hits

pestosnurrerMUMS ♥

Dette må dere prøve! Jeg spiser veldig mye rundstykker, så for å gjøre en liten vri er dette helt genialt. Snurrene er laget av blant annet grovt mel og kesam, og så er de fylt med pesto! Mmmm. Jeg hadde en periode for et par år siden hvor jeg hadde pesto på brødskiva hver eneste dag, helt til jeg fikk kyssesyken og fikk helt avsmak på det. Kyssesyken gjorde til og med at jeg fikk avsmak på P-Max!!! Hallo, what's up. Men det var utrolig godt å spise disse når pestoen var bakt inni, da ble smaken litt mildere. Om dere ønsker å lage selv så finner dere oppskriften på @gmwenche på Instagram. Dette er jo veldig lettvint å ha meg seg i matboksen, man kan bare ta dem opp fra fryseren og la de tine av seg selv frem til lunsj :-)

Hei til dere, forresten! Wow, gjett hva vi gjorde i går?! Vi kjørte snøscooter med gummibåt bak, haha! SINNSYKT gøy! Jeg elsker fart og spenning. Tror aldri sminken min har vært så gnidd utover ansiktet før, vi fikk jo all snøen fra scooteren i trynet når vi satt i båten. Jeg og Guro kjøpte gummibåten i sommer, men vi glemte liksom helt av å faktisk bruke den når vi var ute og badet, så det var gøy at vi endelig fikk testet den ut. Hadde ikke akkurat trodd det ville bli på vinterstid, da. Sykt artig :)

11 kommentarer

Martine

Kanskje ikke såå lurt å skrive om den snøscooterakiviteten på din ekstremt populære blogg, for å ha gummibåte festet til en snøscooter og så kjøre er nemlig ulovlig, haha..

Men pestosnurrene så veldig gode ut! De vil jeg prøve.

hahaha ler av kommentaren over

Er usikker på om du svarer i kommentarfelt eller ikke, men er verdt å prøve. Har du alltid hatt så hvite tenner eller har du blekt de? I så fall, hva blekte du de med? :)

Barbora

<3 looks delicious + cocoa :}

hvilket russetreff skal du på

Kristine Ullebø

Anonym: LS og Tryvann :)

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg bleker tennene mine med SmileLab i perioder, men det er veldig sjeldent at jeg gidder det nå for tiden :)

Kristine Ullebø

Martine: Uuups, det visste jeg ikke.. Men det gir mening.. :p

åååå de så sykt gode ut!! sånne må jeg lage :):) skal forresten også på russekroen 30. januar. kanskje vi sees, du får se etter noen med en genser med omerta 2016 hehe ;)

Hahahha har gjort det samme før, er dritgøy

Andreas Wik

Hei!

Stor fan. Har bare et lite spørsmål: lagde du virkelig bare tre boller?

Plis svar snarest. Digger deg og leser bloggen hver dag.

PS: Hvilke russetreff skal du på?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no