hits

what do you mean?

Inneholder sponset produkt

What Do You Mean? - Justin Bieber

Den nye sangen til Justin Bieber er noe av det beste jeg har hørt på lenge. Mange synes kanskje den er flat og kjedelig, men jeg synes den er chill å høre på, jeg. Hva med dere? Hos meg har den gått på repeat i bilen, på headset og på Mac'en helt siden den kom ut i går, og kjenner jeg meg selv rett blir jeg å høre på den et par dager til i strekk, og så er jeg møkk lei, hehe. Jeg digger den nye stilen hans innen musikk, det virker som om han har funnet seg selv og sin smak :-)

Det er lørdag! Jeg ringet inn helgen med denne freshe Adidas-kjolen fra Junkyard(Sponset) Du vet når du finner et plagg som passer stilen din helt perfekt? Slik var det med denne. Jeg føler den faller innenfor skategirl-stilen, og jeg er ikke helt der, så jeg synes den passet utmerket sammen med hæler og røde lepper. Da ble den plutselig litt mer Krisssy-ish!

// Justin Bieber's new song is one of the best songs I've heard in a while. Some people may think it's flat and boring, but I think it's a chill and calm song listening to. How about you? It's been going on repeat in my car and on my headset the last 24 hours, and if I know myself right I'm gonna do the same the 3 next days and then I'm gonna hate it, hehe. I love his new style though :-)

It's Saturday! I just received this fresh Adidas dress from Junkyard. (Sponsored) You know when you find a clothing that fits your style perfect? Aaah, I just love it. I feel like this is a skater girl kind of dress, and I'm not that type, so I combined it with heels and red lips which I think looks great. Suddenly it's more Krisssy-ish!

17 kommentarer

Larisa

are you a belieber??

for en stund siden sa du at du skulle oppdatere bloppisen din, har du fortsatt planer om det? :)

Du er så nydelig! <3

Charlotte

Åå, fine deg!! :-D

Kristine Ullebø

Larisa: No, I'm not a belieber, but I really like some of his songs :)

Sunniva K

Du stråler for tiden! Synes også faktisk at de "nye" leppene har gjort looken din komplett! Ikke misforstå, du var alltid vakker, men nå er du viiiiirkelig stunning! Akkurat passe til ditt ansikt, og veldig veldig naturlig og fint!

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, jeg har fortsatt planer om det. Må bare sette av tid til det, hehe :D

Kristine Ullebø

Sunniva K: Tusen hjertelig takk, Sunniva! Det var koselig å høre :) Jeg føler de som gjør inngrep ofte blir stemplet (selv om det i dette tilfellet "bare" er restylane som ikke er permanent) og blir ofte assosiert med glamour-looken, så jeg blir glad når folk sier at det ser naturlig ut - for det synes jeg nemlig selv også. Er en grunn til at jeg bare tok en halv sprøyte!

silje

elsker den sangen

Kristine Bech

Jeg så Jofama jakken din på Bus Stop på Hamar i dag, det hadde jeg ikke regnet med! Så utrolig moro!!

Frida

Jeg vet ikke helt hva som er annerledes med sminken/håret her, men det var sykt fint! Du ser helt fantastisk ut!

Sara

Her var du skikkelig vakker

julie

wow stunning sko, hvor er de ifra? :D

Guro

Løøøøøv it!!!!! men hadde håpet på hip hop egentlig da :)))

Ida

Har ikke fått sakt (eller skrevet, hehe) det før nå, men håret ditt har blitt så utrolig fint etter at du klippet det i USA! Det har alltid vært fint, men jeg synes det ser så bra ut når tuppene er omtrent like lange. Da ser det plutselig så mye tykkere ut!

Barbora

The t-shirt is RAD! And could be styled so many ways ooohh Adidas <3

WOW Kristine!!

Her var du virkelig NYDELiG!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no