hits

black pantsBlack pants from IvyRevel

For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg noensinne skulle gå med slike bukser. Vel, her er vi. De er så KULE!! Jeg elsker stoffet, det er sånn dressbukse-stoff. En fryd å ha på seg, rett og slett. Det som er så gøy med disse buksene er at man kan kombinere dem på haugevis av forskjellige måter. Jeg synes de tar seg best ut med elegante heels, men  jeg har også sett at mange bare bruker sneakers og en skinnjakke til. Akkurat det er ikke heeelt min stil, tror jeg, men det ser likevel kjempekult ut.

// One year ago I wouldn't wear these pants. Well, here we are. They are so COOL!! I love the substance, it's like a suit. So comfy to wear. I love the fact that you can combine the pants in so many different ways. I think they look nice with elegant heels, but I've seen people combining them with sneakers and a leather jacket as well.

22 kommentarer

JSH

Så fint outfit! Elske kombinasjonen :)

Anette

Hei Kristine!

Må si at jeg normalt ikke alltid er så fan av hvordan du kler deg, da jeg synest du ofte går med litt utfordrende klær, gjerne trykt lang opp i rompa og det du bil kalle genser, kaller jeg BH. Likevel ser jeg på dette antrekket som utrolig stilig, og noe som du virkelig for til å fungere. Denne outfiten bærer likevel preg av deg, noe som er bra, selv om den ser mye (!!!!!) mer voksen ut. Husk at du er voksen nå, så fortsett med slike antrekk! Smashing!

Buksen er alt for kort til deg

Nata

Hvor er din trøje fra?

Silje

Selv om eg aldri kunne tenkt meg å gå i slike bukser var antrekket superkult, elegant og litt mer voksent. Du er btw veldig pen :) hvor er genseren fra?

Ingrid

Du är hur snygg som helst!!!!

01

Hei Kristine! Ville bare si at du er ei utrolig flott jente og at jeg elsker bloggen din og arbeidet du gjør! Du er kjempepen og jeg håper alt det med instagram ordner seg snart! Håper egentlig at du aldri slutter å blogge, elsker bloggen din supermasse <33 håper du får en super dag og et supert skoleår!

Julianne

Hvilken størrelse har du i buksa?

Kristine Ullebø

Julianne: 32 :-)

Kristine Ullebø

Silje: Tusen takk! Genseren er fra dmretro.com :)

Kristine Ullebø

Nata: dmretro.com :)

Anonym

Du vokser stilmessig, Kristine! Herlig å se. Ser mer og mer ut som en modell. Pretty gal!

Hva er det som har skjedd med overleppen din!!! ??? Liker stilen du ser classy ut

Barbora

Suuuper fashionable! Oldies classy! Amazingly styled Kriss!!

Hanne Mjåseth

Hot chick!! Jeg har også gått til innkjøp av vide bukser og jeg kan nesten ikke vente med å bruke den :)

Nele

I LOOOOVE this outfit, Kris!

Så flott 💜

karoline solsvik

Liker classy-Krissy!

Pernille

Hei :-) Hvor er skoene fra?

Kristine Ullebø

Pernille: Heia! Skoene er fra nelly.no, merket NLY :)

Ida

Wow, for noen bra bilder! Likte spesielt nummer 3, men alle så hetl smashing ut!

eeeelsket dette antrekket på deg!! Veldig annerledes enn den stilen du pleier å gå med, dette var så classy og utrolig kledelig til deg

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no