hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg vil ikke bli duckface

Let's talk lips! Leppene mine er noe jeg har fått jevnt spørsmål om de siste ukene. Jeg vet det er noen som er i samme situasjon som jeg var i, og da er det ofte mye man lurer på. Hvor mye skal man ta? Hvor i leppene? Hvor mye koster det?

Jeg tok restylane for første gang i sommer, og jeg lover dere, det tok lang tid før jeg faktisk turte å bestille time. Duckface var det siste jeg ville bli, så jeg kastet alltid tanken om å faktisk fylle restylane ifra meg, men så viste det seg at leppene mine irriterte meg mer og mer med tiden. Jeg synes små lepper er fint og har ingenting imot det. Men jeg følte bare at det ikke passet i ansiktet mitt, og det kan gjerne ha noe med å gjøre at jeg har litt stort ansikt/hode, og det samme med øynene. Så små lepper... Nei, jeg synes bare ikke det stod i harmoni.

Slik så leppene mine ut før. Bildet til høyre lyver egentlig litt, for her så de jo faktisk veldig fine ut spør du meg! Men på bildet til venstre ser dere at overleppa var ganske liten og "forsvant" litt.

Nå har jeg fylt 1.4 ml i leppene mine. 0.7 ml første gangen, og 0.3 ml noen uker senere for å jevne ut en noe skjev overleppe (det er ikke 100% garantert at restylanen legger seg 100% likt på begge sidene, så det er normalt å eventuelt komme tilbake og justere det), deretter 0.4 til i overleppen litt senere. Mesteparten ligger i overleppa ettersom det i bunn og grunn bare var den jeg ville fylle, men vi fylte også litt i underleppa for å få litt mer volum og for å gjøre den like glatt som overleppa. I overleppa har jeg fylt både i kanten for å løfte leppene mer opp, og i selve leppa. For dere som bor i Førde og lurer på hvor jeg gjør det, så er det hos snille Laila på Klinikk Førde. Jeg har betalt behandlingen selv, så dette er ikke noen form for reklame, men hun er sååå flink at jeg synes hun fortjener litt skryt ♥

Her har jeg tegnet en liten strek med lipliner på amorbuen da (den lille gropen på overleppen, haha), så bildet representerer ikke resultatet skikkelig. Men ja, jeg er i alle fall utrolig fornøyd, og jeg har fått kjempemange kompliment for leppene mine den siste tiden - noe som er kjempekoselig med tanke på at jeg faktisk ikke kunne fordra dem før. Aller helst ville jeg ikke at folk skulle se på dem før, men det er jo litt vanskelig ettersom leppene er gjerne noe man setter blikket sitt på når man hører på vedkommende prate. Eller? Haha, lol. Jeg har lovet meg selv at jeg IKKE skal gå meg selv blind vel og merke, for det er litt av grunnen til at jeg i utgangspunktet var usikker på om jeg skulle ta restylane. Unnskyld, men jeg har sett så mange stygge resultateter... Haha. Store lepper er som regel bare fint dersom det er naturlig (dere som er født med det burde være superhappy), men jeg har tatt såpass lite at jeg føler det fortsatt ser naturlig ut. Men hadde jeg tatt mer nå - da hadde jeg bikket den grensen. Så jeg kommer bare til å etterfylle restylanen når den går ut - så ikke noe mer volum på denne jenta med andre ord.

Isåfall måtte dere ha stoppet meg... Seriøst.

20 kommentarer

Maiken Elise

08.10.2015 KL. 21:05

Det ble veldig fint! Synes heller ikke det er fint med for mye, men du hadde akkurat passe :-) Ha en fin kveld!

Ida

08.10.2015 KL. 21:24

Fint! Legg ut flere bilder av leppene dine da :-D

Nikita <3

08.10.2015 KL. 21:27

Du er like fin uansett :)

08.10.2015 KL. 21:31

hei!

jeg lurer på on du har acnearr etter kviser og de prikkene du hadde i huden før du gikk på den kuren du fikk fra legen?

og om du har strekkmerker, evt vet noen behandling for det? :-)

08.10.2015 KL. 21:32

Det var mye finere før!!!!

08.10.2015 KL. 22:35

åneii det der var virkelig ikke fint!! så mye bedre før!!

08.10.2015 KL. 22:39

ser ikke resultat?

Jlb- Janne Bodin

08.10.2015 KL. 23:06

Du er like vakker uansett <3

08.10.2015 KL. 23:10

Mye finere før dessverre

08.10.2015 KL. 23:11

Den amorbuen burde du tone litt ned haha...og nei IKKE ta mer, du har rett i at der går grensa. Allikevel ser jeg ikke at du hadde trengt å ta noe i det hele tatt. Man er slik man er, og det ser som oftest kjempefort fake ut også når man gjør noe som egentlig helst med seg selv.

Hege Kristin

08.10.2015 KL. 23:24

fint! :)

Maria

09.10.2015 KL. 00:18

Syntes det var fint på deg, og er ikke så viktig om andre syntes det er fint eller stygt så lenge du er fornøyd (så klart er det koselig å få positiv respons!)

Da jeg tok det (0.5) ville jeg ikke ha så mye som du har på overleppa i sidene, men mer nedtonet. Ser nå at man ikke ser ut som en duck selvom man har mer på sidene som deg, så takk for "åpenbaringen" haha!

09.10.2015 KL. 00:20

Kan du vise et bilde av hvordan reaultatet egentlig ble, uten liplineren på amorbuen?

09.10.2015 KL. 00:25

Syns det du har er veldig fint nå! Ser ikke unaturlig ut, hvis man ikke hadde visst om det kunne man lett bare gått utifra at det var sånn naturlig! Akkurat passe!

Charlotte

09.10.2015 KL. 01:45

Jeg synes faktisk det vises at du har fylt på, og at det var finere før. Men om du er happy så er det ingenting som er bedre enn det!

I fjor sommer sto jeg lenge foran speilet og irriterte meg over overleppen min jeg og. Nå er jeg veldig glad for at jeg ikke gjorde noe med dem, og er fornøyd med sånn jeg er.

Natta!

Nora

09.10.2015 KL. 09:07

For noe tull, du hadde da kjempefine lepper.

Finnes da folk som nesten ikke har lepper, og det er da bare sånn det er!

Godta den du er.

Snart tar du vel silikon og opererer nesa også, ikke fordi du "har noe imot små pupper og skjev nese", men fordi det passer mye bedre for kroppen din. Dårligste argumentet ever... Alle bloggerne har akkurat de samme argumentene når de tar plastiske operasjoner. Si det som det er: Jeg vil ha store lepper, store pupper og liten nese.

09.10.2015 KL. 14:09

Små overleppe før? Really? Du hadde kjempe fin. Skulle ønske jeg hadde sånn. MIN overleppe er noe du kan kalle liten , ikke din. Din passa perfekt til deg, den var fyldig og fin. Men jaja sånn er det, man ser ofte ting på seg som ikke andre ser.

Men jeg misunner utsendte ditt til 10000293 virkelig du har så fin kropp

Barbora

09.10.2015 KL. 17:19

Duh girl LOVE your lips! It is a decision that everyone is free to take and seeing you happy with the results is really something that matters

10.10.2015 KL. 02:58

Vet ikke om det er restylanen eller lip lineren, men leppene dine ser faktisk trekantede ut. Ikke fint.

12.10.2015 KL. 09:36

Du er fin uansett! Jeg har tykke lepper fra før av og det er jeg glad for. Er ikke i mot tynne lepper eller, men tykke lepper passer best for ansiktet mitt. :)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: