Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

summer, please last forever

Det er få ting som gjør mer glad enn å høre mamma komme hjem fra jobb og rope "taco til middag!". Det gjør liksom dagen så latterlig mye bedre!

I følge værmeldingene er dette den siste dagen med sol, så den har jeg nytt maks. Vi spiste middagen ute på verandaen, og etter første blogginnlegg var ute snørte jeg på meg joggeskoene og tok meg en joggetur på fjellet. Å jogge i oppoverbakke er mye bedre spør du meg! Denne sommeren har jeg trent ganske mye til å være meg, og jeg kjenner egentlig at jeg gruer meg til mørkere tider nå ettersom jeg vet jeg blir så slapp på treningsfronten på den tiden av året. Jeg klarer bare ikke å dra meg ned til treningssenteret flere ganger i uka, uansett hvor hardt jeg prøver... Flere som er enige i at det er TUSEN ganger bedre å trene ute i det fri? Et klamt treningssenter stappfullt av folk kan ikke sammenlignes engang.Shorts fra Runwaydreamz

// Taco for dinner makes the day complete! This is our last sunny day here in Førde for a while, so I've made sure to enjoy it as much as possible. We had taco outside (gonna miss having dinner out in the sun!), and then I went jogging. One thing I'm really gonna miss when summer is over is being able to work out outside. The crowded gym doesn't give me any motivation at all haha. Nothing can compare to working out in the nature with the sun and the singing birds, seriously. Aaah, how I wish summer could last forever.

10 kommentarer

alexandraiz

24.08.2015 KL. 22:21

Å gud så herlig det så ut! Kos deg videre resten av skoleuka.

Bianka

24.08.2015 KL. 23:36

Kristine, I'm glad you started to write in english too. I read every single post from you and you are fabulous. Just keep going

Charlotte

25.08.2015 KL. 09:07

I LOOVE SUMMER ååh enn om det kunne være sånn hele året! Btw, du stråler :-D

Kine

25.08.2015 KL. 14:17

Hei Kristine!

Jeg lurer på en ting og håper virkelig at du kan svare meg. Skal snart starte på isotretinoin, og siden du har skrevet her på bloggen at du går på kuren, så lurer jeg på hvordan det går? Er veldig spent!

Hilsen Kine! :-)

25.08.2015 KL. 16:16

Hvor er den fin grå toppen din fra? Liker den sååå godt <3

Julie

25.08.2015 KL. 16:56

Hei Kristine. Dette har egentlig ikke noe med innlegget å gjøre, men hvordan går det med Instagram kontoen din? Fikk du fikset det? I dag har jeg i hvert fall rapportert masse falske kontoer av deg på insta. Mulig det ikke hjelper så mye, men det er i hvert fall bedre enn at ingen rapporter. Håper du snart får kontoen tilbake og får verifisert den!

Kristine Ullebø

25.08.2015 KL. 18:24

Julie: Hei! Jeg har ikke fått svar enda, men har hørt at det kan gå opp til flere uker før de svarer :/ Får bare holde motet oppe, jeg tror det ordner seg i alle fall. :) Tusen hjertelig takk for at du rapporterer falske brukere, det betyr mye! Klem!

Kristine Ullebø

25.08.2015 KL. 18:25

Anonym: Den er fra H&M <3

Kristine Ullebø

25.08.2015 KL. 18:25

Kine: Hei! Jeg kan skrive mer utfyllende om det i et eget innlegg snart :D Lykke til på kuren, gled deg!! ENDELIG noe som funker! Klem <3

Silje

29.08.2015 KL. 20:10

Hei, det er en ting jeg ikke skjønner... Hvorfor trekker du inn magen når du er så tynn som du er? Vil du virkelig fremstå enda tynnere?

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits