hits

let's party

Hei dere! Fy søren, så deilig det var å våkne i dag og vite at det ikke bare er helg, men... ferie!!! Jeg har bare vimset rundt i dag, slik jeg gjør hver gang jeg skal ut. Blogget, hørt på musikk, danset litt på rommet mitt, prøvd kjole, vært en tur på polet og ja, dere kjenner regla. I dag skal jeg i bursdag, så Emma er hos meg nå og vi har nettopp spist.... taco. As usual. Og nå skal vi fikse oss før vi drar! Jeg elsker å sminke meg og bare pynte meg skikkelig opp sammen med venninner, det er så koselig.

Lurer på om jeg skal gå for krøller i dag?! Håret mitt er så kjedelig, jeg går jo nesten alltid bare med det naturlige fallet mitt.Nå må vi fortsette på sminken her! Håper dere får en fantastisk kveld :-)

5 kommentarer

AnneAndersen

Alltid gøy å fikse seg med venner! :D

Ida

Wææææ sminkekosten på gulvet! :O

Tror seriøst jeg har tvangstanker nå det gjelder sminkekostene mine. Får helt panikk av å se de ligge på gulvet, på benken eller andre steder. Jeg har de alltid stående i et glass på rommet (aldri badet!!) og passer nøye på at de ikke kommer borti hverandre.. MÅ også vaske de veldig ofte!

Håper ikke jeg er den eneste som er sånn, haha?

eightnine

vart i sjikkelig godt humør av denne posten :) happy party og ferie ;) elskar postane og bloggen din ;)

kos deg

Johanne

Hei! Hvordan krøller du håret ditt med den krøllstaven? Jeg har selv den samme, men opplever at krøllene faller ut etter vedlig kort tid.. Håper du kan hjelpe meg litt😘

Så sykt fine krøller!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no