hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg savner spenningen

Hei og happy friday, folkens! I går var det juleball for videregående elever her i Førde, så jeg dro ut en tur ut og for å følge tradisjonen sov Emma over hos meg, slik som hun gjorde i første- og andreklasse. Skikkelig koselig! Bortsett fra det første året da vi ble kjempefulle allerede på vorset og måtte bli hentet av pappa begge to. Haha, herregud.. Har vokst litt siden den gang, ja. Men for å være ærlig synes jeg det er koselig å se tilbake på den tiden, vi var så "små" og det var så mye spenning. Først og frmst husker jeg hvor sykt gira vi var når vi skulle ut. Nedtellingen startet på mandag, og når jeg våknet på fredagen og visste at dagen var kommet var jeg i lykkerus og tekstet "i kveld skjer det!!" til venninnene mine. Jeg husker også at man alltid måtte "finne vors", og som oftest var det folk man nesten ikke kjente. Så kom man inn der, litt småklein, med rusbrus som klinket i hverandre i posen. Og så var man så klart såååå stolt over å drikke. Det gjorde liksom ingenting om cideren kom med på bilde, eller hva? Haha, den tiden hadde sin sjarm, altså.

Vel, det ble en rolig kveld i går, og det passet meg egentlig helt perfekt. Gøy å bare treffe folk og være sosial. Så i dag hadde vi den årlige volleuballturnering på skolen! Jeg glemmer helt hvor gøy den sporten faktisk er?! Laget mitt samarbeidet skikkelig bra og vi vant faktisk en del kamper. Men alle kull har alltid noen landslagspillere i en eller annen sport, og hos oss er det volleyball. Så de gruste oss, for å si det mildt... Men damn, så gøy det var!! Litt vemodig å tenke på at dette var min siste volleyball-turnering på videregående :-(

Og nå.... Nå er det jammen meg juleferie. KAN VI BARE LA DE ORDENE SYNKE INN?

Pants Gina Tricot, jacket Chiquelle, sweater Cheap Monday. An outfit I had some weeks ago!

Nå skal jeg gå på kjøkkenet og hjelpe til med pizzaen! I kveld skal jeg slappe helt av og plante meg i sofaen med broren min og se Criminal Minds til langt på natt. Ferie for faen!

18 kommentarer

18.12.2015 KL. 16:44

Har ikke i mot folk som drikker, men synes det blir feil av deg å skrive om at du drakk deg dritings i første klasse på vgs og skriver at "den tiden hadde sin sjarm". Du har mange yngre lesere, og innlegg som dette får det til å virke helt ok å drikke seg dritings når man er mindreårig. Det er aldersgrense på alkohol og siden bloggen din er en av de mest leste i Norge så bør du tenke på hva du "promoterer" på bloggen din.

18.12.2015 KL. 16:46

ååå den spenningen savner jeg også, man gikk hele tiden å fant ut om det "skjedde noe til helgen" om det gjorde det måtte man fikse vors og ikke minst,få noen til å kjøpe for deg. Og da brydde man seg ikke om hva man fikk,så lenge det var alkohol! haha tider.. men glad for at man har vokst opp litt og :D

byAnne

18.12.2015 KL. 16:46

Utrolig fint antrekk :)

18.12.2015 KL. 16:52

Så flott at du nærmest oppfordrer midreårige til å drikke seg dritings fordi det har sjarm, keep up the good work! Tenk over hva du skriver, fordi dette er ikke innafor!

18.12.2015 KL. 16:58

herrejesus,la kristine snakke om ungdomstia si da! Om de som er under 18 år blir så jævlig påvirket av et slikt innlegg og får en trang til å drikke så må de nesten gå i seg selv litt altså

18.12.2015 KL. 17:36

Kan du vise ballkjolen din?

Kristine Ullebø

18.12.2015 KL. 18:11

Anonym: Jeg hadde ikke ballkjole på meg i år, det er mer fest enn "ball" haha :D

Kristine Ullebø

18.12.2015 KL. 18:12

Anonym: Jeg har ikke oppfordret noen som helst til å drikke seg dritings. Forteller om hva jeg gjorde, og ja, det var dritflaut der og da, men nå velger jeg heller og le av det og se på det som er morsomt minne enn å være flau. Det er stor forskjell på å oppfordre og fortelle en historie :)

Kristine Ullebø

18.12.2015 KL. 18:13

Anonym: Ikke saaant :D Det var så gøy! Men som du sier så er jeg også glad for å ha vokst opp, haha :)

18.12.2015 KL. 18:13

I loven står det faktisk at det iklke er ulovlig å drikke når man er under 18. Men det er ulovlig å kjøpe eller gi alkohol til mindreåringe. Søk på alkoholloven:)

Barbora

18.12.2015 KL. 19:40

Those leeegs tho <33 amazing outfit :) Christmas ball aww

Anna

18.12.2015 KL. 20:39

Er 15 år og egentlig midt i den "spenningen" nå, jeg hahaha! Gleder meg til å se tilbake på denne perioden når jeg blir eldre!:)

Sara

18.12.2015 KL. 21:25

Hvorfor skal alle personlige blogginnlegg tolkes som en "promotering"? Kristine beskriver bare hvordan det var for henne uten å idealisere eller oppfordre til drikking. Egentlig syns jeg hun snakket veldig lite om alkohol med tanke på at det faktisk er en stor del av veldig mange sitt liv på VGS. Kristine, du er helt innafor -likte innlegget, jeg, husker godt hvordan det var :-)

Sandra - Psykisk helse og personlig utvikling

18.12.2015 KL. 21:35

Oi, jeg liker antrekket! Jeg savner også den tiden da vi ikke hadde lov til å drikke, og rullet klær rundt rusbrusflaskene før vi la dem i sekken så det ikke skulle klirre. Og da jeg dro på byen med fakelegg. Er ikke like spennende når man har lov!

Kristine Ullebø

18.12.2015 KL. 21:49

Sara: Tusen takk Sara! Det var hyggelig å høre :) God jul til deg ;*

Helga

18.12.2015 KL. 23:59

haha ja jeg husker den tiden, morsomt å se tilbake på. Jeg går også siste året på vgs og tenker litt sån som deg ved volleyballturneringen, at vgs faktisk går mot slutten. Lurer på hvordan denne tiden bare om ett år ser ut! God ferie, jeg får ikke ferie før på Tirsdag..

Natty

19.12.2015 KL. 11:27

I adore this outfit :)

Ove

20.12.2015 KL. 00:20

Flott antrekk :)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: