hits

where is the snow

Sponset kjole

My dress is from Kouture! De har sååå mange fine badage-kjoler, anbefaler dere å ta en titt. Jeg er alltid innom Kouture når jeg er i Oslo, både for shoppingen sin skyld og for å møte skjønne Nathalie som er daglig leder. Vi har samarbeidet i mange år nå og vi møtes både i butikken hennes, på Fashion Weeks og nå i helgen helt tilfeldig på bussen, og hun har så ufattelig god utstråling. Full av energi og positivitet.

Nå må jeg bare stille et spørsmål her... HVOR ER SNØEN?! Jeg var en tur i byen for noen ærend i dag, og jeg ble seriøst klissvåt bare av å løpe fra bilen til inngangsdøren til kjøpesenteret. Snø er kanskje det som gir meg mest julestemning av alt, så det at den ikke er kommet enda gjør meg litt trist. Men! Det er enda 3 dager igjen til julaften. Hvem vet, kanskje vi våkner den 24. til hvit bakke? Iiih, det er lov å håpe! I dag har jeg sett ferdig alle episodene som ligger ute av Skam, spist pannekaker og hatt et telefon-møte med Nelly. Nå finner dere meg faktisk på nettsiden deres, her! Litt stas, om jeg får lov å si det. Hihi! Jeg har jo handlet på Nelly i alle år, og det er morro å se meg selv der, og faktisk være med på hele prosessen bak bildene.

10 kommentarer

Barbora

Oh ;( we have no snow as well ! As I was little we had it always here in central Europe..now not anymore :/ but the hope is still there

Barbora

I checked the photos now😍🙈❄️👌🏼 Amazing!! The background with the smoke and snow is so amazing !!

Snøen er borte fordi folk velger å kjøre til skolen istedenfor å ta buss, den er borte fordi folk ikke vil slutte å spise kjøtt og ikke gidder å bytte ut ku-juice med mandel-, havre-, kokos-, soya- eller hasselnøttmelk. Snøen kommer ikke lengre fordi vi hugger ned regnskogen for å få mer land til å masseprodusere kuer til maccern og fordi vi fisker opp alle fiskene fra havet slik at algene ikke har et riktig miljø å leve i. Men hvorfor skal vi bry oss om det? Bacon smaker jo godt...

#cowspiracy

Alisa

I love you, u're absolutely beautiful kriss!💕

I don't even feel like it's christmas in a few days haha! 😢😊

Btw, i wanted to ask where you get all your jeans from because i am from germany and if dr. Denim jeans are fitting good?

Maybe your size if you want to tell, because i can never find any jeans for me :( :)

💋

Kristine Ullebø

Alisa: Thank you Alisa <3 Dr. Denim jeans are great!! But I buy most of my jeans from a Scandinavian brand called Bik Bok. Check out bikbok.com :)

Charlotte

Leppene dine ser unaturlige ut nå, men hva betyr vel det. Kommentaren til hun over fikk meg til å tenke på andre ting. Jeg er lei meg for at menneskene ødelegger verden..

Kristin

Kan du legge ut direkte link til kjolen, fant den ikke i nettbutikk😔 Den var helt nydelig🙌🏼

Kristine Ullebø

Kristin: http://www.miinto.no/p-535060-andressa-bandage-dress-grey <3 Elsker den!

Nicole Touch

FINAAAAAA <3 sjekk de lange flotte beinene da :* ønsker deg en flott juletid, Kristine! Du inspirerer veldig mye. SMASK

Lisa

WOW, DU ER NYDELIG RETT Å SLETT!! <33 btw kor har dere kjøpt derre pyting på jultær? :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no