hits

kristine 2

Jofama by Kristine Ullebø

"Kristine 2"The softest and most comfortable jacket ever

Dette folkens, dette er verdens DEILIGSTE jakke noensinne!!! Jeg er så stolt over å kunne si at jeg faktisk har designet den selv. Denne gangen gikk vi for semsket skinn på utsiden med den mykeste pelsen du kan tenke deg inni. Og nei, det er så klart ikke ekte pels :-) Jeg hadde den på meg på skolen for første gang og alle som prøvde den fikk sjokk når de kjente det deilige foret, haha. Best av alt er at hele jakken er foret innvendig, så her er det faktisk klin umulig å fryse. Jeg har bare lyst å brette jakken utover sengen og sove med den, så god er den.

Jakken kommer i svart og brun. Her har jeg kombinert den svarte med mine favorittfarger: svart og hvit. Det slår aldri feil. Den brune står veldig fint sammen til lyseblå jeans, spesielt om de er litt hullete og slitt. Klikk dere inn her for å se alle bildene på nettsiden til Jofama!

Så, hva synes dere?! Jeg håper dere liker den, for jeg elsker den!! Den er nå ute til salgs, og om dere lurer på hvilke butikker så finner dere oversikt over det her. Bare skriv inn navnet på byen din, så kommer nærmeste butikk opp! Xx

20 kommentarer

Ella

Tør jeg spørre hvorfor det "så klart" ikke er ekte pels på jakken når du har brukt ekte skinn i jakkene dine? Det er i bunn og grunn det samme.

Sara Josefine

Hei, håper du ikke tar dette som pirk eller noe negativt, men jeg ville bare tipse om at Styleconnection har fått klaging fra forbrukerombudet for å ikke merke innlegg som er rettet mot egne produkter. Tenkte det kunne være greit for deg å vite slik at du ikke får de på nakken, det er jo ikke noe gøy : )

Ønsker deg en fortsatt fin kveld! : )

Anna

fikk min jakke for en stund siden og er SÅ fornøyd! har fått tusen komplimenter for den, selv pappa syns den var fin! good job Krisitne

Veldig fin jakke men kjipt den er så dyr og stopper på Str 40

Camilla

liker den veldig godt i brun!

Marlene Nilsen

Den var veldig fin :)

Hege

Stolt har du all grunn til å være! Rålekker jakke :)

Utrolig fin jakke! Bra det ikke er ekte pels :))

Mari

Synd det ikke er ekte pels... Syns den er veldig fin, men tror neppe jeg vil betale såpass mye for noe med falsk pels som sikkert blir stygg med en gang ://

Kristine Ullebø

Anna: Sååå gøy å høre, Anna! Klem <3

Synne Solheim

Hei Kristine! Jeg er fast leser av bloggen din og vil bare si at jeg elsker den, du har lyse klare bilder og du oppdaterer hver dag, kjempebra jobba! Fortsett den gode jobbingen og så ville jeg bare si at jakken var sinnsykt fin!

Selvfølgelig ikkje ekte pels..men SKINN, det er jo heilt greit... høyre du ikkje sjøl kor latterlig det høyres ut?

Nikita <3

Åhh så fin :D

Har utrolig lyst på den, føler for å ha en annen vinterjakke enn de parkasene som alle andre har. Får se om pengene strekker til, hahah

Kjempelekker jakke 🎉🎉🎉🎉

Isidora

Ååh, kjempefin jakke! :) MEN å bruke ekte skinn er det samme som å bruke ekte pels. Tror det er grunnen til at mange ikke vil kjøpe den.

Tina

Den jakken er virkelig kjempe fin (!), men jeg kommer ikke til å kjøpe den da den er i ekte skinn : ( Er det noe du eventuelt kunne vurdert til neste gang, og ikke lage de i ekte skinn? Ellers synes jeg du er kjempe flink. Stå på videre!

Barbora

Totally crazy cool design!! Looks like the best piece for the cold days

Mathilde

Hei,

Har spurt om dette i alle innleggene dine med disse jakkene på, og etterlyser veldig informasjon om skinnet du har brukt.

Husk på at dette er kyr som har levd en gang og jeg vil gjerne vite hvor de kommer fra og hvordan de har hatt det.

Vær vennlig og svar meg, takk på forhånd.

Victoria

Hei. Dette er et betalt samarbeid og du bør vel merke det som annonse/reklame? Er det noen grunn til at du ikke gjør det?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no