hits

the ultimate autumn dress

Inneholder annonselenker

Den burgunderrøde kjolen min som jeg har fått så mange kompliment for og spørsmål om er fra Nelly. Den har sånn skikkelig deilig stretchy stoff! Jeg åpnet faktisk pakken på morgenen 20 minutter før skolen startet og jeg kunne bare ikke unngå å ta den på meg. Så da ble det kjole på skolen, gitt. Det jeg elsker med slike kjoler er at man kan tone de ned om man ønsker, så jeg bare tok en svart, casual kåpe over og Nike Air Force; vips, perfekt skoleantrekk.

Jeg og Håkon diskuterte verdensproblemer til klokka ble 1 i natt, så hva skjer? Jeg forsov meg i dag. Ja ja, jeg rakk jeg skolen heldigvis, i tillegg til at jeg fikk diskutert ting med bruttern. Jeg har så mye på hjertet for tiden, og jeg elsker det. Det er så gøy å mene, reflektere og rett og slett bare prate om ting. Og så må jeg bare si en ting, og det er tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene på innlegget jeg postet i går kveld. Dere er så gode, dere! Når det gjelder nesen min virker det som om det var et sjokk for mange at jeg har hatt kompleks for den. Jeg vet at man gjerne peker ut feil ved seg selv som andre ikke engang ser, men jeg vet også hvor lett det er å skjule det man ikke liker på bilde. Jeg har fått en uvane at jeg presser inn nesen på bilde, og ja, jeg vet det muligens høres skikkelig teit ut, haha. På enkelte bilder synes jeg også at nesen min ser fin ut, men da har jeg vært heldig med vinkling. Føler jeg da.. Kanskje jeg bare overanalyserer det. Jeg har for eksempel flere venninner av meg har pekt ut "feil" ved sin egen nese og de feilene er ting jeg helt ærlig aldri tenkt over. Vi skulle sett oss selv utenfra, eller hva? Man blir liksom stuck i sitt eget forvrengte perspektiv.

Kjolen er utsolgt i fargen jeg har, men dere finner samme i svart HER. Skoene er også fra Nelly og jeg bare måtte ha dem ettersom jeg fikk så mye bruk for de jeg har i hvit - disse skoene passer jo til alt. Link HER. (adlinks)

Nå skal jeg gjøre matte! Det frister mye mer å dra til byen på kafe eller løpe meg en tur i det fine solskinnsværet, men jeg har matteprøve i morgen så her skal det øves. Vi har om følger, rekker, avdrag, lån og slikt nå og da er det et par formler som må sitte inne, så jeg hengte skrev dem opp på post-it-lapper som jeg har hengt rundt i rommet mitt. Genialt, haha!

14 kommentarer

Tea

Så fint det nye designet ditt er! Flott kjole også :)

du viste denne kjolen på bloggen på lørdag

Linda Marielle

Du ser fantastisk ut ^_^

Hvilken størrelse har du?

camilla

Jeg syntes nesen din er skikkelig fin jeg, haha skjønner ikke hva du ser som er galt i den? Jaja, nesen er vel noe alle er ufornøyd med. ;)

JuliaSofie

Stiligt antrekk :)

Charlie

Det er jo en selfølge at man finner komplekser med seg selv når man tar 100 bilder av seg selv hver eneste dag! Altså det er jo ikke rart i det hele tatt, det er din egen "feil", kun ditt valg. Jeg tar aldri bilder av meg selv og studerer ikke meg selv eller leiter etter feil.

Barbora

I want your height and your dress plus hair

Om du kan lage et innlegg der du forteller hvordan du øver til prøver og sånt? Jeg går i første vgs nå :D Det er så kjekt og spennende! Fin kjole, forresten!

Mina

Fine sko, men de så litt små og ubehagelige ut :/

Nikita <3

Fin kjole :)

Emma Hulleberg

Nydelig! Både kjolen og deg <3 Du ser helt smashing ut

Michaela

Hei! Jeg lurte på om du kunne ta å skrive et innlegg om hvordan du øver til prøver og hvordan du får motivasjon til å stå på sånn som du gjør?

Du er bare helt rå! Gjør det bra på skolen samt som du er vakker og drit kul!

Elin

Skjønner ikke hvorfor du ikke kan ta bilde av det antrekket du hadde på deg den dagen? isteden for høyhelene så tar du på deg de nike air force skoene som du FAKTISK hadde på deg?:))) irriterer meg grønt av at du skal jåle og pynte deg så mye kun for å få bra bilde til bloggen.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no