hits

it's only 6 months until summer.... then why not buy 3 new bikinis?

Det har blitt en sånn fast tradisjon for meg å kjøpe ny bikini rundt juletider. Hvorfor? Næh, godt spørsmål. Kanskje fordi jeg alltid ligger 10 steg fremfor alle andre. Mens folk gleder seg til jul og har fokus på julegaver, julekakebaking og andre julete-ting, sitter jeg med nesa på triangl.com og klikker hjem sommerens bikinier. Det er jo tross alt bare seks måneder til juni, da! Og kjenner jeg været i Norge rett så vil vi få en periode i type april/mai hvor det er dødsvarmt, så her gjeder det å ha bikiniene klare. WOHO! Jeg går for Triangl i år også. Da jeg så de hadde fått tre nye modeller måtte jeg bare klikke dem hjem. Den hvite er min favoritt uten tvil, jeg mener, bare se på den da! Kan tenke meg den vil se bra ut til solbrun hud. Shit, som jeg gleder meg til å bli brun igjen.

Stoffet er forresten litt sånn våtdrakt-ish, så de er sykt behagelige å gå med, og de tørker kjempefort. Alle tre bikiniene er uten push up, men av en eller annen grunn gir de en slags push up-effekt? Ikke så mye da, men jeg synes de sitter kjempefint på :-)

Hva synes dere?

22 kommentarer

Kristi Pedersen

SÅ fine de var! :D Jeg er sikker på du kommer til å bli nydelig i de <3 Håper ettermiddagen din blir fin <3

Emma

Hvilken størrelse bruker du i overdel? Spør fordi jeg er usikker på hvilken størrelse som passer ettersom jeg ikke har så stort brystparti hahah. #smalltitssquad

Amalie

Hei :-)

Er den hvite trusen gjennomsiktig? Og betaler du toll? Klem

Gro

Hei! Jeg har nettopp startet på Isotretinoin, og lurer på hvilke hensyn du har tatt når det gjelder alkohol? Hørt man skal være litt forsiktig! Så lurer på hvor mye du drakk, dvs hvor ofte og hvor mye av gangen? Digger bloggen din!

til deg som spurte om toll

prisen for bikiniene til sammen er ca 2400 kr. med frakt, moms og toll blir prisen rundt 3200 kr

Veldig fine! Hvilken størrelse bruker du? :-)

Synne H

Nydelige bikinier! Hahaha, tror jeg hadde lengtet for mye etter å bruke de om jeg hadde kjøpt dem nå. Jeg pleier alltid å henge etter med bikiniinnkjøp, så når jeg går på butikken for å handle er de fineste i min størrelse utsolgt - alltid. Ha en fin kveld :-)

Sjekk ut moanabikini.com! Helt fantastiske bikinier som jeg tror du vil like!

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

White one! ♥

Have a nice Christmas!

Dina

kan du legge ut bilder av deg med bikiniene på sånn at man ser hvordan de sitter? og kan du si hvordan størrelse du har de i? De var nydelig!

Kristine Ullebø

Dina: Jeg kommer til å vise bilder av bikiniene på når anledningen byr seg, hehe! Føler ikke for å stille meg opp på rommet midt på vinteren med bikini :) Jeg har mine i XS!

Kristine Ullebø

Gabrielle Crystal RoseBonniee: I love the white one too <3 Have a nice Christmas!

Kristine Ullebø

Synne H.: Haha, ikke sant, det skjedde alltid med meg før.. Funker sjeldent å finne bikini i siste liten. Ha en fin kveld du også! :)

Kristine Ullebø

Anonym: XS i overdel og underdel :)

Kristine Ullebø

Gro: Hei! Jeg har drukket helt som normalt, og leververdiene mine har vært fine hele veien. Vil riktig nok ikke anbefale det, da sjansen for å skade leveren om man drikker for mye er relativt stor. Og det er farlig!! Man kan liksom ikke bare "fikse" leveren om den blir ødelagt. Men ja, jeg drikker helt normalt, men det spørs hva "normalt" er for deg. Jeg blir sjeldent dritings, holder med en flaske tiktak om jeg drar ut liksom :)

Jeg er ute annenhver/tredjehver helg, cirka! Noen ganger sjeldnere.

Tusen takk, Gro! Lykke til på kuren.

Kristine Ullebø

Emma: Jeg har XS i overdel :)

Barbora

Sooo beautiful <3 Good idea to buy them now :]

Maria

Kva betalte du i frakt og toll??

Så fine bikinier!! Lurte bare på om det var dyr toll og sånt, altså om det var mye ekstra kostnader?:)

Kristine Ullebø

Anonym: Toll er ganske dyrt, ja.. :/

Alexandra Flaa

Har vurdert å handle bikini der flere ganger.. Men tørr ikke pga evnt. frakt og toll.. Kan du fortelle noe om dette? Hvor mye kommer toll og frakt på til sammen? :)

xoxo

*har solskade*

*gleder seg til å bli brun*

logic :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no