hits

teddy booties

Inneholder annonselenker

Jeg husker jeg sa for noen år siden at jeg aldri har interessert meg spesielt for sko... Vel, det er ingen tvil om at man forandrer seg opp gjennom årene i hvert fall. Jeg har blitt helt forelsket i høyhælte sko for tiden, spesielt disse typene som dere ser på bildene under. *Hjerter i øynene*

Teddy Booties til 499 HER. (Adlink) Nelly har Shoe Week på gang på, så hver dag denne uken finner dere kule tilbud på skoene de har. De jeg har på meg her er fra merket NLY - synes de har sååå mye fint. Er faktisk NLY jeg shopper mest fra :-)

Og ja, dere ser riktig. De er i teddystoff!!!Hei til dere, forresten! Torsdag! Trenger jeg å si hvor mye jeg elsker denne dagen? Jeg kom hjem fra skolen og spottet taco inn kjøkkenvinduet - her snakker vi hverdagsgleder på høyt nivå. Det eneste negative med denne dagen er at en shoot jeg var booket til på mandag nettopp ble avlyst av en litt kjedelig grunn... Ja ja, får ta det med et smil. Nå er planen å gjøre repetere det vi har lært i matten så langt - vi har nemlig årets første matteprøve på tirsdag. Må.gjøre.det.bra! Føler skolen har gått sykt bra så langt i år, og om det fortsetter slik lover det bra, altså.

Uansett, hva synes dere om skoene? Var de ikke dødsfine? ♥

 

7 kommentarer

Lill Falch

digget skoa :O

Nikita <3

Fine bilder :)

Hedda

HVor har du redigert det første bildet? :)

Barbora

Can totally imagine the shoes with a nude sweater...someting like Kim Kardashian has :D haha or I have seen something like that on Zendaya too!! That would look totally fab<33

Carina

Utrolig fine sko, og outfiten! Kos deg med matte i kveld, og lykke til på prøven på tirsdag :) Er deilig den følelsen når du føler alt går på skinner, spesielt på skole fronten. Ingenting slår den følelsen :) Håper du får en super torsdag videre :)

Gabrielle Crystal RoseBonniee

I want this sweater *///*

Love from Slovakia ~

Vilde

Du er så positiv!! :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no