hits

high heels and red lips

På lørdag startet jeg kvelden med disse snuppene! For noen jenter, sier jeg bare!!

Guro, Sunniva og Emma! Her er vi nesten den fullverdige 3STA-gjengen, minus Synnøve. Sunniva gikk i klasse med oss i første, så hun kommer alltid til å være en del av A-klassen, hihi ♥

Det var sååå gøy å pynte seg skikkelig, for en gangs skyld. Etter en god middag satte vi på musikken, sminket oss og tok på oss kjolene. Pluss røde lepper! Så klart. Mitt beste sminketips når du skal ut er å ta på masse highlighter, for da "skinner" ansiktet ditt når du tar bilde med blits. Det ser dere sikkert på disse bildene. Jeg påfører det på kinnbeinet, over leppa, på nesebeinet og i tinningen.


Nå skal jeg på apoteket og hente Isotretinoin, endelig! Hudlegen min er i Japan av alle steder, haha, så det tok litt lengre tid å få sendt resepten til apoteket. Men nå er den endelig kommet, yey! Når jeg er hjemme igjen tenker jeg å ta meg en joggetur. Jeg har hatt opphold fra trening i 2 uker nå på grunn av mye skolearbeid og planer stort sett dagen lang, og først i dag finner jeg ut at vi har cooper-test på skolen på onsdag. ÅÅÅH, det er så typisk meg!! Haha! Men jeg er veldig lett-trent når det kommer til løping så jeg tror ikke det blir noe problem, egentlig. Men jeg har liksom TO cooper-tester igjen etter alle disse årene på skolen og jeg vil gjerne gjøre det bra. Skal løpe som bare fyyyyy!

12 kommentarer

Er den grønne cocktailmixn god? Har alltid hatt lyst til å kjøpe den, men ender alltid opp med noe annet! hva er godt å blande med til den?😄

Malin<3

Når du jogger den vanlige joggeturen din opp til fjellet, hvor lang tid jogger du ca, og hvor mange kilometer?:)

hva skjer med trutmunnen på alle bilder

Kristine Ullebø

Malin: Jeg bruker 27 min fra døra mi til toppen, og så går jeg bare ned igjen, så det tar sånn ca. 50-55 min til sammen :) Det er 6-7 km til sammen!

Kristine Ullebø

Anonym: Det var Guro som drakk den, men så vidt jeg forstod falt den ikke helt i smak, haha! Så jeg ville ikke sløst bort pengene på den :) Hun blandet med Absolut Vodka.

haha hvordan sitter du på det nederste bildet?

Det ville vært mitt verste sminketips. Gud så svett du ser ut :)

Lise

Hvor er kjolen fra? dødsfin!!

Kristine Ullebø

Lise: Midori! :) Fra Kouture.no

dette er bare tragisk, herregud - hvor gamle er dere?! Oppfører dere som 14-åringer jo

Tonje

Herregud så fin du er! Blir nesten lei meg på dine vegne på grunn av alle som skriver så stygt til deg. Stå på!

Pappa

Den vodkaen er ikke du gammel nok til frøken.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no