hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ekte latter

Du vet når man snakker med venninnene sine om at man må ha mange koselige julekvelder i desember? Hadde vi bare ikke hatt to prøver og to innleveringer per uke skulle jeg gjerne bakt pepperkaker og hørt på julemusikk med venner hver eneste kveld, ass... Men I GÅR! Da var det på tide med en skikkelig jentekveld igjen. God mat, julemusikk, dempet lys og jentesnakk til langt over midnatt... Det var akkurat det jeg trengte.

For en gangs skyld prøvde vi oss på en ny middag! Det ble foccacia og kylling- og mangosalat med tzatziki-dressing, om du sitter fast med gode ideer til middag med venner kan det kanskje være et tips? Det smakte helt himmelsk, i tillegg er det veldig koselig og sosialt å lage det. Mmm!

Ekte latter.

Når alt kommer til alt er det de du smiler og ler med som betyr noe. De du får vondt i magen av å være med fordi du ler så mye. De som gjør at du drar et lite smil for deg selv før du legger deg om kvelden.

Aldri glem det.Vin på en onsdagskveld? Usikker på om jeg føler meg voksen eller om jeg føler meg som den hobbyalkoholiker. Heh.

Jeg har fri i dag! Så jeg sov til klokka 11 og sitter fortsatt her i pysjen mens jeg besvarer mail og rydder på rommet mitt. Nå kjenner jeg faktisk at julestemningen begynner å snike seg innpå, på ekte. Jeg kjenner nemlig en slags ro i kroppen som jeg kun kjenner på en gang i året, og det er i jula. Fy søren, så deilig.

4 kommentarer

Maiken Elise

17.12.2015 KL. 13:16

Så koselig! Hadde også en sånnen kveld igår, det er så deilig med de dagene der :-) Ha en fin dag.

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

18.12.2015 KL. 16:28

Such a good atmosphere. Love your photos, as usual!

Kristine Ullebø

18.12.2015 KL. 18:13

Gabrielle Crystal RoseBonniee: Thank you, Gabrielle!

Astrid

18.12.2015 KL. 19:58

Hva slags brød var det? :)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: