hits

sunday

God søndagsmorgen! I dag bestemte jeg meg for å sove ut, ettersom jeg ikke hadde noen andre planer enn å gjøre matte. Da er det greit å være opplagt :-) Vi har prøve på tirsdag, så jeg tenker å bruke disse to dagene på å øve. Det er jo siste året nå, så nå er det ingen unnskyldninger!

Forresten, om det er flere som skal øve til prøve i dag så fant jeg nettopp to sanger som passer perfekt som motivasjon på ørene: Unbreakable og All For Love av Madison Beer. Har visst fått dilla på sangene hennes, jeg! Hun er jo kjempeflink, og "bare" 99??? Wow. Jeg vimset forresten rundt på YouTube i kveld og kom ikke over hvor sinnsykt mye hat hun får. Slike ting irriterer meg skikkelig. Hvordan får folk seg til å skrive "hate you" til en person de aldri har møtt? Uff, det er jo helt trasig. Hun rocker likevel da! Og så har hun kapret bae goal #1, også kjent som Jack Gilinsky. Jeg har crushet på han i evigheter, haha.

Slik har jeg gått rundt i morges. Denne skjorta er sååå deilig, iiih! Her har jeg forresten på meg min favoritt-bh noensinne. Jeg falt for den med en gang jeg prøvde en på Victoria's Secret, og siden det er sjelden man finner den perfekte bh kjøpte jeg med meg samme i beige like greit. Beste kjøpet på lenge, takk til meg selv! Anbefaler alle å prøve den neste gang dere er innom VS.Så her har dere min spot for øyeblikket. Nå skal jeg sette i ørepluggene og fortsette repeteringen!

13 kommentarer

:-)

Hedda

99? meiner du 99er eller 16 år?

Nikita <3

Fine bilder :D

Emma

Elsker MADISON <'3333

Hei! Jeg lurte på hvordan du øver til matteprøver?hadde også vært sykt kult av deg hvis du la ut bilde av matteoppgavene dere får på prøva(etter at du har hatt den sa, ofc;P) trenger å repetere selv skjønner du:))

Beate

Hei! Tar du R2? I så fall, synes du det er vanskelig? :)

Er det bh'en som gir deg så store pupper eller har du tatt silikon? Så veldig fint ut :-)

Madeleine

lykke til med øvingen =)

Hei!

Jeg lurte på om du kunne fortelle hva de energi eller koffein tabelettene som du tok av broren din i vår og som hjalp deg med konsentrasjonen, heter og hvor du eller han fikk tak i dem?

Trenger sårt noe til å holde oppe konsentrasjonen og motivasjonen for å lese! Har vanskelige fag dette semesteret og ligger bakpå!

Prøvde å finne innlegget å linke til for å vise hvilke du snakket om, men fant det desverre ikke! Håper du vet hva jeg mener!

xoxo

hvilken matte har du?

Emilie :)

Hei :-) Jeg har nettopp begynt på videregående, og sliter så SYKT med å få meg et nettverk. Er ganske sjenert, og har aldri vært noe flink til å få nye venner. Virker som du er veldig flink.. Kan du lage et innlegg om hvordan en skal bli kjent med andre? :) Eller gi meg noen råd? Haha......

KAJA HØGLUND

Åh, hun er så flink! Om du er på kikk etter noen nye sanger anbefaler jeg deg å sjekke ut Bergs!

https://soundcloud.com/bergsofficial

Han er norsk og super flink :-)

Klem fra Australia

Elsker at du blogger om skole innimellom. Får så mye motivasjon av å se på bildene dine!! :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no