hits

cosyRepost av jentekvelden jeg, Emma og Guro hadde rett før jul, jeg eeeelsker disse bildene og stemningen i dem ♥

T.G.I.F! Happy Friday da, folkens! Uken her har ikke vært så veldig slitsomt skolemessig, men fredag smaker likevel alltid like godt. Jeg har nettopp unnagjort litt jobb, så nå tar jeg kvelden fri og drar til Emma sammen med Lina for å ha jentekveld. Hører rykter om at vi får servert pizza, uuuuh. Det blir dødskoselig, spesielt siden det går en stund mellom hver gang jeg møter Lina. Slik blir det fort når man bor et lite stykke unna hverandre og man går på forskjellige skoler, men på samme tid blir det ekstra stas når man først møtes, for da har man liksom så mye å oppdatere hverandre på :-)

Hva er deres planer for kvelden? Tell me all 'bout it, jeg digger når dere forteller dere om dere selv!

4 kommentarer

Julia Sofie

Så koselige bilder;) Jeg og min mann skal ha en skikkelig kjæreste kveld i kveld med hjemme laget spagetti og en god film med masse telys;)

Barbora

Viel Spaß Krissy!! :)) my plans for today are none but on Sunday we are singing Karaoke 💕🙈👯👌🏼 and I am soo excited already

Jeg må dessverre gjøre lekser... Har matteprøve i s2 på tirsdag, og jeg sliter litt med de siste tre delkapitlene i kapittel 5:/ i tillegg fikk jeg masse lekser i historie, historie og filosofi, GYM, norsk, religion og politikk. Hahah, det var vel alle fagene det... Uff, også skal jeg på jobb i morgen, såå dette blir en fin helg</3 men du får kose deg da, kris! Du gjør hverdagen litt lettere å gjennomføre:))

Thea

så ikke dette innlegget før nå, men kan svare på hva jeg gjorde i går! Først dro jeg ned til kjæresten min, spiste middag og drakk noen pils. Deretter hentet bestevenninnen min meg, og vi dro og hentet enda en av bestevennene mine. Så hadde vi ordentlig jentekveld med kjeks og ost, og selvfølgelig masse vin! Ble sittende å snakke med de til kl 2 om alt og ingenting. Anbefaler deg å ta noen sånne kvelder med venninnene dine også. Høres kanskje ut som jeg er en gammel dame, men jeg er 18 altså

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no