hits

tilbake i hverdagen

Hei! Da var det torsdag og den første skoleuka er snart forbi. Det skal bli godt med helg, selv om uka har gått superfort. Nå er vi liksom back on track med normale skoledager og lekser, og sommeren føles egentlig bare fjern, haha. Flere som føler det slik? Heldigvis er det sinnsykt fint vær enda, da! Jeg har nettopp grillet meg litt i bikini på verandaen. Er så deilig å komme hjem fra skolen og bare legge seg paddeflat i sola.

En ting som irriterer meg; ettermiddagene går så utrolig fort!! Jeg merker det kommer til å bli utfordrende å balansere alt fremover, for helt ærlig synes jeg det er altfor få timer i døgnet. Skole, venner, trening, blogg og lekser tar tid, og jeg er den typen som gjerne vil gjøre... ALLE tingene. Haha. Denne uka har jeg ikke hatt en eneste treningsøkt og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid til overs i det hele tatt. Plutselig er kvelden der og jeg må dusje og komme meg i seng for å være klar til neste skoledag. Men jeg har klart det i en del år nå, og jeg skal jammen meg klare det dette året også. Jeg synes jo det er så gøy å drive på med mye forskjellig :-)

- Her er noen bilder fra en av de siste feriedagene -Laks i mitt hjerte! Jeg og broren min laget en helt enkel lunsj av grillet laks og en bunch med grønnsaker. Laks er så godt, mmm!

Forresten, sistemann i gjengen fikk nettopp billett til LS, så nå er vi klare alle sammen! WOHO! I dag skal vi bestille hotell, så jeg kjører til Emma om ikke lenge. Haha, hva sa jeg? Det kommer til å bli mange besøk i den leiligheten der, ass!

 

11 kommentarer

Nikita <3

Så herlig :)

Hei! Kan du legge ut bilde av timeplanen din? :D

Hanne Mjåseth

Heh, kjenner meg veldig igjen! Jeg ønsker å prestere på alle områder, så det blir nok litt hektisk fremover. Håper bare at all tid, energi og arbeid jeg legger ned i det gjør det verdt det til slutt :)

Håper du får en fin helg <3

😍😍😍

Ulrikke

Hei!

Elsker bloggen din. Du skriver om så mye forskjellig og nesten ingen dag er lik, men jeg lurer på en ting. Har du helt sluttet å gå sammen med Ingvild? Har dere blitt uvenner?

Kristin

Utrolig inspirerende å lese bloggen din. Jeg lurer også på om du har sluttet å være sammen med Ingvild? Og Julie? Det sto om dem på bloggen sånn ca hele tiden før, og nå blir de aldri nevnt. Ikke frekt ment altså, spør av ren nysgjerrighet:)

Mihajlo

Do you have special food program from nutritionist, or you do it on your own? :)

P.S. love from Serbia xoxx

Ida Johanson

Babe!

du "må" gå med midtskill!! Du kler det helt syykt godt!!

Kristine Ullebø

Mihajlo: No, I just eat what I want :) Xx!

Hei kristine

Du er så inspirerende!

Jeg må bare få sagt at du må stå på videre, hardt arbeid LØNNER SEG

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no