hits

easy snack

Mimrer tilbake til NYC... ♥

Jeg savner alt ved New York, jeg. Gatene, Times Square, temperaturen (!!!), menneskene, maten. En ting jeg merket var at matbutikkene langs 7th Avenue var sykt dyre...? Dollarkursen hadde jo mye å si, men likevel. Altså, jeg lurer virkelig på hvor mye penger jeg hadde greid å svi av om jeg eventuelt flytter dit om et par år, haha. Det er liksom sååå fristende å bare stikke innom en av sjappene og kjøpe med seg noe!Vi hadde ikke alltid like god tid til å sette oss ned og spise, så det vi gjorde av og til var å kjøpe med oss denne herlige mini-lunsjen: gresk yoghurt og oppkuttet mango og ananas. Helt himmelsk! Den yoghurten dere ser på bildet, Chobani, anbefaler jeg virkelig å prøve dersom dere spotter den på butikken. Nederst i boksen er det mango-biter i en slags mango-saus, mmm.

// I miss everything about New York. The streets, Times Square, the temperature (!!!), the people, the food. One thing I noticed is that the grocery stores in 7th Avenue were quite expensive...? I wonder how much I'll manage to spend in NYC if I move there, haha. It's almost impossible not grabbing a coffee, a soda or a snack while walking down the streets.

Some days we didn't have that much time so we just bought this yoghurt and fruit. I really recommend the Chobani yoghurt, it's so good! The bottom is filled with mango and some kind of mango sauce, mmm.

15 kommentarer

Anonym

Tusen takk for at du tar deg tid til å ta bilder, redigere, skrive og poste innlegg her på bloggen hver dag!☺️Du er så intelligent, selvsikker, pen, kul og jordnær. Setter virkelig stor pris på dine søte oppdateringer❤️

Christina i London!

Jeg syns også mat i NY er kjempedyrt!! Jeg har en venninne som nettopp har flyttet hjem derfra, og hun sier det er norske priser.. Men så er det kanskje verdt det i en så fin by da, hihi <3

Helene

Hei! Hvor er genseren fra? :)

Bildene dine på Wilhelmina(?) sin hjemmeside er fantastiske!! Ønsker deg lykke til

Dollarn har VELDIG mye å si. 4 dollar var før 23 kr, nå er det 33 kr for eksempel..

Hei! Legger aldri igjennkommentarer, men nå Må bare si at jeg tittet gjennom portfolien hos wilhelmina, og bildene er nydelige! Du er så fantastisk fin. Wow!!!! Tror du kommer til å rocke modellbransjen! Gleder meg til å følge deg videre etter du går ut av vgs! Stå på og lykke til Kristine :)

Nikita <3

Fin skjorte :)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! Tusen takk!! Det gjør meg sååå glad. <3

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk!!

Kristine Ullebø

Helene: Hei du! Genseren er fra lookbookstore.co :)

Barbora

Hey Krisssy, I really appreciate that you have started writing your post in english. Keep it up! :) Greetings from Slovakia. PS: you are really perfect, I luv your style :)

Finnes i Norge og! Heter "Snjo" eller noe i den dur. Finnes i mango og bringebær. Superdigg!

Kan du lage et sånt "på min telefon"-innlegg? :)

Lunch!? Det der holder jo såvidt til mellommåltid...

Kan noen hversåsnill linke til bildene hennes på wilhelmina? jeg finner henne ingen steder???

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no