hits

instatynne ullebø

Er det noen av dere som hører på podcastene til Tusvik og Tønne? Jeg fikk et aldri så lite hakeslep da Håkon viste meg ukens episode og jeg så at tittelen inneholdt etternavnet mitt: "instatynne Ullebø". "Faen" tenkte jeg først, skal de slenge dritt om meg i en podcast nå også? Holdt det ikke med Instagram? Om dere følger meg på Snapchat så fikk dere kanskje med dere små utdrag som jeg la ut på mystory her om dagen. Men åååh, så glad jeg ble da det viste seg at de faktisk pratet veldig fint om meg! De hadde jo selvfølgelig morsomme utsagn her og der, men da de leste opp blogginnlegget jeg skrev høyt og sa at de fikk et annet inntrykk av meg på bloggen enn på Instagram måtte jeg trekke litt på smilebåndet ass!! Takk, damer!

CHEEEEESE

Altså, jeg har jo vært fan av disse damene, spesielt Tønne, i en stund nå, så dette var veldig morro! Og det de påpeker om at Instagram med bare bilder og muligens en liten caption under gir et helt annet inntrykk enn en blogg med både tekst og bilder.

Nå er det helg! WOHO! Og dere?! TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene angående Kristine 3 i går! Aner dere hvor glad jeg faktisk blir?! Jeg gleder meg sånn til å style dem i forskjellige antrekk fremover og vise dere. Kan vinteren og den bitende kulden forsvinne snart, eller?! Hehe.

10 kommentarer

Vell fortjent med skryt! Du er både vakker og inspirerende på mange måter, også elsker jeg bare håret ditt!

God helg Kristine <33

"slenge dritt" var vel litt i overkant haha men okey,

ja, det var jo ikke akkurat drittslenging i den instagram-kommentaren

synes det er dritt at de tror de kan gjøre sånn bare fordi du er kjent... hadde det vært en "vanlig" person som var tynn -ville det blitt tatt som mobbing eller drittsleng... da er det ikke greit å ta personlige meninger om folk... -,-

Barbora

<3 great to hear the things they said were positive ;3

I love these photos - good vibes

pia

gorgeous top!

lunjasky.wordpress.com

Lunjasky bloglovin

Celin

Hei! kan du plis lage en sminkevideo? der du viser hva du bruker til hverdag og hvordan du sminker deg? du sminker deg så fint, trenger virkelig inspirasjon.. får det ikke til lengre :P

Anette

her hadde du fine bryn!

Er dette før eller etter du tok Restylane? Du hadde i hvert fall veldig fine lepper!

Kristine Ullebø

Anonym: Dette er etter at jeg tok restylane :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no