssssss

Mina

ååå så kule bilder ! du ser så bra ut !

Therese

Du har kameleon øyne

Caroline

Smashing!

Blerona

Har fulgt med på bloggen din lenge!! Og jeg blir veldig stolt av deg hehe! Disse bildene er nydelige!!!! Bare kjør på, du ser drit bra ut!! Ønsker deg masse lykke til videre i modellbransjen<3333

^^^^ haters makes you famous ;))))

maria

So beautiful pictures, this is the fashion

Louise

Pleier i grunnen aldri å kommentere men måtte bare nå.

Wow sier jeg bare, aldri sett så fine bilder av deg! Lykke til videre, heier på deg :)

PERFEKT !!!! ♥

Frøken Andersen

WOW! Du ser jo ut som en hvilken som helst modell! :)

sunniva

WOW! pleier aldri å kommentere men fyyf du er flink! Elsker den "naturlige" looken. Når førsteinntrykket er "wow" har det ikke en dritt å si hva man ser etterpå av ting som evt. kunne vært gjort bedre. Det er førstinntrykket som gjelder. De som driver og pirker på bryna dine eller arr eller øynene eller hva faen det måtte være, har jævlig mye tid. Og selvfølgelig passer du til å bli modell!?! Du har både kroppen, ansiktet, utstrålingen og også kommer selvfølgelig fanskaren godt med. Men det er jo ikke sånn at du bare "har" den!? Den har du jobba for. GO YOU kristine! Heier på deg :)

- Jente 15 fra Oslo <3

M

Dette gjorde du bra..

Du er bare helt rå, spes på det første bildet. ;)

Åshild Ringhus

WOW !!!! Verdens vakreste og flinkeste Kristine - fy fader, du er så bra!! <3 Jeg er så utrolig stolt og imponert over deg!! YOU GO GIRL! OG FY SØREN, BILDENE ER HEEELT AMAZING <3

Tusenvis av klemmer fra meg <3

Karen

Okei, shit! du ser helt FANTASTISK ut!! Og en gang i fremtiden måå du prøve å klippe deg kort, for shit det første bilde er heelt amazing! Jeg digger deg, Kristine <3 du er rå!

Lena Ludvigsen

Fy hva enkelte klarer lire av seg..

Synes bildene var råkule ;)

Ania

Wow *.* !!!!!

Nikita <3

Fine bilder :D

HOLY MOTHER OF F, dette er det fineste jeg har sett i hele mitt liv

Kule bilder Krisss, men du har et trist preg over øynene dine.

anonym

omg this is soooooooooooo pretty!!!!! u look stunning xxxxx

Dødsbra bilder!! har lest bloggen din i mange år nå og er helt avhengig av å titte innom flere ganger til dagen for å se om du har oppdatert! Du er en helt super blogger og en enda penere jente:-) Håper modellkarierren går slik som du håper på, jeg heier ihvertfall på deg!

hilsen en 97er jente som digger deg å ditt pågangsmot:-)

Sofie

Blir trist av å lese alle de stygge kommentarene enkelte folk skriver her i kommentarfeltet. At enkelte sier du har diverse arr, "for mørke" øyenbryn og at du ikke er "typisk" modell. Vel, er ganske sikker på at modellbyråene ikke bare går etter én type jente. Designere velger de jentene som passer best og om de liker den typiske "nabojenta" eller "den mystiske" er jo individuelt!

Selv synes jeg du er veldig vakker, spesielt likte jeg det første bildet som du så veldig high-fashion ut på, og du minner om en blanding mellom Izabel Goulart og Karlie Kloss!

Suss

Du ser veldig sleten ut på bildene Kristine :-(

Therese

Kjempe fine bilder av deg! Du har absolutt potensialet ! Drit i alle som kommenterer negativt, tviler på at det er noen som har erfaring fra motebransjen som sitter å slenger piss så meningene deres betyr absolutt ingen ting! Stå på og vis alle haterene at dette bare gjør deg ennå mer motivert for å slå igjennom!:-)

Du er så fin Kristine!!

Mari

Så egentlig ikke modellpotensiale hos deg, men så kom disse bildene!! Spesielt 1. Og 3. bilde, WOW! Du kler den naturlige og litt androgyne stilen veldig godt. Heia deg, håper du når så langt du vil :-)

Utrolig fine bilder!!

Okei FY FAEN SATAN KOR FETTE FIN DU E haha herreguuud æ så det første bildet av dæ i ca 1 min med oppsperra øya og bare whaaaat????? du kommer virkelig til å bli en kjent figur i modelbransjen fremover, æ assosierte med katemoss og heile pakka når æ så dissa bildan. Blir nesten starstruck av å være inne på bloggen din og i tilegg være norsk

Ingeborg

Jeg har lest bloggen din i mange år nå, men aldri kommentert. Jeg synes det har vært veldig gøy å følge med på deg, men spes. akkurat nå. Det er er det fineste bildene jeg har sett av deg. Herre! Lykke til videre heier på deg!

Fan

F A N T A S T I S K !!! Blir utroolig inspirert:()

woppa! bilde nr 1 er bare HELT nydelig! heia!

emilie

WOW! bildene er utrolige, du er en stort forbilde!

Når jeg ser på disse bildene ser jeg en fremtidig Kendall Jenner!!

Leandra Valencia

Fy søren Kristine - Utrolig vakre bilder av deg! Virkelig en dyktig fotograf og modell ikke minst, shiiit

hannah nesheim

disse bildene er helt fantastiske, og utrolig vakre. og du, du er jo bare så utrolig flott og pen! Stå på! :)

Sandra

Elsker disse bildene! Sinnsykt vakre av en veldig nydelig jente :)

Camilla

Du er NYDELIG! på disse bildene lignet du nesten litt på unge Kate Moss. smashing!!

victoria

FYSØREN så utrolig bra bilder!! Stå på Kristine, du er fantastisk!

Anna

du hadde vert råflott med kort hår !!!

Asalia

Så fine bilder av modelljenta! :)

Marte

Stunning

oi på disse bildene lignet du virkelig ikke på deg selv :o på det nederste for eksempel? hadde aldri gjettet at det var deg

Christine

Du ser råbra ut, Kristine! Liker spesielt det første og tredje bilde :) Stå på!

Charlotte

Du ligner på Renè Descartes!

J

Måtte bare svippe innom her, ett og et halvt år senere, for å fortelle deg at disse bildene er spot on noen av de kuleste jeg har sett av deg. Så fin (og flink) du er gaahd. Kan du ikke fortelle litt mer rundt drømmen om å bli modell? Er det noe du fremdeles ønsker - evt hvorfor, hvorfor ikke? Synes det er superinteressant, spesielt siden du er såpass talentfull :)

Drea

Elsker disse, spesielt det første!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no