hits

saturday brekkieAvokado toast and kiwi water

God morgen! Jeg er dødsglad for at jeg ikke dro ut i går, for da hadde jeg helt sikkert vært død i dag. Helt ærlig er jeg blitt litt lei av å dra ut i det siste, for når man først får helg etter en lang skoleuke frister det mer å slappe av og hente seg inn igjen enn å dra ut og drikke. Jeg er definitivt et partymenneske, men det i perioder :-) Slik er det vel med det meste, I guess! I hvert fall synes jeg kvelder foran tv'en med venner er sååå deilig, og jeg kan gjerne gjøre det mange helger på rad. Så i går var jeg og Guro hos Emma og vi så Criminal Minds med ost, kjeks og druer. Herregud, vi så de jævligste episodene noensinne! (En av dem handlet om en liten gutt som var sosiopat og hadde drept lillebroren sin) Den serien der er så SINNSYKT bra laget at jeg klarer ikke å beskrive det. Noen flere som følger med på det? Vi så litt fra sesong 4 i går og ughh... jeg måtte seriøst sjekke at bagasjerommet var tomt (og bilen generelt) før vi kjørte hjem igjen. Og når jeg kom hjem så spurtet jeg alt jeg kunne fra bilen til døren, haha. Det er så villt.

Det var forresten en mann som ble meldt savnet og deretter funnet død på et fjell her i Førde i går, og siden vi er en såpass "liten" by merker jeg at slike ting setter litt preg. Jeg kjente han ikke, men får utrolig stor medlidenhet ovenfor de pårørende. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det må være for dem.... Slike ting treffer meg bare så hardt. Jeg mener, han var noens pappa. En kone's mann. En kompis.

Aldri ta de rundt deg for gitt. ♥

11 kommentarer

Nikita <3

Åhh så herlig :D

Amalie

Det er litt teit, men jeg føler liksom at jeg kjenner deg etter å ha lest bloggen din såpass lenge. Du er pen, smart, flink til mye, har mange venninner og har allerede som 18 åring nådd langt; både som blogger, designer og nå også som modell. Du setter deg mål, jobber hardt og og gir deg ikke før målet er nådd. Dette er egenskaper du bør sette høyt og være stolt av - for det er lov å være stolt. Jeg synes du er et bra forbilde. Du jobber hardt, gjør det bra på skolen, har en sunn livsstil og oppfyller drømmene dine. Hvem kan si at det ikke er noe å se opp til? Bloggen din viser en sterk, reflektert, smart og tøff jente som opplagt har egenskaper andre bør strekke seg etter. Jeg kjenner deg ikke, men jeg kjenner deg likevel. Du kan klare alt. Bare fortsett med det du gjør. Jeg digger deg!

Han som var funnet død er onkelen til en i klassen min. Må være kjempe trist for dem :(

A

Har sett ALLE episodene av alle sesongene av Criminal Minds, lettere obsessed kan du si :) Så ja, jeg følger også med!

hvilken nettside ser du Criminal Minds på? :-)

Gabrielle Crystal RoseBonniee

Mmmm, yummy ♥

Barbora

Great photos <33

People are precious and We should treat them like that

Sara

Hei! Jeg lurer på et par ting til neste ukens spørsmål <3

Hva pleier du som regel å drikke på fest?

Har du kontakt med jentene du skulle reise til Rhodos med?

Beste og verste fag nå for tiden?

Hva er den verste karakteren du har fått?

Har du gått på en sport før?

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg bruker amerikansk netflix :D Der får man alle sesongene!

Kristin Solberg

Nam!!

Jessica Simon

Oh my gosh I am completely obsessed with criminal minds too! It's so scary, but so addicting! Haha

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no