hits

my AW15-collection

Jeg har designet 3 jakker for Jofama per dags dato - og jeg har faktisk vist dere både 1'ern og 3'ern, men ikke nummer 2. La meg presentere dere for Kristine 2!

*SKRIK*!!! Jeg er så stolt! Denne jakken er perfeksjon i mine øyne, og det morsomme er at resultatet ble akkurat slik jeg så for meg i hodet da jeg satt meg ned og begynte å tegne de første skissene. Denne gangen gikk vi for semsket skinn med skinndetaljer på armene og skuldrene, ved glidelåsen og rundt livet. Forresten, fóret inni? Dere MÅ bare prøve den!!! Jeg har aldri prøvd en mykere jakke, og det at den er designet av meg og Jofama er bare så utrolig gøy å tenke på.

Jakkene har hengt inni skapet mitt i en god stund nå, og dere aner ikke hvor mye jeg har hatt lyst å gå med dem, haha. Nå er endelig tiden inne! Høsten er kommet og dere finner Kristine 2 i butikkene nå :-) Om dere følger meg på Snapchat (jeg heter kristineul) så dere at den har kommet på Nelly, blant annet.

// My second jacket with Jofama is now in stores! I LOVE everything about this jacket, and the funny thing is that it turned out to be exactly like what I had in mind. We decided to go for suede leather this time, in two different colors. The brown color is just adorable!! And then we did some leather details on the arms, on the shoulders, by the zip and by the waist. I've been waiting for this autumn for too long because it's been hanging in my closet for a while now and I just wanted to wear it all the time, but I had to wait haha. Finally I can wear it and you can now find this jacket in stores. If you follow me on Snapchat (my name is kristineul) you can see that Nelly has this jacket :-)

31 kommentarer

alexandraiz

Å gud! De er like perfekte som deg,Kristine

Anne

Så utrolig fin!

Madeleine

Du er så utrolig Perfekt! Elsker jakken forresten<3<3

Caroline

Så pene!

Perfekt jakke. Den har jeg lyst på. Hvor får du kjøpt den ?

Steike ke råkul jakke!!☺Spesielt den brune.

Ditta her kan du!😉

Gratulerer du er helt rå 👍

V.

Kristine, can you please add a link here where we can buy it if we're outside Norway and Sweden?

Please.

And is it warm enough to wear it in December for example? :)

har den samme jakken, Super fornøyd :)

carina

Wow, it`s perfect!

Anette

Virkelig perfeksjon i mine øyne! Du er flnk Kristine, og skulle ønske denne hang i skapet mitt også ;)

Barbora

Brutal!!! Totally amazing, This is really good job! Sounds cliché but it looks so detailed and nice

Sanna

Wow! Okei, den her var fantastisk! 😍

Maria

Kristine why you deceappear from instagram? What happend? Btw beautifull jacket!!

Kristine Ullebø

V.: You can buy it on Zalando (https://www.zalando.no/jofama/?sc=false&_q=jofama&qf=1), kouture.no (the jacket will be in the store soon I think) and nelly.com (http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/jakker/jofama-592/kristine-2-591694-14/). All of them ship worldwide :)

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk!! :D Du får kjøpt jakka på nelly.com og zalando.no, og jeg trooor kouture.no også får den inn!

Kristine Ullebø

Maria: My account got deactivated by a mistake, but we're working on reactivating it :)

Mathilde

Hei!

Hvor kommer skinnet i jakkene fra, vil du skrive litt om hvordan de er produsert og hvilke dyr som har mått bøte med livet?

Den jakka var sykt fin!! Hvor mye koster den?

Kristine Ullebø

Anonym: Wiieee, så gøy! Den ligger på 3795 NOK <3

Pelsen var litt for hvit, det ser litt "billig" ut. Mye finere om dere evt legger den mørkere så ser det mer ut som ull/pels.

Og hadde vært fint om du fortalte hvor jakken blir produsert osv, dette er jo vitkig for mange lesere. Jeg synes du skal fronte et bra bilde i denne industrien siden du er så populær :)

Nikita <3

Fine :D

Tea

The jacket looks so fine!

Wow såå fin den var<3 Så misunnelig på alt du får til! Men du fortjener dette så mye, stå på videre!!

Maja

Hei Kristine, jeg har prøvd jakka og den var utrolig fin og god. Jeg bor i Lofoten og på lofotsenteret, på en butikk som heter Zicco har de hatt jakken i en stund nå, ivhertfall før skolestart, men bare i svart. <3<3<3

Nydelig!! Har sååå lyst på den, synd kun et fåtall har økonomi til å betale 4000 for en jakke :(

Malin

Dritfin jakke! Gratulerer! Elsket den brune. Men dessverre alt for dyr for et "vanlig budsjett" som mitt... Har sååå lyst på den, men å betale så mye for ei jakke er nok bortkastet for min del :(

Anna

Har nettopp fått min i svart! perfekt, gleder meg til å bruke den framover

det er noe av det fineste jeg har sett når det kommer til klesfronten <3 <3 dessverre er den for dyr

Amber

Hey Kristine! I absolutely love your jacket <3 I would love to have it hanging in my closet too. It's just a little to expensive for a student. I just hope you will also design such jackets for students on a budget :D :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no