hits

merry christmas

Ingeborg har endelig begynt å like å bli tatt bilde av, ååe! Vanligvis vil hun ikke være med på bilde, men nå smiler hun som bare det og jeg tror hun synes det er litt morro. Fine lillesøsteren min!

MERRY CHRISTMAS EVERYBODY! Dagen er her! Dagen vi har ventet på siden 25. desember 2014! I dag har jeg spist fellesfrokost med familien med masse godt pålegg som vi kun har på denne tiden av året, kost meg med julesokken, sett på julefilmer på tv'en og bare slappet fullstedig av. Med andre ord, en veldig normal julaften hos familen Ullebø. Herlighet, julen blir bare bedre og bedre! Jeg har kanskje ikke den magiske julestemningen som jeg hadde da jeg var 5 år gammel, men jeg setter større pris på julaften desto eldre jeg blir. Først og fremst fordi jeg er så glad for at jeg har en så fin familie hvor alle er friske og raske, men også fordi dette er sånn cirka den eneste tiden i løpet av året hvor jeg klarer å senke skuldrene fullt og helt. Akkurat nå ligger jeg i sofaen med Mac'en på magen mens diverse filmer ruller på tv'en. Jeg har helt ærlig aldri vært veldig fan av de typiske julefilmene, som Tre nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen og så videre (sorry om jeg er kjip nå, haha!), MEN det er utrolig koselig å bare ha det på i bakgrunnen.

Nå er det jul, dere. Tenk det.

Håper dere får en fantastisk dag sammen med familie. Husk å nyte de små øyeblikkene ♥

18 kommentarer

Eva

Søstera di e utrulig fin! :)

Kommer ikke over hvor utrolig nydelig du og Ingeborg er

Lillesøsteren din er nydelig, god jul til dere alle! :)

Julia Sofie

Så fine bilder;) Kos deg masse i dag:)

Hedda

For en fin søskengjeng!! God jul! 😚

Inga

God jul, Kristine! Kos deg masse med familien og venner i jula :-)

P

Merry Christmas :))

Silje

GOD JUL vakre deg! Håper romjulen din blir fin!

God jul til den flotte familien 💜💜💜

Ingeborg er så skjønn! Ligner på deg!

Runa

God jul! Lillesøsteren di er bare så skjønn og utrolig søt😍

carina

Merry Christmas, Kristine! :))

Barbora

Merry Christmas Kristine!! Enjoy time with your family! Aww I saw your earrings on Snapchat and I wore the same in gold but with no glitter today!! <33 twinning ;}

Hei, syntes joggebuksen du har på deg her er såå fin, og jeg har den selv! Ulempen med den er at den er ikke så stretchy, men jeg har min i xs, og merker at den er forliten nå. Likevel syntes jeg ikke det var noe behagelig å brette ned "just do it" merket da den passet, så håper du gjør det for bildene sin del ;)

God jul, Kristine! Elsker bloggen din <3

Charlotte

Har den joggebuksen selv, men "tør" ikke å gå med den brettet ned fordi just do it-teksten kan misforstås. Hahaha. If u know what I meean

Du og Ingeborg er herlige! Håper hun vet hvor fin og søt hun er :-)

Hedda

Lillesøstra di er kjempe søt! Det at noen mobbet søte henne(som du skreiv om tidligere i år) er så teit. Hun er jo heilt nydelig!

Kristine Ullebø

Charlotte: Hahaha! Det har jeg aldri tenkt på før du sa det :p

Tusen takk, Charlotte! Skal hilse henne og si det <3

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

Merry Christmas & happy holidays to you too ♥ Lovely photos!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no