hits

jeg elsker deg

Du har vært der for meg siden dag 1. Livet mitt har vært en berg- og dalbane de siste årene, men du har alltid stått ved min side. Mennesker kommer og mennesker går, men du er der. Da vi møttes for første gang for et par år siden forstod jeg fort at jeg likte deg. Helt ærlig trodde jeg ikke at båndet våres kunne bli sterkere. Men faen, her er vi. Jeg elsker deg. Der sa jeg det. Jeg er avhengig, på ekte. Jeg hater å være avhengig, for helst vil jeg være selvstendig. Men du gir meg en følelse ingen andre kan gi meg, og den følelsen vil jeg aldri bytte bort mot noe. Helt ærlig har jeg prøvd mye forskjellig der ute, men ingen kan sammenligne seg med deg. Du gir meg noe å se frem til, hver dag. Dagene er fylt av glede og tilfredsstillelse når jeg er med deg. Vi har jo til og med begynt å spise alle måltidene våres sammen. Hah. Det er ikke alle som vet det, men vi to, vi vet det. Da vi møttes for første gang for et par år siden hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at vi skulle ende opp som dette. Vi pleide jo bare å være sammen maks en gang i uka i starten. Nå orker jeg ikke en eneste dag uten deg. Går jeg en dag uten deg, må jeg anstrenge hver eneste celle i kroppen for å ikke tape i kampen mot savnet. Jeg har reist mye det siste året, og det har vært tøft. Selv om vi ikke er helt adskilt fra hverandre når jeg er på reis så er det liksom ikke det samme som når jeg er hjemme med deg. Så det er sånn her det er å elske? Jeg får liksom ikke nok. Desto mer jeg får av deg, desto mer vil jeg ha av deg. Når vi er sammen får jeg en slags brusende lykkerus i magen. Og du? Du er den første jeg tenker på når jeg sperrer opp øynene om morgenen, og den siste jeg tenker på før jeg lukker øynene igjen om kvelden. Det som suger er at det koster penger, mye penger, for at vi skal få være sammen, men helt ærlig har pengene aldri spilt noen rolle for meg. Så lenge jeg får være med deg, er alt fint. Penger betyr lite i en slik sammenheng. Hah, det var rart å prate om dette. Jeg har ikke vært så åpen om dette tidligere. Kanskje fordi jeg har vært... redd? Ja, jeg tror det. Jeg er redd for hva folk vil si. For folk har alltid en mening om noe. Jeg hater at andre skal si hva som er bra for meg og hva som ikke er bra for meg. Er det noen som vet hva som gjør meg lykkelig, så er det meg, og ingen andre. Og det er du, kjære Pepsi Max, som gjør meg lykkelig. Jeg elsker deg.

32 kommentarer

nora

trodde du snakka om snus HAHAHHAHAHAHAH

hahah faen! der ble jeg lurt

Oda

Haha, jeg skyndte meg å scrolle ned til slutten av innlegget for å se bildet av deg og din nye kjæreste etter jeg leste de første setningene. 😂 Skikkelig kult innlegg👍🏼😂

Som du skulle tatt ordene rett ut av meg!! ❤️💙❤️PEPSI MAX❤️💙❤️

JuliaSofie

Kult innlegg hehe

Ahahahahajajaj, jeg visste det!! Venta bare på at du skulle pose med en pepsi max flaske når jeg så overskriften

Hahahaah

Inspirert av Sophie Elise igjen? Hahahah

Silje

Haha der lurte du meg skikkelig!

Du hermer så mye etter sophie 😂

Krissynettsomdeg

"Mennesker kommer og mennesker går, men du er der" fuuk, why you mind blowing? Pepsi is not ppl :-((

Innlegg som dette er så sinnsykt kleint. Og enda kleinere blir det av at det nesten er en kopi av sophieelise sitt innlegg om harstad. Om pepsi max virkelig er det som gir deg glede og kjærlighet her i livet, da må livet ditt være jævlig trist.

Ladiez

Ha-ha, du EIER! Helt konge innlegg - Et liv uten Pepsi Max er et liv uten mening :-)

Pepsi max ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hahaha, føler akkurat det samme haha

Thumbs up for this post <3 hahahah you just distroyed some boys thinking this post was about them :DDDD

I slike innlegg bør du merke at innlegget er inspirert av sophie elise sitt. Utrolig dårlig gjort av deg å kopiere såpass, uten å gi henne noe creds for det. Hennes innlegg var kjempebra, du kopierte pg latterliggjorde det hele med å la det handle om pepsi. Serr.

Haha, dødsbra! Det som nesten er mer morsomt er noen av de over som ikke klarer le litt av dette, hvorfor ta ting så jævla seriøst hele tiden da? Sophie Elise oppfant jo ikke disse type innleggene, så hva vet dere om hun har tatt det fra henne? Likte dette innlegget jeg!:-)

A

Hahaha, heelt enig der!! Må ha lest bloggen din en stund, når jeg skjønnte hva du snakket om etter bare et par linjer :p Pepsi Max all the way, har gått ned et par glass i dag for å si det sliik

Mb

Å herregud så kleint at du kopierer Sophie Elises innlegg :((( tror du ikke at både hun, andre bloggere, og leserne ser det? Kleeint :((

Anna

Åherre gud

^^Take a chill pill guys. Hvem faen bryr seg om hun lånte Sophie Elise sitt innlegg med en liten vri? morsomt var det jo uansett.

Kopierer innlegg til Sophie Elise uten å gi hu creds <3 Goalssss <3

sophie elise??????

Hahahah, jeg scrollet ned for bilde av deg og din nye kjæreste😂👏🏻

Kan du ikke være litt mer orginal? Ikke første gang du kopierer sophie Elise, du kan i allefall gi henne creds

HAHAHAH utrolig bra

Sunnivas

Man skjønner at du har problemer med å få deg type når du skriver kjærlighetsbrev til et brusmerke..

d

sophie elise is that you

sjukt bra innlegg... lol

Er det mulig å være så tåpelig

H

Hvilket av innleggene til Sophie Elise likner på dette?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no