hits

happy new yearThe most beautiful woman in the entire world. <3

Jeg sier det hvert år; mamma lager den beste stuffingen! Så tallerkenen min består hovedsaklig av stuffing med kalkun, i stedet for kalkun med stuffing. Hehe.

Og plutselig innså jeg at jeg må begynne å trene rumpe. 2016 er året, dere.

Jeg har egentlig ikke så god tid nå, men jeg MÅ bare inn og ønske dere godt nyttår før året er omme. Godt nyttår kjære lesere!! Jeg håper dere har det fint i kveld, og at dere går inn i det nye året med mennesker dere er glad i. Det er jo til syvende og sist det som betyr noe, eller hva? Vi har nettopp spist middag, og nå går turen straks på vors før vi drar videre på nyttårsfest senere i kveld. Jeg har troa på en bra avslutning på 2015, iiih!

Tusen takk for enda et år da, dere! Jeg setter uendelig stor pris på at dere fortsatt er her med meg, det er noe jeg virkelig aldri tar for gitt. Gleder meg halvt ihjel til å ta dere med på nye eventyr i 2016! La oss gjøre det kommende året MAGISK.

9 kommentarer

Barbora

Happy new magical 2016 to you too doll!

Aaron

Happy New Year Kristine! You look great!

M

Godt nyttår Kristine.

Tina

Godt nyttår : )

sinnsyk kort kjole.

Siri

Godt nyttår, Kristine! Håper du fikk en amazing slutt på 2015 og en fantastisk start på 2016! <3

Godt nyttår!<3

trene rumpe? du har jo ikke fett der å muskelene er garantert flate ettersom du hovedsakelig sitter for mye hver dag forran datan og skole, er faktisk sant, sitter man for mye, blir rumpa flat... så sorry, men du kan ikke trene noe du ikke har større.... å btw, skulderbladene dine, no words

Ok, fyfan så frekt ^ Lukter sjalusi på lang vei...

Du er kjempe fin Kristine, stå på!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no