hits

sunset and coffeeYEY, endelig kan jeg bruka jakken min!! Dette er den andre jakken min, Kristine 2. Jeg er helt forelsket i den.

YEY, I finally get to wear my jacket!! This is my second jacket with Jofama, Kristine 2. Absolutely in love with it.

Hei dere! Bildene er fra i går kveld, da jeg og Vemund bestemte oss for å møtes for å ta en kaffe. Eller rettere sagt: te! Jeg har virkelig lyst å lære meg å like kaffe, men jeg er altså ikke der helt enda. Ja ja, det er jo ikke akkurat sunt så det gjør vel ikke noe. Nå som det er høst synes jeg det er så koselig å sitte på kafé eller restaurant og bare drikke noe varmt mens man catcher up. Skal ikke mer til enn det altså!

Nå har jeg nettopp spist pizza med familien for å ringe inn helgen. Ååh, det er like deilig hver eneste fredag. I dag skal jeg være med Emma, Guro og Vemund, og vi skal spise ost og kjeks, slappe av og sikkert se en film eller noe. En fin fin start på helgen med andre ord. Håper dere koser dere i dag, enten dere slapper av fremfor tv'en med godteskåla eller har hæla i taket. Hihi!

Hva er planen deres i kveld? ♥

9 kommentarer

Anna

elsker jakken!! kjøpte min for en stund siden og gjett om jeg har fått komplimenter for den haha <3

Andrijana

Kaffe er faktisk ikke ille! Har antioksidanter, øker forbrenningen, og inneholder NATURLIG koffein - sånn i motsetning til ulike brus og energidrikker.

Isabel

kan du svare på hva som har skjedd mellom deg og ingvild? :)

ingvild

Hvor er vesken til Vemund fra?:D

Nikita <3

Fine bilder :D

Hvor er vemunds veske fra?? Hvordan kjenner dere hverandre? Har aldri lest om han før. Men digget stilen hans. Kåpen også. Spot on

Barbora

Idk I just loove coffee and yesterday I drink a bit more :'D and then I went running outside but it was so pretty <3 Golden hour + running :)) I even posted some photos on my blog if you wanna chcek my running area in Germany. Link attached to my name

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Sunset is really, really beautiful. I really like sky ♥

Also lovely photos and handsome and adorable guy ♥

Love from Slovakia ~

Marte

Herregud, den bucket bag-en! Hvor er den fra? MÅ HA!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no