hits

jofama by kristine ullebø 3

Min 3. kolleksjon for Jofama er nå i butikkene!!!

WOHOOOO! Dette er like gøy hver gang! Som dere kanskje husker var jeg på Fashion Week i København nå i august, og det var da for å vise frem Kristine 3 til kundene. Denne gangen har vi faktisk gått for syv ulike farger! Det er altså: svart skinn, gull, grønn semsket, mørkeblå semsket, beige semsket, brun semsket og svart semsket. Mye å velge i, med andre ord.

Da jeg satt meg ned for å designe denne jakken var det en ting jeg var helt sikker på: jeg trenger en skinnjakke i gull i garderoben min. Og nå som jeg faktisk hadde mulighet til å designe den akkurat slik jeg ville, kunne jeg jo ikke la den idèen gå forbi.

GULL skinnjakke!!! Fy søren, jeg ser for meg masse kule inspo-outfits med den her allerede!

Jeg har lagt min elsk på semsket skinn, så det er vel ikke noe sjokk av 5 av jakkene er laget av nettopp dette stoffet? Her er min absolutte favoritt, nemlig mørkeblå. Æææh, den er SÅÅÅÅ fin!!! :)Her henger babyene mine på rekke og rad, vettu! For et syn!

En annen favoritt er brun i semsket skinn. Jeg fikk utrolig mange kompliment da jeg hadde den på meg på Fashion Week - kanskje fordi den står i stil med håret og øynene mine? Den er i alle fall helt sykt fresh! Kan resten ikke vente til våren kommer nå, jeg har allerede planlagt 453527 antrekk med disse jakkene. Haha!

Hvilken farge synes dere var finest? Hihi, nå er jeg spent på å høre deres mening!

49 kommentarer

Katrine

Pris? Og hvor kan man kjøpe de henne??:D

Dina

Den med svart skinn var nydelig!! Og den grønne, jeg elsker grønt!! Hvor mye koster disse??

Toril Hornnes

Gratulerer med ny kolleksjon, Kristine! <3 applaus til deg og alt du får til - virkelig! Elska både den brune og den svarte i semska skinn, men eg trur den grønne hadde skilt seg ut på en heilt rå måte! Gleda meg til å sjå antrekk! Kanskje eg må begynne å skrape sammen litt sparepenga for å investere i en av dei!

not feelin these tbh. Likte 2ern best

C

Åh, jeg elsker skinnjakka og den blå!i tillegg var den brune sykt fin på deg, men alt kler vel den smukke;) gratulerer så mye, Kristine<3

Katrine<3

Hei Kristineee!!! For det første: WOW! For det andre: DAMN! For det tredje: HOOOLY!

Fy sørn ka forelska eg blei i disse jakkene. Dessa va RÅÅ!! Med ein gang eg leste innlegge, gjekk eg rett inn på jofama.com for å sjekke prisen. 2195kr e faktisk ikkje så veldig masse, så denne blir nok snart min. Likte spesielt den grønne, men eg ha blondt hår, så eg trur den svarte i semeskt skinn er den fineste for meg.

Du er veldig flink og burde føle deg veldig stolt!:DDD

Digga deg!:D

Forresten, er du ferdig med Isotretinoin kuren?:) Eg er i min 3/4måned og ser forskjell allerede.!!MIRAKEL!! Skal på kontroll til Klinikk Førde til hudlegen i februar. Håpa eg får sjå deg og får tatt eit bilde med deg!:D

Helsing frå Katrine(15) på Leikanger :DD

Ida

Syyykt fine!! Grattis kristine!!! Lurte på om det går ann og ha en giveaway på disse?:O

Henriette Celin

Ah, så utrolig stilige disse var! og så mange pene farger og varianter :3

jegjegjegjegjegjegjegjeg

tenker du noen gang på noen andre enn deg selv Kristine? skjønner det er gøy å få lov å designe sin egen jakke og alt men gull? really? hvor bra tror du den kommer til å selge liksom? og spesielt til den prisen.. (er jo en grunn til at du aldri har skrevet noe i innleggene dine om hvor mye jakkene faktisk koster, er ikke mange nordmenn i gata som har råd til noe slikt :o

http://jofama.se/fashion/product/ss2016-kristine3-suede/ wow !! det ene bilde der hvor du har på den svarte jakka ligna ikke på deg, du så sinnsykt mye mer voksen ut var skikkelig fint <3 og du kledde definitivt både brun og grønn, var sykt fint til øynene dine begge to! har du alle i skapet ditt? eller bare de du synes var finest?

May

Synes ikke det blir litt vel glorete og harry med en skinnjakke? Det er min personlige mening i alle fall, men så klart, om du liker det er det helt fint!

Regine

Blir kraftig provosert av de negative kommentarene som kommer her, og vil først og fremst si at 2000 for en ordentlig skinnjakke er en god pris! Det er ikke mange (ORDENTLIGE) skinnjakker som selges noe særlig billigere. Dersom de lå mer på linje med feks Acne-skinnjakkene, som ofte starter på 10000, ville det vært noe helt annet. Skal man investere i ytterjakker er det absolutt ikke feil å kjøpe en ekte skinnjakke, som bare blir finere med bruk, enn en plastikkskinnjakke som sprekker opp, er klam, og blir stygg. (Har veldig dårlig forhold til disse haha)

Når det er sagt føler jeg at mye av negativiteten her er så jævlig feig, det er bare å scrolle ned å se hvem som ikke tør å kommentere med navn - da vet du hva som kommer ;) Det er nok bare misunnelse, og jeg skjønner man blir sjalu på Kristine som står på så hardt og får til så mye! Men guess what, all motgang man gir vil bare booste henne! :D Så stå på Kristine, du er rå, og det var skinnjakkene også <3

Ane Magnussen

Skinnjakkene var dødsfine!! Likte best den semskete i svart, men den brune var også veldig fin! :D

Kristine Ullebø

Ida: Jeg kan absolutt høre med Jofama og spør om vi kan kjøre en giveaway! :D

Kristine Ullebø

Henriette Celin: Tusen takk <3

Kristine Ullebø

Katrine: Hei Katrine! Tusen hjertelig takk, ååh!! Dette gjorde meg glad <3

Jeg er ikke ferdig med kuren min nei, tror jeg skal gå i et par uker/mnd til. Så gøy at du ser forskjell, jeg kjenner følelsen - den er sååå fantastisk! Håper vi møtes da ;*

Klem!

Kristine Ullebø

C: Tusen takk :*

Kristine Ullebø

Toril Hornnes: Tusen hjertelig takk, fine fine deg! Det betyr såååå masse å høre fra deg :D Hihi, du er skjønn!

Kristine Ullebø

Dina: Tusen takk, Dina! 2195 NOK :D

Kristine Ullebø

Katrine: 2195 NOK for jakken :) Du får kjøpt på nelly.com, zalando.no, MQ i Oslo, Kouture i Oslo og kouture.no etterhvert!

krist.in

åh, wow ! Så mange lekre! Flink du er!

Janne

Du har all grunn til å være stolt av deg selv, kjempefine!

M

ææ er ikke så fan av skinnjakker, men i semska skinn!!! wow!! Elsker den mørkeblå!

Elle

Ikke for å være pirkete, men det er idéen, ikke "idèen" som du skrev.

Veldig fine jakker, Kristine!

claudia

wow, den brune jakka var uforventede fin!! Passet deg utrolig bra.

Tine

Fy søren så fine! Har sykt lyst på den grønne!!

Ååå fikk lyst på den i blå semsket skinn!! kommer garantert i samlingen min! Utrolig stolt over hva du har fått til, du er virkelig et bra forbilde som viser at hardt arbeid lønner seg :)

Kristine Ullebø

TUSEN takk for alle de fine tilbakemeldingene, jenter! Dere er fantastiske <3

Ida

Disse jakkene var virkelig fine! Du er kjempeflink :)

Enig i at den brune så helt fantastisk ut på deg Kristine!

Jeg liker den grønne best, og tror kanskje den ville passet bra til meg også siden jeg har rødt hår?

Anna

Er skinnjakkene dine ekte skinn? Vet at du bruker mye falsk pels, så bare lurer😊

Julie

Jeg likte best den svarte eller den i beige. Har faktisk ikke en ordentlig skinnjakke, så kommer nok til å kjøpe en av de til våren :-)

Mie

Råkule! Likte best den i gull, hvor får man kjøpt disse? <3 Gratulerer!! Kjempegøy å se at du lykkes så godt med dette

Ingrid

Kan du lage et innlegg om hvordan du designer jakkene? Starter du bare på et blankt ark liksom, eller hvordan gjøres det? 😊

Kristine Ullebø

Ingrid: Det kan jeg! :)

Iben

Åfysøren den brune var fiiiiin!!

Shiiit sykt fin du var på bilde nr. 4!! <3

Edith Emilie

Hei! Jeg bare lurte på hvem som produserer jakkene dine? Hvem som lager de, syr de osv. :-)

Tyra

Utrolig kule jakker! Jeg har sett etter dem på Nelly.com og zalando.no, men ser ikke ut til å finne dem.. Har de kommet ut allerede nå? Isåfall, kunne du linket? <3

Kritisk

Kan du ikke svare på hvorfor du er så dårlig på å merke innleggene dine med reklame/annonse/osv?

Rom for forbedringer der altså, så det hadde vært interessant å høre ditt synspunkt på det.

Du er jo så flink på andre ting, så hvorfor ikke dette? Det er jo snakk om ulovligheter her

Ingeborg

Omg kjempefine, kan du legge ut link om de ligger i butikk noen plass? Finner ikke på Nelly eller Zalando!

Den brun semsket og den svarte med glatt skinn var sykt fine!

Christine

Sykt fine, har lett etter den perfekte semskede skinnjakken, da jeg ikke kler vanlig skinnjakker, bare synd den er litt for dyr for studentbudsjettet mitt. Håper nelly kjører et tilbud eller noe, fordi jeg ønsker meg denne så veldig!!

Barbora

Ohh they are totaĺly wonderful -<3 1&2 are my favorites

Er det de her som selges på floyd.no og?

Kristine Ullebø

Anonym: Nei, det tror jeg ikke.. :)

Anna

Har også et elsk på semsket skinn, så mine favoritter har falt på jakkene i semsket skinn spessielt i blå & svart!!! nyyyydelig

Maren

Fyfader kristine! Disse jakkene er høyest på ønskelisten min. Liker veldig godt de i semsket skinn. Det er jo veldig trendy nå for tiden!

Sandra

Hej! Älskar den svarta skinnjackan men jag hittar den inte någonstans. Vet du om den fortfarande går att köpa någonstans?

/Sandra

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no