hits

norsk natur > palmetrær

God dag! Da var søndagen her. Søndagen er kanskje den dagen i uka hvor jeg gjør mest - av en eller annen rar grunn. I dag våknet jeg klokka ni av meg selv, og allerede 10:00 stod jeg klar for ukas fjerde og siste treningsøkt. Jeg begynner virkelig å komme inn i en god treningsrutine nå, synes jeg! Det eneste som suger litt er at treningsvanene mine forfaller så fort vinteren melder sin ankomst, men i år skal jeg prøve å opprettholde det. Får vel bare jogge på fjellet selv om det snør, hehe?! Det må da gå an, så lenge jeg bare kler meg godt :-) Jeg tror at 90% grunnen til at jeg jogger opp hit så ofte er fordi utsikten gjør et eller annet med meg. Selv om jeg sikkert har vært på dette fjellet 150 ganger blir jeg stående og beundre synet hver eneste gang. Altså, jeg elsker palmetrær men INGENTING slår norsk natur!!

Nå sitter jeg og jobber med mailen min mens jeg fyller på etter trening med en skål gresk yoghurt. Spiste det hele tiden før fordi jeg fikk så dilla på det når jeg var i Hellas, haha :-) Test å topp med valnøtter, druer og bringebærsyltetøy!Om noen timer skal jeg og Vemund se Bølgen på kino. Har noen av dere sett den? Isåfall, hva synes dere om den?

// Hello! Sunday is probably the day I'm most productive - I don't know why haha. Today I woke up by myself at 9 and one hour later I was ready to start on my 4th workout this week. I love to workout now and I really hope that I can maintain that when winter arrives. I mean, I can go hiking even though it's snowing - the only thing I need is warm clothes :-) I think that 90% of the reason why I always jog up to this mountain is because the view on the top. Even though I've been there like 150 times I always stand there and admire the sight. I love palm but NOTHING beats Norwegian nature!!

Now I'm doing some email work while eating greek yoghurt with grapes, walnuts and raspberries. So tasty, you should try it out. In some couple of hours I'm gonna go to the cinema with Vemund, we're gonna watch the Norwegian movie "Bølgen".

16 kommentarer

Sofie

Bølgen er sykt bra!! Den var mye bedre enn jeg forventet! Kos dere på kino!<3

Sofie Marie hansen

Kan du fortelle meg hvor dette er ? Er fra Bergen men bor i Førde, lei av å gå de stedene jeg går. Fin utsikt der og jeg MÅ dit neste uke ! :D håper du svarer.

Silje

Bølgen var en utrolig bra film! Gled deg masse! Spennende, trist og nervepirrende, hehe

Du er så utrolig vakker, og smitter så mye glede. stå på!

talitasverden

For en nydelig utsikt. Er enig med deg i at ingenting slår norsk natur ☺

Kristine

Jeg så Bølgen på fredag, og det må være den beste norske filmen jeg har sett! Så utrolig spennende(var helt klam i håndflatene sikkert halve filmen)og samtidig trist. Har nesten lyst til å dra å se den igjen jeg,hehe!

Frida Hustig

Nydelig utsikt!

Jeg synes bølgen var utrolig bra! Jeg har en stor frykt for å drukne, så satt å vrei meg i setet gjennom filmen, haha. Så spennende. Broren min jobber faktisk i Geiranger nå og jeg fikk lyst til å bare be han komme seg hjem med en gang etter å ha sett filmen.

karoline solsvik

Har lyst til å se den!!:) Kos deg :D Ha en fin søndag sunshine!

åh ja, bølgen e den beste norske æ har sett tror æ! kos dæ :)

Ida

Bølgen var en veldig god og realistisk film. Men var vel litt for skummel noen ganger, hahah :)

Synne

Bølgen er en kjempe bra film! Den var skikkelig spennende, men også utrolig trist... Kos deg 😊

Kjøp deg joggesko med pigger (eller brodder), så kan du løpe ute hele året! :D

hei! jeg bare lurte på om du visste hvor du får kjøpt selvutløser stativ ??

hadde blitt glad for svar! :)

Nikita <3

Fine bilder :D

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Wonderful photos ♥ Nice ♥ ʕ?͡ᴥ?ʔ

Tone

Hvor er mac coveret fra? :) utrolig nydelig

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no