Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

by michal rzpecki

Photos by Michal Rzpecki

God morgen! Jeg har fått tilsendt bildene fra en av shootene i NYC og her har dere et lite utvalg. Det er mange flere, men jeg vil gjerne spre det litt utover - hva tenker dere? Uansett, nå begynner portfolien min å komme seg! Jeg synes det er SÅ uvant å se slike bilder av meg, men det er dødsgøy!! Det er ikke lenge siden jeg hadde null peiling på hvordan man poserte, husker jeg alltid pleide å spør fotografen hva jeg skulle gjøre, men når jeg kom til New York gikk det liksom av seg selv. Utrolig gøy! Jeg har MYE mer å lære, men jeg er i alle fall et lite stykke på vei. Denne dagen husker jeg forresten skikkelig godt. Mamma hadde nettopp dratt hjem og jeg dro til Brooklyn alene, følte meg litt modig da, haha. Michal var kjempekul og det var stylisten også! Visste dere forresten at det er vanlig å bruke vaselin som highlighter? De begynte å smøre vaselin i ansiktet mitt og jeg bare "eeeh??", men det fungerte jo kjempebra!

// Good morning! I just received these photos from NYC. There are more, but I wanna show you those later! It's pretty weird looking at these photos, because I remember when I did small photoshoots before - I had nooo idea how to pose so I had to ask the photographer. It's getting better! I have so much more to learn but I'm getting there. I remember this day as if it was yesterday by the way. My mom was on her way back to Norway and I took the subway to Brooklyn all alone - felt so mature haha. Michael was super cool and so was the stylist. Had so much fun shooting with them!

112 kommentarer

MatPrat

15.08.2015 KL. 12:55

Du må spise. Bildene er sykere enn sykest. Hvis det finnes ett eneste brand som sponser deg skal jeg ta en prat med de. Usunne greier.

Malin<3

15.08.2015 KL. 13:02

Jeg synes du ser veldig pen ut på dem, men på de to nederste ser det veldig ut som du har anoreksi.. ikke for å være frekk men det ser ikke så bra ut for du er syyykt tynn! Ellers er du veldig fin, men du ser kanskje litt for tynn ut...

Ingrid Marie

15.08.2015 KL. 13:10

Helt nydelige bilder! Og jeg elsker at du gjør det du gjør, jeg håper du når lang, lykke til fine deg<3

Nina

15.08.2015 KL. 13:11

Uff.. Jeg tror ikke dette er noe for deg Kristine.. Du er en vakker jente, men ikke en modell! Du har ikke modell ansikt. Jobben til en modell er å selge klær, sminke osv og når jeg ser på disse bildene får jeg ikke lyst på noe av det du har på deg. Men som instagram modell er du super flink!

15.08.2015 KL. 13:20

Heelt nydelig! Du vil nå LANGT i modellbransjen vil du det nok. Gi FAEN i de kommentarene over her og hvis du får flere slike, det lukter sjalusi helt hit. Wow, jealousy is such a bitch. Dere må huske at Kristine er 18 år gammel, hun har mange år fremfor seg som hun skal lære og bli enda bedre. Hadde likt å sett dere fremfor kameraet i en ung alder og ganske uvitende. She will get there, bitches.

Emma Privora

15.08.2015 KL. 13:34

Wow!

Sunniva

15.08.2015 KL. 13:36

Åherregud. Nei, det er ikke greit å kommentere stygt, men å si at det er fordi man er sjalu, er å gå for langt. Hva om man faktisk ikke synes det er pent/fint? Det betyr ikke nødvendigvis at man er misunnelig.

Dette betyr likevel ikke at jeg støtter de stygge kommentarene, men det irriterer meg veldig når alle som støtter Kristine (eller når hun skriver det selv på bloggen), sier at de stygge kommentarene kommer av sjalusi. Get over yourselves! Ikke alle vil være deg. Å skylde på sjalusi blir for tåpelig.

15.08.2015 KL. 14:27

Tror du virkelig at hvis man er 100%% selvsikker og glad at man går rundt å rakker ned på andre? Alle vet at baksnakking og stygge kommentarer kommer fra misunnelse og sjalusi, det er derfor det ikke er så vanlig blant for eksempel voksne, og hvis det forekommer blir det jo gjerne sett på som umodent. Jeg husker hvordan jeg var når jeg var 12-13 år, hver gang bloggere viste selvtillit på bloggen sin fikk jeg en trang til å prøve å dra de ned i kommentarfeltet (jeg gjorde det ikke) sikkert fordi jeg var sjalu og misunnelig. De som kommenterer stygt på blogger har et mål; og det er jo å dra ned bloggerne

T

15.08.2015 KL. 14:30

På det første bildet, har du slike naturlige kinnbein eller presser du dem på en måte frem? Vil og ha sånne kinnbein :( Heldig!

15.08.2015 KL. 14:47

Er kroppen din redigert på disse bildene? Armene dine er såå tynne. Du ser ikke frisk ut kristine, alle ser det.. Nå må du snart innse det.

15.08.2015 KL. 14:51

Du burde gå litt opp i vekt :(

Victoria.

15.08.2015 KL. 15:03

Når man velger å legge ut bilder og blogge om livet så må folk få lov å være uenig og ikke bare rose for rosens skyld...det er en vesentlig forskjell mellom konstruktiv kritikk og drittslenging. Personlig synes jeg det er bra jobbet å ha fått til de kontaktene du har og flott at du følger drømmen din men synes desverre at du ser veldig tom ut i blikket, nesten litt sløv. Og ja modeller er tynne men enkelte av disse bildene er bekymringsverdig...spesielt det siste.

15.08.2015 KL. 15:18

Kristine!! Du er så mye penere enn dette... Ble faktisk litt skremt når jeg så første bildet:( og du er jo egentlig veldig pen. Du har jo ikke akkurat modellansiket.. Da ville et av de norske modellbyråene spottet deg

Ingrid

15.08.2015 KL. 15:31

KAN FOLK ROE SEG.

Tenk den følelsen Kristine sitter igjen med når hun leser hva dere skriver. Hun har opplevd mer enn hva vi kan drømme om, og hun har klart det helt selv. Modellbyrået hadde ikke kontaktet henne om hun "ikke hadde et modellansikt" eller "ser syk ut". Altså ro dere ned. Godta at folk får til noe i livet.

Stå på Kristine, du er hvor du er for en grunn.

15.08.2015 KL. 15:33

Det er så sinnsykt irriterende at kun fordi man ytrer sin mening om bildene hennes, så får man høre at man liksom er "sjalu?". Altså? Jeg er ikke sjalu på noen jeg ikke syns er pene? Personlig syns jeg ikke disse bildene var noe fine i det hele tatt, men værste av alt er at du ser ut som at du har anorexi og det ser ut som du er skikkelig syk - noe du har sagt du ikke er, og ja okei, så er det fordi du er naturlig tynn. Men alikvell.. poenget er at det SER sykelig ut. Dette blir liksom litt "too much" eller at du prøver too hard, også ser det ut som at du har havnet på skråplanet ved at du har fått anorexi. Altså det er bare sånn intrykk jeg får av å se på bildene dine, men siden jeg kjenner deg gjennom bloggen så vet jeg jo at det ikke er tilfellet. Men for andre som ikke vet hvem du er, så vil nok de tankene være i hodene deres også. Men dette er min mening. Det ser ikke fint eller sunt ut. Men om du selv liker bildene, føler deg fin og smiler av de bildene eller å være modell, så er jo det det viktigste. Hva andre mener skal ikke ha noe å si.

... Men at vi som kommenterer her skal få si at vi ikke liker bildene, må være lov uten at vi får slengt imot oss at vi er dritt folk eller kun sjalu osv.

Anita

15.08.2015 KL. 15:38

Sykt stilige bilder! Du er utrolig pen. Men det er forskjell på å være modell-pen og det å være pen. Du har nok litt for sløvt blikk for modellbransjen. Men kanskje det finnes andre alternativer?

Men er kjempekult at går for drømmen din selvom da:)

15.08.2015 KL. 15:53

Kjempekult at du har blitt kontakta av et modelloppdrag og at du får leve drømmen din. Absolutt fortjent! Likte de to første bildene, men det siste til høyre var dessverre helt grusomt. Her er det noe som ikke stemmer!

Har du sjekket deg for cøliaki? Noe du for eksempel ikke tåler? Hvis du har cøliaki, så tar ikke kroppen din opp næring når du spiser hvetemel. Jeg var så tynn før, så blei jeg sjekket og fikk påvist cøliaki og etter det har jeg heldigvis lagt på meg og ser sunn ut.

Sier dette for å hjelpe!

Karoline Marie

15.08.2015 KL. 16:07

Tydeligvis ikke alle som skjønner at skygger på bildene får henne til å se tynnere ut en hun er, tror ikke hun plutselig ble mye tynnere når disse bildene ble tatt, alle andre bildene hun la ut fra NY så hun ut som hun alltid har gjort

15.08.2015 KL. 16:21

Hei, jeg har nå lest igjennom alle kommentarene her og ser at det er veldig mange kritiserer eller sier "vi må få lov til å si hva vi mener" eller "ikke alle som sier noe "slemt" er sjalue.."

Ja, folk skal få si det de mener, men det finnes en grense og hvis man ikke liker det trenger man heller ikke å bruke tid på å kommentere osv. Du (Kristine) har jo følelser og det burde alle de som kommenterer ting om annoreksi eller modell-pen og pen osv. tenke på. Hun er fornøyd med bildene, og hun virker som/har sagt (tror jeg) at hun liker kroppen sin. Jeg tror at dere som kommenterer masse unødvendige, slemme kommentarer ikke hadde satt pris på at noen kom og sa sånt til dere. Uannsett.. Kristine virker som en fantastisk person og hun fortjener ikke alle disse negative kommentarene.

Sofia

15.08.2015 KL. 16:33

HERREGUD DU SER STUNNING UT!!

Mina

15.08.2015 KL. 16:38

Du ser ekstremt sliten ut, Kristine

Anne marie

15.08.2015 KL. 16:45

Det er en GRUNN til at det er flertall av negative kommentarer her. Modeller sees på som forbilder og Kristine er IKKE et sunt forbilde. Dette er bilder fra en test-shoot, altså bilder som fotografen og stylisten får betalt for å ta, og bilder som skal brukes i portofolien til Kristine. Dessverre for Kristine er jeg rimelig sikker på at ingen vil booke henne når hun ser så tynn ut. Hele opplegget virker useriøst, det er ingen jenter som starter i NYC, hadde Kristine hatt potensiale ville et norsk modellbyrå signet henne og hjulpet henne mot VEIEN til NYC.

15.08.2015 KL. 16:51

har fulgt deg og bloggen din i mange, mange år, og jeg er utrolig glad på dine vegne - at du får prøve å leve ut drømmen som modell. Men, det siste bilde ser sykelig ut, det ser ikke sunt ut. Ellers digger jeg det første bilde, du er utrolig pen!

Julie

15.08.2015 KL. 16:57

Stå på Kristine, jeg heier så utrolig mye på deg! Du virker som ei fantastisk jente <3

Therese

15.08.2015 KL. 17:11

Kjempe flotte bilder! Du er modig som tør å hive deg ut i modellbransjen, og i tillegg dele det på bloggen. :)

Ser at det er mange som kommer med stygge kommentarer, og det syns jeg ikke noe om! Har man ikke noe fint å si, så kan man holde det for seg selv. Alle kan ha ulike meninger og synspunkter, men det gir deg uansett ikke rett til å rakke ned på utseende til andre mennesker! Skjerp dere folkens!

15.08.2015 KL. 17:13

Ser ut som du har en avkappet arm i fanget ditt, på bilde nr. 2. Men alle modeller opplever jo bomskudd. Ser det for eksempel på Top Model. Mye bra og noe dårlig.

Anniken

15.08.2015 KL. 17:24

Helt vanvittig kule bilder! Ansiktet ditt er så fascinerende uten tung øyesminke, virkelig enestående! Ikke helt look som "alle andre", digger det!

L

15.08.2015 KL. 17:32

Må inrømme at jeg himlet med øynene da jeg leste overskriften i Firda om at du forsøker deg på modellyrket, men etter å ha sett disse bildene er jeg på god vei til å trekke det tilbake!

Ingrid L.

15.08.2015 KL. 17:55

Jeg syntes bildene var veldig fine og annerledes :) Det første bildet syntes jeg var det beste, hvor blikket ditt var "on point". Nå vet ikke jeg hva fotografen og/eller du var ute etter og jeg har heller ikke sett alle bildene, men det eneste jeg vil si ut ifra disse bildene er at du burde variere ansiktutrykkene dine, spesielt munnen for å vise at du kan så mye mer! xx

tina

15.08.2015 KL. 18:05

Synes absolutt ansiktet ditt passer til modelljobben! Ja, du er tynn, noen vil kanskje si for tynn.. men det passer den bransjen du er i! Og kommentaren som sier du ser for sløv ut for å være modell - har du sett Kate Moss??? En av verdens største modeller og med skikkelig sløvt uttrykk. Det er ikke én standard look for modeller og jeg ønsker deg lykke til Kristine. Men ja... Håper du legger på deg etterhvert for helsas skyld :-)

F

15.08.2015 KL. 18:08

Jeg synes du ser stunning ut på bildene! Tror du har en look som kan forandres/tilpasses, du ser for eksempel ulik på det første bildet enn det du gjør på de andre bildene, noe jeg tror "kunder" vil like ettersom du kan passe til veldig mye! Tror kanskje det er derfor fotografen har fokusert på såpass enkle bilder, slik at man kan se for seg hvilke "looker" du kan gå inn i.

Ellers synes jeg de som ikke har noe fint å si bare kan drite i å si noe i det hele tatt! Nett-troll!! Selv synes jeg at hvis man skal si noe stygt så får man faen meg ha mot nok til å kunne si det ansikt til ansikt! Jeg har aldri skrevet en eneste stygg kommentar til noen fordi jeg vil rett og slett ikke bidra til at noen får dårligere selvfølelse bare fordi de deler bilder av seg selv eller ytrer meningene sine.

Med engang noen får noe til, skal (spesielt jenter til jenter) rive de ned bare fordi de ikke er "der" selv. Så håper jeg at de som faktisk blir mobbet over nett ikke tar tilbake på samme måte som de ble angrepet på, for da synker man ned til samme nivå. "Kill them with kindness" sier jeg!

hanne

15.08.2015 KL. 18:14

du ser heelt utrolig flott ut, Kristine!!

Martine

15.08.2015 KL. 18:46

Du er stunning på det første bildet og det nederst til venstre. Du er så vakker! Drit i haters.

15.08.2015 KL. 19:02

dere som ikke har noe fint å si til jenta, kan gå og ta seg en bolle !!!!

Du er no heilt syyykt nydelig!!!! du vil nå veldig langt!<3

elise

15.08.2015 KL. 19:07

kan du pleas begynne å spise?

15.08.2015 KL. 19:21

har du sååå fin hud nå, eller har de retusjert vekk kviser, arr osv?

husker du slet med kviser osv, sliter selv litt med arr etter kviser, hvordan fikk du såå fin hud? :D

15.08.2015 KL. 19:25

Likte ikke bildene.

15.08.2015 KL. 19:37

Du ser gammel og syk ut

ida

15.08.2015 KL. 19:37

wow!!! så fine bilder. dette fortjener du <3

15.08.2015 KL. 19:48

nøyaktig_samme_fjes_på_alle_bildene

15.08.2015 KL. 19:49

Du er ikke pen hva faen

15.08.2015 KL. 20:03

Hei Kristine! Jeg har fulgt med på bloggen din noen år nå og synes det er gøy å se hvor bra du gjør det!:)) Det er noe jeg har tenkt på lenge, og vil samtidig ikke høres "creepy" ut, men må få det ut, haha huff nå høres det ille ut. Tingen er at for en stund nå synes jeg du ligner fryktelig mye på moren min, iallefall da hun var yngre! Jeg har som regel bare sett bilder av deg der du poserer og bruker sminke, så jeg har liksom lagt fra meg denne tanken. Men jeg satt på youtube noen øyeblikk tidligere, og bestemte meg for å se på den nyeste videoen din, fordi jeg ikke har fått muligheten til å se den før nå! Tanken slo meg igjen siden du var all natural og jeg kunne virkelig se likhetene. Og da jeg skulle gå på bloggen din nå og så disse bildene, skremte det meg nesten, haha! Men jeg synes vel egentlig at det er litt fascinerende å se så to like mennesker. (Som sagt: da moren min var yngre, pluss at det er vel egentlig bare i fjeset jeg ser likhetene). Det kan jo være at det bare er jeg som ser likhetene, men jeg ville i hvertfall bare at du skulle vite det! Håper ikke jeg virker altfor creepy, haha.

R

15.08.2015 KL. 20:08

Håper ikke du bryr deg om de stygge kommentarene over her. Du er så flink som har kommet deg dit du er i dag. Jeg får vondt av å lese enkelte kommentarer og er redd for at du tar det innover deg. Ikke gjør det, stå på!

Til dere som sier stygge kommentarer: disse bildene er ikke til reklame, de er for at Kristine får vist frem det hun kan og hvem hun er. Det at dere sier at hun er for tynn og ikke har ''modell ansikt'', viser jo bare hvor lavt ned dere er. Kristine har en kontrakt, noe som da vil si at hun ikke er for tynn og at hun faktisk har ''modell ansikt''. Dere kommer dere ikke til new york via å skrive dritt, for å si det sånn.

15.08.2015 KL. 20:16

Creepy !

ida holen

15.08.2015 KL. 20:36

Hei, jeg synes mange av bildene dine er kjempefine! Jeg kan aldri se så bra ut på bilder som du gjør. Jeg synes desverre også at du ser litt uthullet i øynene, det vil si at øynene begynner å stikke mer og mer ut, ettersom hvor tynnere man blir. Det er faktisk et av de stedene man lettest kan se at noen er litt for tynne. Ønsker deg uansett all lykke til frem over i modellbransjen! Håper du når langt!!

15.08.2015 KL. 20:47

Å herre så tynn :O så syk ut på noen av bildne

Diman Dilir

15.08.2015 KL. 20:51

vacker!

madelen

15.08.2015 KL. 21:32

Du er vakker, og jeg forstår at bransjen er hard angående kropp. Allikevel må jeg påpeke (fordi jeg selv har anoreksi og er undervektig) at du faktisk minner meg skremmende mye om en anorektiker. Er bildene retusjert? I så til felle bør du vurdere om modellbransjen er realistisk og noe du bør satse på. Det er som du vet supertøft, og heller ''ned i vekt'' sånt stress medfører.... Jeg håper virkelig du ser an både byrå og klienter. Ikke alle krav og ønsker nytter å gjennomføre ;) Uansett. Lykke til :D Ta tiden og finn ut hva som er riktig for DEG!

15.08.2015 KL. 22:32

Ja, man må være tynn i denne bransjen. Men nå er du for tynn, du er trilogien for tynn for VS modell. Du har de samme ansiktsutrykkene hele tiden, og poseringene er heller ikke særlig pene

Ella

15.08.2015 KL. 22:38

Du er så nydelig! Elsker bildene, spesielt nærbilde av ansiktet. Stå på videre med modellkarrieren. Du har stort potensial! Btw - du ligner veldig på Cara Delevingne. Tommel opp!

Charlotte

15.08.2015 KL. 22:39

wow! Er det deg?? Kjempefine bilder :)

15.08.2015 KL. 23:01

Flotte bilder! Eneste bildet jeg ikke likte, var det nederste til høyre. Ble bare noe med poseringen som ikke funker for meg, ellers var bildene flotte :)

15.08.2015 KL. 23:22

Wilhelmina som hun er signert med er et ganske stort byrå, så tror ikke dere som sier dette er useriøst vet hva dere snakker om...

16.08.2015 KL. 00:06

Du vet at motebransjen i de fleste land ikke tar i mot undervektige modeller? USA og Japan er vel de eneste landene som fortsatt tillater dette.

Charlotte

16.08.2015 KL. 01:22

"du er pen, men ikke modellpen", vel modeller er som regel ikke spesielt pene. Iallefall ikke klesmodeller. Faktisk er de fleste klesmodeller "sykelig" tynne.

Jeg synes du passer til å være en modell, jeg! Om ikke en VS modell, så er du uansett en modell. Du har et særegent ansikt som er lett å kjenne igjen, struktur i ansiktet og du poserer som en. Jeg kunne godt ha sett bilde av deg for et kjent merke og bare "det er jo kristine ullebø!" og ikke tenkt noe mer over det.

Artig at du når fram Kristine. Stå på!

Erika

16.08.2015 KL. 01:22

Disse bildene var utrolig fine, Kristine!

Eirin

16.08.2015 KL. 09:13

Kjempefine bilder! :-)

Ida

16.08.2015 KL. 10:22

wow du ser nydelig ut

16.08.2015 KL. 10:57

Såå fine bilder! Syns du er så pen å se på. :) Stå på, og masse lykke til vidre i modell/blogg karrieren, du gjør det dritbra! :)

CRA

16.08.2015 KL. 11:39

bra jeg ikke er den eneste som ser at du er syk og trenger hjelp, kan du ikke åpne øya dine snart og innrømme at du har et spiseproblem?

Anniina

16.08.2015 KL. 12:09

Oh my!

v

16.08.2015 KL. 12:47

du er ikke fotogen.. det første bilde av ansiktet ditt er bare rart. Vet ikke hva du prøver å utrykke med øynene dine.

Kamilla Haaland

16.08.2015 KL. 13:43

Nydelige bilder! Synes det er litt trist at folk går rett på anoreksikonklusjonen selvom du er tynn. Ta vare på deg selv og ikke end opp som syk, så kommer du til å komme LANGT som modell :-)

Eline

16.08.2015 KL. 14:27

lev livet ditt slik ønsker, Kristine! gjør det DU vil! ikke bry deg ett sekund om hatere! de er ikke verd din tid. du ser utrolig flott ut på disse bildene! stå på!!<3

16.08.2015 KL. 14:30

Madelen: ingen anoretiker påpeker andres verken vekt eller likheter med sykdommen. Så den må du lenger ut på landet med. Det fremgår åpenbart i din kommentar at du ikke er anoretiker. Det er en sykdom man ikke skal tulle med så gi blanke faen i det.

Anonym: Wilhelmina NY, LA, Miami og London er et stort og profesjonelt byrå ja, men Wilhelmina Vancouver? Not so much, aldri hørt om det engang. Googler du Wilhelmina og går inn på siden, kommer NY, LA, Miami og London opp. Wilhelmina Vancouver er IKKE det samme. Så nei, det hele fremstår meget uprofesjonelt.

16.08.2015 KL. 15:02

Du er pen jente Kristine, det er du, men tenk hvor BABE du hadde blitt om du hadde lagt litt på deg? Nå er du faktisk aaaalt for tynn - det er langt fra pent. Håper du innser det snart. (Nei jeg sier ikke dette fordi jeg er sjalu - men fordi jeg mener det) Tenker nok at både kroppen, helsen og sinnet ditt hadde hatt det bedre om du hadde lagt på deg.

Ellers, ståå på!! Utrolig kult at du har fått en smakebit på modellyrket!

Rebekka

16.08.2015 KL. 15:16

Folkens! Kristine er tynn fra før og hu har kanskje arvet det. Hun har nok sannsynlig høy forbrenning, og det kan man ikke gjøre noe med. Selv om hun ser tynn ut så er hun ikke syk. Hun må da få lov til å være modell da. Jenta spiser jo som normale folk bare at hun har høy forbrenning og det kan hun ikke gjøre noe med. Tror Kristine har vett i hue til å ikke bli en modell som slanker seg syltynn som mange andre. La hu være modell og hu er et godt forbilde fordi hun trener og spiser masse, bare at hun har rask forbrenning. Kropper er forskjellige, deal with it.

16.08.2015 KL. 15:25

øv litt med ansiktsutrykkene, så blir det bra :) litt mer variert, dette ble mye av det samme. Du ser flott ut.

Amalie Djupvik

16.08.2015 KL. 18:04

Det første bilde var kjempe fint! Stå på, Kristine! :)

16.08.2015 KL. 18:17

Hvorfor svarer du ikke i et eget innlegg på alle disse kommentarene du får om at du er så tynn? Du driver en blogg, 70% av alle kommentarene her er kommentarer som går på hvor tynn du er og du har ingenting å si til ditt forsvar? Dette blir bare mistenksomt.

16.08.2015 KL. 18:40

Dersom du spiser det du blogger om innimellom ville jeg antatt at du spyr. Du ser ikke selv hvor tynn du er, og det er vel ganske vanlig, men hvis du skal tenke litt moral her; du er blogger og modell, - en rollemodell for så utrolig mange mennesker, og det du fronter er så sykt og usunt at det er helt trist. Tenker du noen gang på det? At modellbyrået ba deg om ikke å gå opp i vekt får meg til å tenke at de er uprofesjonelle og veldig kyniske. Hjelp meg å forstå dette.

16.08.2015 KL. 19:00

Vil bare påpeke til alle de som skriver at alle modeller er "syklig tynne", og da spesielt Wilhelmina sine modeller, at det finnes modeller (fra Wilhelmina) som er tynne, men som likevel ser friske ut - Bryana Holly for eksempel. Hun er veldig tynn, men hun ser frisk og veltrent ut. Dere ser det samme dersom dere ser VS modellene. De er tynne, men har likevel former, både rumpe, lår og pupper.

Kristine, du er utrolig tynn, derfor bør du jobbe med hvilke vinkler som tar seg best ut på bilder, det nederste til høyre var ikke spesielt bra...

Andrea

16.08.2015 KL. 19:18

DET LYSER MODELL AV DEG, love it!!!

Uttrykket, poseringene, kroppen, symmetrien i ansiktet - du er stunning! Du har noe spesielt, som ikke alle andre jenter har, og det er det som får folk til å rage i kommentarfeltet her. Kjærevene, du har kommet dit du har fordi du har noe særegent, og fordi du har kroppen til en supermodell. Folk må bare forstå at slik du er bygget er fashionindustriens ideal på skjønnhet, uansett om folk mener det er usunt eller ei. Bare gjør det DU synes er sinnsykt gøy, og i faen i hva andre mener. Hadde de som disser deg i kommentarfeltet her havnet i samme situasjon, så hadde de holdt så jævlig kjeft.

Stå på, girl! Heier på deg :)

Maiken

16.08.2015 KL. 19:37

Å herregud, jeg håper virkelig ikke du har betalt for disse bildene.. Er det mulig å se så tynn og skrøpelig ut? Du har kroppen til en 7 åring eler en sliten 90 åring, aldri i livet om dette måler seg med VS f.eks!! Utrolig usexy!!!!

16.08.2015 KL. 19:45

Nydelig kropp! :D

Anonym

16.08.2015 KL. 20:32

FY SØREN SÅ MYE FÆLE KOMMENTARER! hev deg over de kristine, du ser råbra ut og jeg er sikker på at du vil nå langt!!!!

16.08.2015 KL. 20:38

Ser ut som at bildene er for å fronte en kampanje for spiseforsyrrelser .. Dette var rett og slett ikke pent i det hele tatt :/ du ser syk og sliten ut. Og enig med flere over her - det er noe med øynene dine som ikke stemmer.

Jenny

16.08.2015 KL. 20:51

DU SER NYDELIG UT! STÅ PÅ!

SUNNIVA

16.08.2015 KL. 20:52

Jeg så alle bildene på Wilhelmina sin hjemmeside nå, og jeg synes du ser dritbra ut! Tror du kommer til å nå langt, Kristine :)

johanne

16.08.2015 KL. 21:41

Kristine jeg digger deg og bloggen din! Får så mye motivasjon og blir rett og slett veldig glad:)

Jeg synes bildene dine ble kjempe fine, kanskje ikke helt min smak, men FY du er pen!! jeg ble veldig glad av å se d første bilde, d at øyenbrynene dine ikke er 100% like. Mine er også sånn at den ene er høyere opp enn den andre, ble glad selvom d høres rart ut.

Fortsett den gode jobben:)

16.08.2015 KL. 21:42

Dette ser mest ut som en anoreksi kampanje/reklame eller noe😂 Få i deg litt mat, dette er på grensen til tragisk

Helena

16.08.2015 KL. 22:06

Du er helt nydelig <3

16.08.2015 KL. 22:20

sykt tøffe bilder

smurte de deg inn med litt olje på nesen eller brukte de sminke ? nice

16.08.2015 KL. 22:23

Wow, du hadde vært dritdigg med 10 kilo ekstra.

16.08.2015 KL. 22:31

Beklager, men fy faen blir så irritert av folk som føler de MÅ kommentere noe om vekt. Først og fremst er hun, og alle andre, nydelige slik som de er. So what om hun har mindre fett på kroppen enn dere som føler å kommentere slikt? Fuck that. Tenk å måtte lese over slike kommentarer om igjen og om igjen. Jeg har selv hørt nok av "å du må spise mer" "å fy faen så tynn du er" opp igjennom årene. Ikke min feil at jeg kan spise som en gris, men ser fortsatt ut som jeg går på diet elns. Vi er alle forskjellige, deal with it, og hun lever drømmen sin. Hvor lenge du tror på deg selv, Kristine, vil du nå langt. Lykke til videre <3

ingeborg

16.08.2015 KL. 23:23

det første bildet var helt rått!! blir stolt av hvor mye du får til, selv om jeg ikke kjenner deg. Haha, is that weird?

16.08.2015 KL. 23:46

Nydelige bilder,ekte.

Ingrid

16.08.2015 KL. 23:57

SYYYYKT fine bilder!!

madelen

17.08.2015 KL. 01:32

Anonym: Takk for den. Jeg har bare vært tvangsinnlagt, dødelig undervektig og syk i flere år. Nei. Jeg har ikke anoreksi. Jeg bare later som. At jeg advarer Kristine mot sykdommen er ikke for å være slem, men fordi jeg faktisk vet hvor mye en slik modellbransje kan ta på... Anoreksi skal en ikke spøke med, og det er ikke for å være morsom at jeg drar fram det som bekymring! Jeg har aldri sagt hun lider av anoreksi - bare at hun må passe på. Ja, det er en psykisk sykdom, men så fort en er inni den onde sirkelen er det nærmest umulig å komme ut.... Jeg bryr meg null om hvem som tror på at jeg har en sykdom. Det er ikke noe jeg trenger å bevise når den nærmest har hengt med meg halve livet. Så sånn er det med den saken. Mer enn det gidder jeg ikke å diskutere ;)

WOOOHOOOOOOO

17.08.2015 KL. 06:19

FYYYYYYFAAAAAAAN KRISTINE du ser bare rÅlekker ut. Drit i de negative kommentarene. Du har nydelig kropp, fjes og virker i tillegg som en klok jente. Husk at det er de profesjonelle innen bransjen som har valgt deg ut og skjønt at hva du er; Ekte føkkings vare. Stå på!!!

suzanne

17.08.2015 KL. 08:00

Nyyyyyyyydelig!

Theodora

17.08.2015 KL. 08:11

Først og fremst, kjempevakre bilder:) Virkelig stunning og wow faktor! De som sier noe annet har ikke peiling;)

Bra du herdet i bloggverdenen. For noen onskapsfulle folk det finnes her!

Det første jeg tenkte da jeg så bildene var wow så naturlig pen du er. Missforstå meg rett, du er veldig pen med sminke og;) Men disse bildene var råkule:D

En beundrer

17.08.2015 KL. 12:42

Virkelig fine bilder av deg:) Får en skikkelig Cara Delevigne vibe av de, spesielt med de Bryna;)Du kan virkelig nå langt viss du vil;) Ikke bry deg om de stygge komentarene #hatersgonnahate #yourockongirl

Linn

17.08.2015 KL. 13:22

Wow så vakker du er! At det kommer til å bli noe stort av deg er jeg ikke i tvil om. Du har en så naturlig skjønnhet vi fleste bare kan drømme om. Jeg kan ihvertfall innrømme at jeg er veldig misunnelig på deg og alt du har gjennomført i en så ung alder. Men det er så utrolig fortjent! Du har jobbet hardt, og ingen kan si noe annet. Virkelig, virkelig fortjent!

Marion

17.08.2015 KL. 17:03

Det at folk sier at Kristine burde få i seg litt mat og at det ser ut som om du har anorexia - er bare tragisk. Kristine har selv sagt her på bloggen at hun ikke klarer å legge på seg, uansett hvor mye hun spiser. Det at hun får stygge kommentarer om kroppen hennes når hun faktisk ikke kan gjøre så mye med det uansett, er bare dumt. Skjerp dere folkens! Kristine du ser fantastisk ut, på hvert bilde. Jeg synes du er veldig fin uten (og med) sminke, og jeg ELSKER 'modell' ansiktet ditt ;) Stå på, jeg er sikker på at du vil nå LANGT. Elsker bloggen din :)

Andrea

17.08.2015 KL. 17:14

ELSKER CLOSE UP BILDET!! Du er så naturlig ansiktspen Kristine! Kanskje noe å satse ekstra på når modellkarrieren forhåpentligvis tar fart! :D Er ikke så fan av alle de andre bildene, mest på grunn av at jeg syns det kler deg mye bedre og tar seg finere ut i bilder når du bruker kroppen din mer som på bilde 2 og 3 :* Med tiden finner du sikkert ut, på egenhånd og med hjelp, hva som passer akkurat deg best og gleder meg til å følge utviklingen!! STÅ

PÅ! :D

17.08.2015 KL. 17:36

Du er nydelig! Heier på deg <3

17.08.2015 KL. 22:07

Jeg synes du ser flott ut på de fleste bildene, men på det første bildet minner du meg faktisk veldig om Meg Ryan. Du ser egentlig litt gammel og sliten ut på det første. Kanskje en uheldig vinkel og/eller lys, det var bare noe med det ene bildet...

lena

17.08.2015 KL. 23:28

Du ser helt fantastisk ut, ingen tvil!

Elin

18.08.2015 KL. 04:18

Ohmygod, du har deeet modellansiktet da!!! du er syyyyyyykelig pen :((

Barbora

18.08.2015 KL. 08:20

INCREADIBLE you look wonderfully GREAT♥♥

Model in the making and really a suitable face for this job in my opinion

18.08.2015 KL. 17:31

Herregud, du er så nydelig! Vakker!

Zuza

18.08.2015 KL. 19:31

It's actually Michal Rzepecki you've lost an E letter. You look perfect on these photos. So natural, beautiful and young. Congratulations Krissy <3

19.08.2015 KL. 04:54

Ser ut som de har tatt bilde av en hangover heroinmisbruker, dette er virkelig det motsatte av sunt og vakkert

19.08.2015 KL. 05:17

Ser ut som de har tatt bilde av en hangover heroinmisbruker, dette er virkelig det motsatte av sunt og vakkert

19.08.2015 KL. 16:20

Du er vakker og bildene ble kjempe bra!!! Stå på! <3

Eir

19.08.2015 KL. 16:25

Du er så utrolig vakker på det første bildet! Skjønner ikke de som sier at du ikke har modellansikt, for er ikke nettopp poenget med "modellansikt" at de stortsett har et eget særpreg og samtidig er naturlig vakre? Jeg innrømmer gjerne at jeg er misunnlig, men digger deg likevel :) Du er rååå!!!

Sandra

20.08.2015 KL. 00:02

Vakre nydelige deg Kristine :) Kristine er forresten mellomnavnet mitt :p

20.08.2015 KL. 10:48

Det ser ut som du lider av anorexi altså. De nederste bildene ser ud som advarselsbilder "spis opp maten din ellers ender du opp sånn her" !! Helt forferdelig.! Du må få noe kjøtt på kroppen og ta en tur til legen. Ble lei meg av å se på bildene, ser ut som du lider.

Charlotte

20.08.2015 KL. 12:03

Jeg syns bildene er kjempefine! Spesielt ansiktsbildet. Wow det er helt nydelig! Du passer sykt bra til å være modell syns jeg.

Kat

21.08.2015 KL. 13:56

Håper de som booker modeller, ser at dette kroppsidealet faktisk ikke er friskt. Selv om du skriver kontrakt med et stort modellbyrå er det ikke det dermed sagt at man får jobber kastet etter seg. Modeller må fly på casting etter casting dag ut og dag inn, og etterspørsel etter modeller er en promille av tilbudet. Bransjen er derfor tøff da man må hanskes med at man blir avvist og avvist

Ida

30.08.2015 KL. 19:38

WOW! Disse bildene var veldig imponerende, spesielt det øverste!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits