hits

shoes for breakfast

Hey folkens! How ya'll doing? Jeg har satt av dagen i dag og morgendagen, altså resten av helgen, til jobb og skole. Rett og slett fordi det plutselig gikk opp for meg at jeg nettopp gikk inn i min siste termin ever på videregående, og de kommende prøvene er dermed ganske viktige. Jeg drar jo til Oslo neste helg, så da gjelder det å få mest mulig a jour den kommende uka. I dag har jeg vært en kjapp tur i byen for noen ærender, og så har jeg stort sett løpt rundt med kamera i hånden hele dagen. Elsker å ta bilder i helgene når jeg har god tid + bra lys!!

Shoes for breakfast. Tehe, synes den overskriften var så kul at jeg ikke kunne dy meg. Dette var faktisk ikke frokosten min, jeg trengte noe lett nå før family'en kommer hjem og det blir piiiiizza. Eller, jeg håper det blir pizza! Skal sende mamma melding nå :-)

Sååååå glad er jeg i dag!

Yoghurt med crüsli, kokosflak og jordbærsyltetøy til dere som lurer!

Ellers er det spennende å lese hva de ulike bloggerene mener om bloggnorge nå om dagen. Jeg har ikke skrevet noe om det enda, men jeg har faktisk en del på hjertet når det kommer til nettopp dette.... :-) Hva skal man si? Jeg må si meg ganske enig med frøken Andersen om at enkelte bloggere svartmaler bransjen, jeg!

5 kommentarer

Det hadde vært veldig spennende om du skrev et mer utfyllende innlegg om dine tanker i forhold til bloggnorge!

Amalie

Kan du ikke skrive et innlegg om skole, karakterer og press? Hadde betydd mye!

Hvor er genseren fra? syykt fin

Kristine Ullebø

Anonym: H&M :)

Anna

Hvilken yoghurt spiser du her?

Har du noen favoritter?

Takk for svar, du er en sinnsyk god inspirasjonskilde <33

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no