hits

the little black one

Inneholder annonselenker

My dress is from Nelly HERE and Emma's shoes are also from Nelly HERE

Ready for party with my girl! ♥ Det her er så velfortjent, etter alle disse harde ukene. Hadde dette vært en vanlig søndag hadde jeg sikkert hatt på en tidlig alarm i dag og allerede sittet med hodet nede i skolearbeid, men nå er det faktisk ferie, og de eneste forpliktelsene jeg har i dag er å spise godis, drikke brus og pynte juletreet med familien. Kan godt vende meg til den slags forpliktelse, ass! Gårsdagen var sååå morro, forresten. Det var gøy å få en så fin start på ferien. Det var god stemning, live-musikk og full pakke, så bursdagsbarnet hadde virkelig stelt i stand. Kjempestas! Da klokka ble 03:00 møtte jeg broren min som også hadde vært ute, og så kom privatsjåføren våres og hentet oss, altså pappa. Hehe nei da, nå spøker jeg. Men pappa pleier ofte å hente meg på fest, noe jeg setter veldig stor pris på.

Når vi kom hjem fyrte vi opp ovnen og stekte rundstykker til nattmat som vi spiste mens vi satt på kjøkkenbenken og pratet om kvelden. Det er slike øyeblikk man må sette pris på.

12 kommentarer

Sarah

Emma er så fin! Kroppen hennes er helt smashing, hadde aldri i mitt villeste liv trodd at hun har gått gjennom en graviditet hadde det ikke vært for at du har skrevet om det på bloggen.

dere to er så syyykt fine

Aurora Eriksen

Hvor ser du Criminal Minds? plages med å finne en plass å se det på...

Hils emma og si at hun ser ut som en helt fantastisk mamma <3 følger med på instagrammen hennes, babyen er jo helt nyyydelig

Kristine Ullebø

Aurora Eriksen: Jeg ser Criminal Minds på den amerikanske Netflix'en :)

Kristine Ullebø

Sarah: Enig!! Hun har den sykeste kroppen ;*

Kristine Ullebø

Anonym: Takk skal du ha <3

Kristine Ullebø

Anonym: Så koselig <3 Det skal jeg gjøre!

Kristine Larsen

Så flotte dere er!

Natty

Nice dress :)

Stine

Herregud den kjolen var helt sykt fin på deg! <3

To flotte jenter.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no