hits

kristine 3

Jeg elsker det indiske/bohemiske mønsteret på innsiden av jakken!

Jeg henger alltid de nyeste jakkene mine på disse knaggene på rommet mitt, hihi :-)

Mange av dere spør hvor dere får kjøpt Kristine 3, og jeg har faktisk ikke fått oversikt over det enda, men jeg har nettopp mailet Jofama og jeg skal sørge for å informere dere så fort de har svart meg. I mellomtiden fant jeg ut at Nelly tatt inn 3 av fargene (dere finner dem HER!), og det er de dere ser over her. Det er skikkelig gøy å se at de har kledd opp en modell i jakken jeg har laget... Lykkerus! Mine favoritter for øyeblikket er den navy og whiskey, som dere ser over her. Whiskey er den brune helt til høyre :-) Dere blir nok å se en del outfits fremover iført denne jakken, altså :)

Og TUSEN takk for all den fine responsen på jakkene!! Jeg blir SÅÅÅÅ glad, dere skulle bare visst!

31 kommentarer

Maren

Kjempefine jakker og som du sier et herlig mønster:). Ønsker deg en fortsatt fin onsdag:). Klem

Kristine Ullebø

Maren: Tusen takk! Ha en fin onsdag, Maren <3 Klem

mari

hei kristine!! jeg synes kristine 3 i navy er skikkelig fin, og lurer på om du kan vise flere bilder med den (og de andre fargene) på, feks ute! er nemlig spent på fargen, om den er mørk nok osv.

sykt kult hva du oppnår, det er virkelig inspirerende:) håper på svar

Kristine Ullebø

mari: Hei Mari! Jeg kommer garanter til å vise mange bilder i navy-jakken (og de andre!) fremover, så bare følg med :D Men den er ganske mørk, ja! Nesten svart/mørkegrå, vil jeg tørre å påstå.

Tusen takk!

Celine

Synes jakkene er ekstremt dyre? Skjønner jo selvfølgelig at du må ha en ganske høy pris, men er jo få av leserne dine på 14-18 som har råd til denne jakken

Kristine Ullebø

Celine: Prisen kan ikke jeg styre :/ Hadde jeg designet en kolleksjon for Bik Bok hadde nok klærne vært billigere, men Jofama er et veldig bra og ekslusivt merke - da er prisen deretter.

Ida

Utrolig fin jakke, jeg elsker alle du har designet! Du er utrolig flink!

Jeg elsker bloggen din forresten! Har vært fast leser hver dag så lenge jeg kan huske. Jeg bare digger måten du skriver på! Det får meg til å føle at jeg kjenner deg, og jeg er sikkert ikke den eneste! Det er veldig positivt for da får folk lyst til å stikke innom bloggen din igjen :-) Fortsett å være deg selv, jeg digger deg!

Kristine Ullebø

Ida: Wow, Ida! Det var veldig fint skrevet. Digger at dere føler at dere kjenner meg, det er akkurat det jeg ønsker :D Klem til deg, ha en fin dag!

Edel Kristina

Dine jakker er de fineste jeg vet om, jeg tuller ikke. Jeg måå skaffe meg den brune Kristine 3, æææ! Kan ikke vente til jeg sparer nok, haha <3

Kristine Ullebø

Edel Kristina: Det gjør meg kjempeglad!! Klem <3

Lene

Du er så dyktig å flink!!!! Du bør være sååå stolt over deg selv!

Kristine Ullebø

Lene: Tusen, tusen takk!!! Æææ

Barbora

The brown one OHHH<3

Kristine Ullebø

Barbora: ;* <3

Sarah

Så utrooolig fine jakker!! Har tenkt meg den i enten brun eller navy! Gleder meg til å se de i butikk også:)

Kristine Ullebø

Sarah: Tusen takk, Sarah! Så gøøøy å høre :D

Katrine <3

Heyaa!

Lurer på ein ting. Du e jo høg og tynn. Og eg er 178/179cm og tynn. Og i jakker/gensere osv, bruka eg alltid M. I jakker er det ofte at eg bruka L. Fordi jakkene blir så korte på armane på meg. Liksom i armelengden. Opplverer du ikkje sånnt? Sia eg skulle ønska eg kunne ha brukt strl 36 liksom. Føler alle tynne/høge kan bruke 36 i jakker f.eks også kjem eg med M.

Håper på svar:DDD

Klem

Katrine 15, Leikanger:D

Kristine Ullebø

Katrine: Hey! Jeg har ikke så veeeldig lange armer, så for meg funker ofte 34/36 i lengden på armene egentlig. Men det hender så klart at noen jakker/gensere blir for korte, så da må jeg ty til større størrelser :)

Klem!

Thea

Hvorfor er jakkene så sinnsykt dyre?

Kristine Ullebø

Thea: Fordi det er ekte skinn og dermed veldig god kvalitet :) I tillegg er Jofama er litt eksklusivt merke!

"Dere blir nok å se.." Er ikke den ordbruken knytt til nordnorske dialekter? Typ "Jeg blir å dra dit" Brukes det i det hele tatt i din dialekt? Eller er det noe du kun skriver og ikke sier? Spørr av nysgjerrighet, kjenner kun nordlendinger som benytter det.

Kristine Ullebø

Anonym: En av bestevenninnene mine er nordlending så jeg tror jeg må ha tatt det fra henne! Det er ikke normalt å bruke det i min dialekt, nei :)

Patty Maria

så fine jakker <3

Bella

Har så lyst på jakken i navy fargen! Håper du finner t hvor de selger denne fort! Hihi, Den skal bli min <3

Kristine Ullebø

Bella: Wiiii! Skal finne det ut <3

Wilde M

Kan du lage et innlegg med alle jakkene du har laget? Hadde vært gøy å forskjellene

Wilde M

Mente såklart å se forskjellene haha

Anna

Du er så fantastisk flink, Kristine! Har fulgt deg lenge, og du har oppnådd så utrolig mye. Håper du ser hvor sterk, fantastisk og vakker du er. Er veldig syk (ME) og å titte innom bloggen din er et høydepunkt, din personlighet og væremåte gir meg litt energi. Du er et forbilde på mange andre måter enn kun det overfladiske. Mamma sier at jeg får jakken når jeg kommer hjem fra sykehuset (Selv om jeg vet den allerede er bestilt, wæ, klarer ikke vente!!). Tusen takk for at du er den du er, stå på! Stor klem <3

Kristine

Herregud dette er definitivt den fineste av alle jakkene dine! hvordan er lengden? er det av den korte typen eller mer "oversized"?

Må også si jeg elsker bloggen din og er innpå flere ganger om dagen! Utrolig inspirerende hva du har oppnådd i en såpass ung alder, skulle ønske jeg også var like heldig og fikk de samme mulighetene haha. Ha en fin helg<3

Kritisk

REKLAME ALTSÅ!

Hvorfor, HVORFOR, merker du ikke innlegget som reklame?

Får vi noengang et svar på hvorfor du gir blaffen i det? Det er jo ulovlig å drive med skjult reklame, og det VET du. Blir meldt inn til forbrukerombudet for ulovlighetene dine nå, altså!

Madlen

Guess i have to save Money because i LOVE the brown one.

x

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no